Multi Platform Call of Duty: Black Ops 6

• Thread starter Thread starter ps34
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Treyarch
تاریخ انتشار
October
ناشر
Activision
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
IMG_4979.jpeg

Developer: Treyrach
Publisher: Activision
Genre: First Person Shooter
Release Date: October 25, 2024
Platforms: Xbox Series X/S , Xbox One , Playstation 5 , Playstation 4, Microsoft Windows

آخرین ویرایش:
سلام
آزاد شدم خوشحالم ننه :D
خب منم بازی رو بازی کردم البته بخش مولتی پلیر
سرعت بازی خیلی خوب و بالانسه،به اندازه کافی بالاست و روون
۱۲۰ هرتز کنسول نسبت به mw3 بنظرم روون تره
صداگذاری خیلی خوبه
گان پلی هم لذت بخشه اما خب آرکید تر از سال قبل
نکته منفی که منم بهش برخوردم تنوع کم اسلحه هاست و اینکه بیخود و الکی لول هاشون زیاده
میتونست کمتر باشه و باید فیکس شه
یه نکته ای هم که نسبت به بتا بهبود پیدا کرده ttk هست که اونم بهبود داشته
درکل بازی خوبه ولی این هرساله عرضه شدنش بشدت رو مخه کاش براش یه فکری بکنن

حس پیری و اینکه دیگه مخاطب یه گیم نیستی اونجا‌ که حتی تو منو هاش گیجم و نمیتونم چیزی که دنبالشم پیدا کنم :)
ولی خب خداروشکر بخش زامبی و استوری هست که خیلی خوب کار کردن، ولی با این چند مچی که زدم تو مولتی فهميدم دوران انلاین کالاف زدن من تموم شده( ۲۵ سالمه )

حس پیری و اینکه دیگه مخاطب یه گیم نیستی اونجا‌ که حتی تو منو هاش گیجم و نمیتونم چیزی که دنبالشم پیدا کنم :)
ولی خب خداروشکر بخش زامبی و استوری هست که خیلی خوب کار کردن، ولی با این چند مچی که زدم تو مولتی فهميدم دوران انلاین کالاف زدن من تموم شده( ۲۵ سالمه )
دارم میرم تو 34 سال سن، هیچی جلو دارم نیست، از رنک اورواچ گرفته تا رینبو تا هانت و پابجی و حتی دارک سولز و آلدن رینگ ، هیلو آنلاین و حتی سخت ترین درجه های سختی تاریخ بازی ها رو هم اچیومنت هاشون رو گرفتم...ولی نحوه بازی کردن کم تر شده ...اونم بخاطر حوصله کم هست نه چیز دیگه ای هنوز احساس میکنم تا 55 سالگی جا دارم برای بازی کردن...

البته یکم آنلاین این نسخه رو بازی کردم و باهاش حال نکردم هنوز هم که هنوزه تو این سبک تایتانفال 2 رو ترجیح میدم با احترام.

دارم میرم تو 34 سال سن، هیچی جلو دارم نیست، از رنک اورواچ گرفته تا رینبو تا هانت و پابجی و حتی دارک سولز و آلدن رینگ ، هیلو آنلاین و حتی سخت ترین درجه های سختی تاریخ بازی ها رو هم اچیومنت هاشون رو گرفتم...ولی نحوه بازی کردن کم تر شده ...اونم بخاطر حوصله کم هست نه چیز دیگه ای هنوز احساس میکنم تا 55 سالگی جا دارم برای بازی کردن...

البته یکم آنلاین این نسخه رو بازی کردم و باهاش حال نکردم هنوز هم که هنوزه تو این سبک تایتانفال 2 رو ترجیح میدم با احترام.
منم واسه گیم زدن هنوز زیاد جا دارم، کمپین همین کالاف رو هم روی veteran دارم میرم و لذت میبرم، صرفا در مورد "مولتی" کالاف داشتم میگفتم که دیگه ازم گذشته، سبک بازی جوریه که نه دوس دارم این سبکو نه میتونم بازی کنم این سبکی، هی بپری این ور بپری هوا خودتو به آبو اتیش بزنی، متاسفانه اکثر شوتر ها هم این سبکی شدن، کاش یه استدیو به فکر ما بود یه شوتر ساده بدن فقط بشه بشینی و تیر بزنی مثل کالاف های قدیم.

