Multi Platform Mortal Kombat 1

سازنده
NeatherRealm Studios
تاریخ انتشار
September 19th
ناشر
Warner Bros
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
  4. Nintendo Switch
NRS داره کم کم به راه راست هدایت میشه. :-" :D

سیر وقایع اجتماعی در سالهای گذشته رو که مرور کنیم قابل درک تر خواهد بود..
سالها قبل جنبش #MeToo رو داشتیم که همراه شد با موجِ [به قول خودشون] مخالفت با استفاده ابزاری از زنها که حتی سینما و تلویزیون رو هم تا حد قابل توجهی تحت تاثیر قرار داد برای مدتی.
خوشبختانه یا متاسفانه اخیرا با ترند شدن جریان شمول و DEI , تمرکز و حساسیت از کم و کیفِ به تصویر کشیدن بدن جنس مونث برداشته شد (و البته در عوض, تلاش زننده و عجیب برای تلقین اغراق آمیز پذیرش افراد با ظواهر و علایق مختلف) و فرصت نفس کشیدن دنیای گیم در کنار سایر مدیاها در اون مورد خاص فراهم شد مجددا..

آخرین ویرایش:
به به خوش به حالت نریمان جان ، ایشالا برای کیتانا برنامه ندارن من هم به آرزوم برسم؟ (این مدهای PC رو آدم میبینه حسرت میخوره این چه ستمیه به کنسول روا می دارند. =(( )

• Like
Reactions: NaRiiMaN
به به خوش به حالت نریمان جان ، ایشالا برای کیتانا برنامه ندارن من هم به آرزوم برسم؟ (این مدهای PC رو آدم میبینه حسرت میخوره این چه ستمیه به کنسول روا می دارند. =(( )
والا معلوم نیست، ولی عجیبه که هنوز کاستوم UMK3 یا MK2 رو برای بانوان ندادن. برای کیتانا دوست دارم کاستوم MKX رو بدن، کاستوم خفنی بود. :D

• Like
Reactions: Rezahajizadegan
دوستان دیسک بازی رو بخرم چقدر آپدیت داره این بازی ؟
به هیچ وجه خرید MK11 و MK1 رو به صورت فیزیکی توصیه نمیکنم.
1-به اندازه خود بازی (شایدم بیشتر!) باید آپدیت دانلود کنید.
2-عملا هر دوتا ورژن آخر مورتال کومبات آنلاین هستند و حتما باید آپدیت بشوند.
3- باید بازی با ریجن اکانت یکی باشه تا بتونید DLC و کریستال و اینا بخرید و با خرید دیجیتال خیالتون راحتتره.

گیم پلی Ghostface رو خیلی جالب درآوردن، ۳ شخصیت مختلف زیر ماسک هستن که همون‌طور که تو تریلر نشون داد میشه بینشون سوییچ کرد، کارکتر دیفالت، قاتل فیلم اوله (یعنی Billy یا Stu) ۲ تای دیگه رو گفتن اعضای Black Dragon هستن که از روی حرکاتشون میشه حدس زد Kira و Kobra باشن!!

تو آپدیت بعدی قراره فیچر replay takeover رو به بازی اضافه کنن که اجازه میده مچ های آنلاین رو rewind کرد و دید کجاها اشتباه انجام دادیم و چه گزینه های دیگه‌ای می‌تونستیم استفاده کنیم. این قابلیت تو تکن ۸ بود و با آپدیت به SF6 هم اضافه شده.

@Rezahajizadegan
بالاخره کاستوم کلاسیک بانوان رو هم قراره اضافه کنن! :D

1000084377.jpg

سلام دوستان عزیز . یک سوال داشتم . بازی کامبت 1 با اکانت یکی از دوستانم خریدم و به صورت ظرفیت 2 روی دستگاهمه . الان دی ال سی بازی بخام با اکانت خودم خریداری کنم اجرا میشه یا باید حتما با همون اکانت دوستم خریداری بشه ؟ هر دو اکانت هم ریجنشون یکی هست

سلام دوستان عزیز . یک سوال داشتم . بازی کامبت 1 با اکانت یکی از دوستانم خریدم و به صورت ظرفیت 2 روی دستگاهمه . الان دی ال سی بازی بخام با اکانت خودم خریداری کنم اجرا میشه یا باید حتما با همون اکانت دوستم خریداری بشه ؟ هر دو اکانت هم ریجنشون یکی هست

درود. اگر از یکسان بودن ریجن اکانتها مطمئنید, مشکلی نیست و با همون اکانت خودتون هم میتونید بخرید. با Enable/Primary بودن این اکانت, به محتوای خریداری شده در تمام اکانتهای دیگر هم دسترسی خواهید داشت.

فیتالیتی جالبی داره :D

چقدر خاص, خلاقانه و breaking the fourth wall بود فیتالیتیش :|

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: DM.JAGUAR

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or