امتیاز های بازی Lego Horizon Adventures

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سونی چرا از این ای پی نمیکشه بیرون؟ نسخه اولش خوب بود به خدا دیگه هیچ وره کشش نداره. یه جوری رفتار میکنه باهاش انگار PS واسه بقا نیاز داره به هورایزن. بسه دیگه
حالا ها برنامه دارن واسه این ip :D
Horizon mmo
Horizon online
Horizon tourismo
Ghost of Horizon
و ...
تا زمانی که بازی فروش داره سونی هم میسازه. داستان ۲ هم جوری تموم شد که قطعا ادامه داره. ولی خب با کاراکتری عجیب غریب وداستان مزخرف مث نسخه ۲.

دنیای بازی ها دیگه مفت گرونه شاید هم کنسول خودم رو فروختم و برم دنبال بازی های ایندی با pc. بعد فورتنایت دیگه کمپانی ها هول یه بازی مثل اینا شدن.و ول کن هم نیستن تا یه بازی مثل اون بسازن. کو اون دوران PS2 که همه کمپانی ها دنبال بازی با داستان های عمیق و روانشناسی بودن. جالب اینجاست که یه بازی مثل SH2 رو میبینن که خوب فروش کرده باز آدم نمیشن و دنبال خریت خودشون میرن

• Like
Reactions: u.s.a
آقا چرا یهو نظرات در مورد هورایزن اینقد متفاوت شد؟

موقعی که نسخه دوم اومد همه به به چه چه میکردن الان نظراتو میخونی انگار یه نفر وجود نداره منتظر نسخه بعدی باشه :دی
HFW بازی خوبیه ولی فقط خوبه! دیگه بسه اینجوری که سونی به این IP توجه کرده به IP های بهتر و ارزشمند تر خودش توجه نکرده در سالهای اخیر.

نکنه حرص درار دیگه اینه که بخاطر Aloy یکی از نچسب ترین قهرمان های تاریخ بازی های ویدیویی دیگه کیلزونی در کار نیست.

موقعی که نسخه دوم اومد همه به به چه چه میکردن الان نظراتو میخونی انگار یه نفر وجود نداره منتظر نسخه بعدی باشه :دی

از وقتی جیمبو رفت و کسی نیست فحشش بدن، تمام تمرکز رو گذاشتن روی هورایزن بدبخت :D

اوایل بازی، بازی با یه گرافیک عالی و محیط پر جزییات و داستان به شدت جذاب و اون موسیقی خوبش شروع میشه و واقعا گیمر رو جادو میکنه.
هرچی پیشروی میکنی، بیشتر npc های عجیب غریبتر و کرینج تر میبینی. داستان بازی هم رفته رفته افت میکنه و شخصیت پردازی هم ضعیف میشه. دی ال سی که منتشر میشه دیگه تیر خلاص رو میزنه به گیمرا و همه این مدلی🤮🤢 میشن :D

به نظر شخصی من هر ip حتی اگه خیلی محبوب هم باشه باید بعد چند نسخه یه استراحتی بکنه. حتی تلو که بازی موردعلاقه خودمم هست ترجیح میدم الان استراحت کنه و تا پنج سال بعد خبری ازش نباشه. قشنگ یادمه زمان معرفی آنچارتد 4 من مشکلی با نسخه اخر سری بودنش نداشتم و میخواستم تموم بشه ولی الان تمام فروم دلشون برای آنچارتد تنگ شده و دوست دارن نسخه جدیدش معرفی بشه.
هورایزن ولی برعکس این ماجراست.

هورایزن یک
دی ال سی
هورایزن دو
دی ال سی
وی ار هورایزن
لگو هورایزن
ریمستر هورایزن
ام ام او هورایزن
مولتی هورایزن
هورایزن سه

خب طبیعتا مخاطب خسته میشه و شما باید اینم توجه داشته باشی هورایزن اصلا محبوبیتی در حد تلو و آنچارتد و گاد بین فن بیس خود سونی نداره. بنده به نظرم بین هورایزن 2 و 3 باید یه گپی میوفتاد و گوریلا یه بازی جدید میداد. اصلا نمیگم کیلزون بسازه باز و فقط اصرارم رو یه ip جدیده.

من بین اکشن ادونچرهای اپن ورلد نسل قبل سونی (Horizon/GhostOfTsuhsima/DaysGone) برعکس اکثر افراد این فروم بیشتر با Horizon حال کردم چون دنیای بازی به شدت در راستای چیزهایی بود که از بچگی بهش علاقه داشتم و البته متفاوت با اکثر ستینگ های رایج سایر بازی های اپن ورلد بود :D .

الانم هم دوست دارم نسخه سوم را ببینم. البته ترجیحم این هست وسط یک چیز دیگه ساخته بشه و نسخه سوم بمونه برای نسل بعد که یک جهش گرافیکی خوب هم داشته باشه.

به نظرم هم به این بازی (منظور سری اصلی هورایزن) بیشتر از چیزی که لایقش هست کم لطفی میشه. ایرادات داره ولی نقاط قوت هم به نظرم کم نداره. البته من فقط دوتا نسخه اصلی را تموم کردم و حتی سراغ DLC ها هم نرفتم. کسی هم اگه میخاد با محتوای زیاد در راستای این بازی burn نشه به نظرم بهتره dlc/remaster/lego .. را میتونه ایگنور کنه.

آخرین ویرایش:

براى اينكه شورش در اومده.
هر چند من هيچ وقت خيلى باهاش ارتباط نگرفتم.

نسخه 1 خدایی خوب بود ولی بازم Aloy کاراکتر دلنشینی نبود. نسخه 2 ولی نه اینکه افتضاح باشه ولی خیلی شلخته و معمولی بود و Aloy هم رو مغزتر :D بازم ولی ending اش نوید نسخه 3 خوبی میداد اگر نقطه ضعف هاش رفع کنه.

برای خود من نسخه‌ی دوم به شدت ناامیدکننده بود. از منظر گیم‌پلی و لول‌دیزاین تقریبا هیچ پیشرفت و یا تحول خاصی نداشت. احساس می‌کردم دارم همون نسخه اول رو بازی می‌کنم اما با گرافیک و انیمیشن‌های بهتر و داستان و شخصیت‌پردازی بدتر. تنها تفاوت اصلی دو نسخه برای من وجود چتر تو نسخه‌ی دوم بود و سیستم پرواز که هردو به ناامیدکننده‌ترین شکل ممکن ازشون استفاده شده بود. وقتی صنعت گیم به جایی رسیده که بین هر بازی AAA حداقل 5 سال فاصله می‌افته، به شخصه دوست دارم سیکوئل‌ها تفاوت‌های بیشتری به غیر از گرافیک و ظاهر بهتر داشته باشن. اگر نمی‌تونن تا این اندازه خودشون رو تکرار نکنن برن سراغ IP جدید. اما به دلیل ریسکی بودن‌ش چنین کاری نمی‌کنن. برای همین الان هورایزن تبدیل شده به یه بازی یوبی‌سافتی خوش رنگ و لعاب. خلاصه که متاسفانه گوریلا دیگه تقریبا برای من به شخصه تموم شد. فکر کنم تا ده سال دیگه چیزی غیر از هورایزن از اینا نبینیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or