TV Center

فقط منم که فکر میکنم پنگوئن معمولی بود؟ :-"

منم هستم :D من حقیقتش پیس‌میکر رو همچنان بیشتر دوس دارم بین سریال‌های DC. پنگوئن سریال بدی نیست ولی خب به نظرم پر بود از سکانسای سطحی و بچگانه. یعنی گروگان گرفتناشون یا جلسه گذاشتنشون که نمونه آخرش همون دور همی تو خونه بود که برگشت به همه گفت من اینجارو میدم بهتون. دیالوگا خیلی مسخره و لوس بود. همچین سکانس‌هایی بارها تکرار میشه در طول فصل. ولی لااقل مسیری که پیش گرفتن بهتر از چند سال پیششون هست و از الان منتظریم ببینیم بتمن بعدی رو چه میکنن. خلاصه که من و تو نامحبوبیم در این زمینه :D

منم هستم :D من حقیقتش پیس‌میکر رو همچنان بیشتر دوس دارم بین سریال‌های DC. پنگوئن سریال بدی نیست ولی خب به نظرم پر بود از سکانسای سطحی و بچگانه. یعنی گروگان گرفتناشون یا جلسه گذاشتنشون که نمونه آخرش همون دور همی تو خونه بود که برگشت به همه گفت من اینجارو میدم بهتون. دیالوگا خیلی مسخره و لوس بود. همچین سکانس‌هایی بارها تکرار میشه در طول فصل. ولی لااقل مسیری که پیش گرفتن بهتر از چند سال پیششون هست و از الان منتظریم ببینیم بتمن بعدی رو چه میکنن. خلاصه که من و تو نامحبوبیم در این زمینه :D
دقیقا، تو خیلی زمینه ها سریال به شدت سطحی و غیر قابل باوره مثل فرار کردن Oz تو همین قسمت آخر یا برگشتن دکتر سوفیا به کار قبلیش بدون اینکه کسی شک کنه یا راضی کردن افراد مافیا به خیانت کردن بدون هیچ زمینه سازی و...

پ.ن.: پیس میکر و ۲ فصل اول هارلی کویین فعلا اون بالا هستن! :D

دقیقا، تو خیلی زمینه ها سریال به شدت سطحی و غیر قابل باوره مثل فرار کردن Oz تو همین قسمت آخر یا برگشتن دکتر سوفیا به کار قبلیش بدون اینکه کسی شک کنه یا راضی کردن افراد مافیا به خیانت کردن بدون هیچ زمینه سازی و...

پ.ن.: پیس میکر و ۲ فصل اول هارلی کویین فعلا اون بالا هستن! :D

اخ اخ اون مرتیکه نکبت چقدر زشت و مسخره رفت سر زندگی عادیش. جدی خیلی بد بود. حالا من از خود بازیگرش هم خوشم نمیاد دیگه ببین چه حالی داشتم :D

from این فصل شلنگ آب رو گرفت به سریال و اصلا داستان سریال رو ول کردن و به مسائل و مشکلات خانوادگی پرداختن.واقعا متاسفم براشون...
دقیقا. من نمیدونم سه سال الکی علافمون کردن برای چی؟ نه دکور جدیدی داشتن، نه جلوه های ویژه خاصی. از این مدل سریال ها که ایرانی ها روزاانه دارن یه قسمت تولید میکنن و 90 قسمتی هم میدن بیرون :-"

• Sad
Reactions: Rohshen
Secret Level - Official Trailer
============
هر وقت یادم می‌افته که یه اپیزود کامل از این مجموعه به Concord اختصاص داره خنده‌م می‌گیره! :دی واقعاً این اتفاق رو می‌شه جزو جالب‌ترین طنزهای تلخ صنعت بازی دونست! :دی

e32d13_24sad3.jpg

Secret Level - Official Trailer
============
پس کنکردش کو؟ :D فقط اسمشو نوشت که. حالا یا من متوجه نشدم. البته بعیدم نیست سونی بهشون گفته باشه سیاست ما رونمایی نزدیک به انتشاره و همیشه جوابشو پس داده و دو سه روز قبل پخش دو سه ثانیه نشونمون بدن ذوق مرگ شیم. :D

پنگوئن عالی بود ولی ایراداتی هم داشت که طبیعی بودن و میشد ازش چشم پوشی کرده نکات منفیش یکی تصمیماتی بود که سوفیا این اواخر میگرفت که با اون روحیات و هوش این کارکتر همخوانی نداشت دوم این قصیر درفتنهای پنگوئن بود که یاد فیلم های چند دهه قبل زنده میکرد و اینکه انتظار داشتم با توجه به ماهیت کلی داستان ، پنگوئن مردمی تر نشون میدادن و این قسمتی که میخواست پست دولتی بگیره بیشتر بولد میکردن که شاید گذاشتن برای فصل دوم
اون صحنه آخر هم قابل پیشبینی ترین صحنه سریال بود که از قسمت اول من منتظر انجامش بودم!

• Like
Reactions: Love Console
جای L'amica Geniale خالی بود. درکل به‌نظر من بهترین موسیقی متن دو دهۀ اخیر رو توی دنیای تلویزیون داشت؛ بالاتر از Lost، The Leftovers, Les Revenants یا حتی Gomorra.

خود سریال هم دو روز پیش بی‌سروْصدا تموم شد. از اون درام‌هایی بود که زرق‌وْبرق خاص دنیای امروز رو نداشت که بیوفته سر زبون‌ها، اما در عین سادگی به عمق وجود آدم نفوذ می‌کرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or