Multi Platform Black Myth: Wukong

سازنده
Game Science
تاریخ انتشار
2024
ناشر
Game Science Interactive Technology
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
Ef12XT_U4AEVxgc.jpg
بازی Black Myth: Wu Kong معرفی شد. عنوانی بر اساس دنیای معروف میمون شاه و Journey To The West که توسط استودیوی چینی Game Science در دست ساخت هست. ژانر بازی Action RPG بوده و به صورت تک نفره دنبال میشود. این عنوان توسط موتور گرافیکی UE4 در حال ساخت بوده و برای کنسول ها و PC عرضه خواهد شد. هنوز تاریخ عرضه ای برای این عنوان در نظر گرفته نشده است.

آخرین اطلاعات از بازی:

◾ بازی در سبک سولزلایک و ساختاری نیمه‌ اوپن‌ورلد دارد
◾ سلاح اصلی بازی Golden Cudgel Staff است
◾ بازی سه حالت کمبت دارد:
Smash/Pillar/Thrust
◾ امکان ترکیب حرکات Light و Heavy Attack برای Combo زدن وجود دارد
◾ بازی دارای جادو و Spell است
◾ امکان تبدیل شدن به حیوان‌هایی همچون گرگ و ... وجود دارد
◾ ماموریت‌های فرعی شما را به سوی موجودات جدید و باس های مخفی میرساند
◾ ممکن است عنوان Black Myth Wukong دارای خریدهای درون‌ برنامه‌ای باشد!
◾ این عنوان در تابستان 2024 برای کنسول های نسل نهم و PC منتشر خواهد شد

🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
صفحه استیم بازی فعال شد
LINK

تصاویر گرفته شده از دمو
IMG_20230820_153840_760.jpg IMG_20230820_153839_924.jpg
IMG_20230820_153840_022.jpg IMG_20230820_153840_443.jpg

آخرین ویرایش:
فاز دوم hundred eyed daoist رو نمیشه زد :D عجب دیونه‌ای این. لولم ۸۱ شده ولی گویا کمه بر این
میشه خیلی هم راحته

اون آیتم سوزن که داری رو انتخاب کن، البته اگه گرفته باشی، تو باس آخر منطقه ی مخفی همین چپتر میده ،
موقعی که رفت فاز دوم و همه جا زرد و طلایی شد، اون سوزن رو استفاده کن تا برگرده به همون فاز اول و راحت بزنیش

• Like
Reactions: Arios 22 and Farh@d
میشه خیلی هم راحته

اون آیتم سوزن که داری رو انتخاب کن، البته اگه گرفته باشی، تو باس آخر منطقه ی مخفی همین چپتر میده ،
موقعی که رفت فاز دوم و همه جا زرد و طلایی شد، اون سوزن رو استفاده کن تا برگرده به همون فاز اول و راحت بزنیش

من هنوز به باس آخر چپتر ۴ نرسیدم. سوزن ندارم هنوز. باس آخرو باید بکشم بگیرمش ؟

من هنوز به باس آخر چپتر ۴ نرسیدم. سوزن ندارم هنوز. باس آخرو باید بکشم بگیرمش ؟
این باسی که الان روش هستی، باس آخر چپتره. باید بری لوکشین مخفی چپتر ۴، اونجا چندتا باس داره که به نظرم بهتره guide بخونی تا بری اونجا.
اتفاقا دوتا باس آخر اونجا خیلی سخت بودن، شاید بیشترین death رو سر همینا داشتم. خیلی فرز و سریع بودن و دمیج هم بد می‌زدن.

