Multi Platform تمامی شایعات و اطلاعات رسمی از بازی Resident Evil 9

photo_2023-09-09_22-32-18.jpg
خب، با توجه به اینکه شایعات زیادی در مورد این بازی منتشر شده و از طرفی دیگه هم، ظاهرا به زمان معرفی بازی داریم نزدیک میشیم و مهمتر از همه، بخاطر اینکه مهمترین نسخه این سری محسوب میشه - طبق شایعات - تصمیم گرفتم که تاپیکشو خودم بزنم. :D

و بعد از اینکه بازی رسما معرفی شد (طبق شایعات در شوکیس پیش رو پلی استیشن)، اسم تاپیک تغییر میکنه.

دوستان یه نکته هم همین الان بهتون بگم که تمامی اطلاعات زیر در حد شایعه است؛ بعضی هاش ممکنه رنگ واقعیت به خودشون بگیرن و بعضی هام نه!

۱. لیان اس کندی بعد از ۲ نسل دوری از نسخه اصلی مجموعه، بار دیگه با Resident Evil 9 و اون هم در مقدمه بازی، بر میگرده.

۲. داستان بازی در تابستان ۲۰۲۵ اتفاق می افته و یعنی اینکه انتظار لیان «جوان» را نباید داشته باشید.

۳. ممکن است شخصیت اصلی بازی با توجه به رویداد های درون بازی، تغییر کنه.

۴. داستان بازی در شهری واقع بر روی یک جزیره روایت خواهد شد؛ جزیره‌ای در جنوب شرقی آسیا که برای ساخت آن از سنگاپور الهام گرفته شده است.

۵. ظاهرا کپکام در حال پیاده سازی و تکرار فرمول Resident Evil Village است؛ کاوش محیط روستایی بزرگ.

۶. این نسخه، بیشترین بودجه را در تاریخ سری دارد و جاه‌طلبانه‌ترین نسخه Resident Evil تا به امروز خواهد بود.

۷. پروسه ساخت بازی دقیقا از ۷ سال پیش شروع شده است.

۸. گل بانو بهشتی، جیل ولنتاین :x:D در کنار کریس ردفیلد، نقش مهمی خواهد داشت.

۹. بعد از عرضه Resident Evil 9، کپکام تمرکز خودشو میذاره رو نسخه های جدید (بدون شماره)، عناوین فرعی و ریمیک ها.

۱۰. اشاراتی به حضور دیگر شخصیت ها (به غیر از لیان، کریس و گل بانو ولنتاین) هم شده که ظاهرا در برخی از ماموریت ها، کنترل این شخصیت ها رو دست خواهیم گرفت.

۱۱. به اینکه شایعه شده بود بازی قراره تاخیر بخوره، داسک گالم ضمن رد تمامی شایعات گفت که بازی به زودی معرفی میشه.

۱۲. بازی ظاهرا با ۲ دوربین سوم شخص و اول شخص منتشر میشه.

شخصا دوست ندارم دو تا دوربین داشته باشه. آدم سردرگم میشه و نمیدونه با کدوم بره و به نظرم یه جورایی به جو کلی بازی ضرر میرسونه.
هر چی میخوان انتخاب کنن ولی فقط یکی باشه و طراحی بازی بر اساس اون بره جلو.
خب چرا سردر گم میشی؟
هر کدوم رو که دوست داری با همون میری خب.

اگه جفت دوربین ها تو بازی باشه حتما گیم پلی رو طوری ساختن که با هر دوش بشه به خوبی بازی کرد.
مثل اسکایریم یا فالوت ها.

فقط به نظرم باید انیمیشنهای خوبی رو برای هر دو نمای دوربین طراحی کنن.

==========
اما اگه طبق نظرت قرار باشه که کپکام یکی رو انتخاب کرده باشه پس انتخاب من 100% اول شخصه.
نه اینکه از سوم شخص بدم بیاد که اونهم تو این سری از بازی امضای بازیه و جذاب.
ولی لذت و نوع ارتباطی که با اول شخص بدست میاد رو نمیتونم نادیده بگیرم و به خاطر ایمرسیو بودن همیشه انتخاب اصلیمه.