سلام دوستان لطفا یک راه حل حسابی برای ارور دایور بدید به من کنسول اکس باکس هستش همه روش های ممکنه رو رفتم من نتم فقط همراه اول و ایرانسل هست اپراتور دیگه ایی ندارم ممنوو
99% شانسیه فقط هی باید DNS و نت رو سوییچ کنی هر دفعه هم سوییچ کردی کنسول رو خاموش روشن کن. من فعلا دارم با ترکیب الکترو و همراه اول راحت وارد میشم تا آپدیت بعدی بیاد ببینم چی میشه :دی

سلام دوستان لطفا یک راه حل حسابی برای ارور دایور بدید به من کنسول اکس باکس هستش همه روش های ممکنه رو رفتم من نتم فقط همراه اول و ایرانسل هست اپراتور دیگه ایی ندارم ممنوو
همون روش‌هایی که دوستان گفتن تعویض DNS و نت ،من گاهی، وقتی وارد شد مثلاً چند ساعت بعد دوباره می‌خوام بازی کنم کنسول را روشن نگه میدارم تو گیم که مبادا دوباره وارد نشه 8-|
99% شانسیه فقط هی باید DNS و نت رو سوییچ کنی هر دفعه هم سوییچ کردی کنسول رو خاموش روشن کن. من فعلا دارم با ترکیب الکترو و همراه اول راحت وارد میشم تا آپدیت بعدی بیاد ببینم چی میشه :دی
خیلی رو مخه این ۷ خان ورود به بازی :D

• Like
Reactions: DM.JAGUAR
منم واسه گیم زدن هنوز زیاد جا دارم، کمپین همین کالاف رو هم روی veteran دارم میرم و لذت میبرم، صرفا در مورد "مولتی" کالاف داشتم میگفتم که دیگه ازم گذشته، سبک بازی جوریه که نه دوس دارم این سبکو نه میتونم بازی کنم این سبکی، هی بپری این ور بپری هوا خودتو به آبو اتیش بزنی، متاسفانه اکثر شوتر ها هم این سبکی شدن، کاش یه استدیو به فکر ما بود یه شوتر ساده بدن فقط بشه بشینی و تیر بزنی مثل کالاف های قدیم.
پسر تو واقعا به معنای واقعی سنی نداری:دی ۲۵ اصلا عددی نیست که اینطوری بخوایی نگاه کنی ٬ چه گیم یه زندگی چه هرچیزی اصلا
من ازت بزرگترم ولی مولتی این بازی به شدت سریع شده و گیجت میکنه
من رو سریز ایکس چند دست زدم امروز ٬‌ حال داد ولی اصلا چیزی نیست که بتونم زیاد بشینم پاش ٬ در عوض بازی های سینگل و هرچقدرم باشن وقت میزارم پاشون

دوستان چن روز قبل هم پرسیدم
میشه رو گیم پس ، بتل پس خرید؟
و اینکه قیمتش چنده تقریبا؟
باید وارزون رو هم بازی کرد واسه کامپلیت کردن تسک هاش یا همین مولتی کافیه؟
ممنون

دوستان چن روز قبل هم پرسیدم
میشه رو گیم پس ، بتل پس خرید؟
و اینکه قیمتش چنده تقریبا؟
باید وارزون رو هم بازی کرد واسه کامپلیت کردن تسک هاش یا همین مولتی کافیه؟
ممنون
تو MW3 میشد و مولتی پلیر هم برای زدن چلنج ها معمولا کافی بود
قیمتش هم بستگی به ریجن داره من بتل پس MW3 رو خودم گیفت کارت زدم تو ریجن آمریکا خریدم حدود ۶۵۰ تومن تموم شد برام ولی سایت ها و فروشگاه های تلگرامی معمولا ارزون تر میدن
پسر تو واقعا به معنای واقعی سنی نداری:دی ۲۵ اصلا عددی نیست که اینطوری بخوایی نگاه کنی ٬ چه گیم یه زندگی چه هرچیزی اصلا
من ازت بزرگترم ولی مولتی این بازی به شدت سریع شده و گیجت میکنه
من رو سریز ایکس چند دست زدم امروز ٬‌ حال داد ولی اصلا چیزی نیست که بتونم زیاد بشینم پاش ٬ در عوض بازی های سینگل و هرچقدرم باشن وقت میزارم پاشون
امسال اگه کنترلر الیت یا Dualsense Edge و نمونه مشابه نداشته باشی اصلا نمیشه بازی کرد، فقط کیبورد و پدال پشت واسه سیستم omnimovement جواب میده

دوستانی که مشکل دایور دارن بلاخره راه حل رو پیدا کردم چندی بار هم امتحان کردم جواب میده کنسول اکس باکس رو خاموش کنید و کابل برق رو حدود 5 مین بکشید تا کش ها کامل خالی شه بعد روشن کنید با دی ان اس
178.22.122.100
185.51.200.2 و نت ایرانسل و پورتی که با 4 یا شروع میشه وارد اکانت شید قبل از استارت بازی سیو و ریورز اسپیس بازی رو حتما پاک کنید بعد وارد بشید اپدیت انجام میشه تمام سرویس شدم تا جواب گرفتم

• Like
Reactions: M@SOUD64

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or