این باسی که الان روش هستی، باس آخر چپتره. باید بری لوکشین مخفی چپتر ۴، اونجا چندتا باس داره که به نظرم بهتره guide بخونی تا بری اونجا.
اتفاقا دوتا باس آخر اونجا خیلی سخت بودن، شاید بیشترین death رو سر همینا داشتم. خیلی فرز و سریع بودن و دمیج هم بد می‌زدن.
فک نکنم این باس آخر باشه، چون جورنالم چنتا دیگه موندن. من نمیزارم چیزی بمونه، بعد میرم باس آخر . تا اینجا هیچ باسی رو زمین نمونده:D همه چپترا پاک‌سازی‌ شدن.

فک نکنم این باس آخر باشه، چون جورنالم چنتا دیگه موندن. من نمیزارم چیزی بمونه، بعد میرم باس آخر . تا اینجا هیچ باسی رو زمین نمونده:D همه چپترا پاک‌سازی‌ شدن.
والا اگه hundred eyed daoist نوشتی و فاز دوم نوشتی، این یعنی باس آخر چپتر ۴. می‌تونی سرچ کنی ببینی، کار نداره.

قبل این تو منطقه مخفی باید بری و 4 تا باس داره، آخرین باس منطقه ی مخفی آیتم سوزن و میده که فاز دوم صد چشم رو غیرفعال می‌کنه
منطقه ی مخفی هم اواخر چپتر هست، یعنی همون جایی که هستی الان.
( یه سراشیبی تند هست، میری می‌رسی به یا غار مانند بزرگ، یه باس میزنی، بعد باس یه نقاشی بزرگ هست تو دیوار، با اون تعامل کنی میری منطقه مخفی چپتر ۴)

1سوال از چپتر ۲
اون ماموریت که باید ۳ بار تبلک رو تکون بدی بچه هه میره تو چاه با ۱ ببر مبارزه میکنی بعدش اگه چپتر رو رد کنی دیگه نمیشه انجامش داد؟ من جای ۱ دونش رو پیدا کردم بقیش ۲ تا دیگه رو برگشتم از بخش ۳ هرکار میکنم پیدا نمیکنم میس میشه یا میشه هنوز انجامش داد؟

1سوال از چپتر ۲
اون ماموریت که باید ۳ بار تبلک رو تکون بدی بچه هه میره تو چاه با ۱ ببر مبارزه میکنی بعدش اگه چپتر رو رد کنی دیگه نمیشه انجامش داد؟ من جای ۱ دونش رو پیدا کردم بقیش ۲ تا دیگه رو برگشتم از بخش ۳ هرکار میکنم پیدا نمیکنم میس میشه یا میشه هنوز انجامش داد؟
بله دوست عزیز اگه رفتی چپتر سه از دست دادی این بخش رو و باید دور بعد تلاش کنی

این باعث میشه یه سری چیزها تو آخر بازی مخصوصا پایان مخفی هم از دست بدی تو این دور

ولی دوستان دور دوم تو NG+ خیلی بازی آسون میشه
مخصوصا اگه تو رلیک ششم اگه رلیک مخصوص میمون ها رو انتخاب کنی، خیلی over power میشی, و بیشتر باس ها رو زیر ۲۰ ثانیه میزنی، خیلی ها رم وان شات میکنی، یه اموبلایزر میزنی و میمون ها رو سامن میکنی یه ضربه شارژی میزنی و باس میمیره

آخرین ویرایش:
خب بازی تموم شد. مبارزه با shen خیلی خوب و حماسی بود. چیزی که الان تو مخ م رفته و نمیزاره برم +ng، فارم این گل و علف هست! چندین ساعت منو اینا گرفتن و در آخرم یدونه‌اش هنوز مونده!
سوای قشنگی بازی، این مسیبل بودن برخی از تروفی‌ها و این مدل فارمینگ دیگه خیلی تو مخی می‌کنه بازی رو! ولی در کل عالی بود. تا الان ۷۰ ساعت شد و برم ببینم نیو گیم چه میشه کرد. در کل بنظرم بازی باس فایت‌های معقولی داشت و با چندبار بازی راحت میشد حرکاتش رو یاد بگیری و بزنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or