خب چرا سردر گم میشی؟
هر کدوم رو که دوست داری با همون میری خب.

اگه جفت دوربین ها تو بازی باشه حتما گیم پلی رو طوری ساختن که با هر دوش بشه به خوبی بازی کرد.
مثل اسکایریم یا فالوت ها.

فقط به نظرم باید انیمیشنهای خوبی رو برای هر دو نمای دوربین طراحی کنن.

==========
اما اگه طبق نظرت قرار باشه که کپکام یکی رو انتخاب کرده باشه پس انتخاب من 100% اول شخصه.
نه اینکه از سوم شخص بدم بیاد که اونهم تو این سری از بازی امضای بازیه و جذاب.
ولی لذت و نوع ارتباطی که با اول شخص بدست میاد رو نمیتونم نادیده بگیرم و به خاطر ایمرسیو بودن همیشه انتخاب اصلیمه.
واقعیتش نمی دونم. شاید فقط من اینجوری هستم اما موقع بازی با دو تا دوربین مشکل پیدا میکنم و فقط بین دوربینها سوییچ میکنم که ببینم کدوم خوبه اما نتیجه ای حاصل نمی شه و به خاطر همین به تجربه بازی لطمه وارد میشه. یک نوع وسواس فکریه!

رزیدنت اویل با سوم شخص تعریف شد ولی اول شخص تو نسخه 7 و 8 واقعا خیلی خوب جواب داد البته طراحی خوبشون تو این زمینه بی تاثیر نبود. اینکه تو بیمارستان متروک با جیل به صورت اول شخص با دشمنای با جزییات بالا درگیر بشی هیجان انگیزه. تجربه و غوطه وری با اول شخص، چند پله صعود داره و کسی نمیتونه اینو انکار کنه.

از طرف دیگه یه تعداد زیادی شایعه در مورد حضور جیل و لیان هست. اینم به نظرم یک دلیل سازنده ها برای انتخاب سوم شخص باشه چون مثل وینترز ناشناخته نیستن و مسلما طرفدارها اگه با دوربین اول شخص با این کاراکترها بازی کنن شاکی میشن. اما اول شخص هم تو دو نسخه قبل جواب داد و بنابراین خواهان زیاد داره و داستان هم که دنباله همون هاست پس بالای نود درصد اول شخص هم لحاظ شده. همون به احتمال زیاد دو تا دوربین داشته باشه که باید تلاش کنن هر جفتش درجه یک دربیاد چون بازی معمولی یا نسخه فرعی نیست و کمبود تو هر کدوم به کل بازی ضربه میزنه.

به طور کلی سطح کیفی کپکام به شدت رفته بالا و الان میشه گفت از همه لحاظ در اوج هست. مشخصه برای هر بازی دقیقا یک استراتژی مشخص دارن. برنامه ریزی هاشون بر پایه اهداف کوتاه مدت و بلندمدت به صورت دقیقی انجام شده که این وسط کاملا بازخوردها رو هم لحاظ کردن.

آخرین ویرایش:
از اونجایی که بازی رو کارگردان نسخه ۷ بازی کارگردانی می‌کنه و از شماره ۷ به اینور از دوربین اول شخص استفاده شده پس احتمال زیاد انتخاب اول دوربین اول شخص هست و دوربین سوم شخص ممکنه بعداً در قالب دی ال سی به بازی اضافه بشه

• Like
Reactions: Taha75
از اونجایی که بازی رو کارگردان نسخه ۷ بازی کارگردانی می‌کنه و از شماره ۷ به اینور از دوربین اول شخص استفاده شده پس احتمال زیاد انتخاب اول دوربین اول شخص هست و دوربین سوم شخص ممکنه بعداً در قالب دی ال سی به بازی اضافه بشه

اینجا برخلاف ایتن, با کرکترهای فوق محبوبی مواجه هستیم که مخاطب غالبا دلش میخواد ببینتشون در طی گیم پلی!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or