PlayStation Until Dawn

• Thread starter Thread starter AM!R
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

0emf0u8pohueith8u2k6.jpg

عنوان بازی : Until Dawn
سازنده :Supermassive Games
ناشر : Sony Computer Entertainment
پلتفرم : PlayStation 4
ژانر : Horror
8 نوجوان که واسه سالگرد مرگ یکی از دوستانشان دور هم جمع شدند درگیر یک سری مسائل وحشتناک مربوط به
یه قاتل زنجیره ای میشوند ...
44115108486444330593.png

wdjc2r6tv3oymk73a84v.jpg

720P

تصاویر :

آخرین ویرایش:
من واقعا این ریمیک های احمقانه و بی هدف سونی رو درک نمیکنم. خب بازی عملا گرافیکش فرق خاصی نداره با نسخه اصلی. حتی چهره ها به نظرم طبیعی تره تو ارجینال. اون اتمسفر و رنگبندی دارک هم از دست داده. تنها نکته مثبت محتوای اضافه و تغییرات جزیی تو روایت هست که همینو میتونستن با همون انجین دسیما به صورت یه اپگرید ۱۰ دلاری و نسخه نیتیو PS5
بدن بیرون. نسخه PC هم که شکست کامل بوده تو فروش. الان منظور از این ریمیک ضعیف چیه؟ چه علمی و توقعی پشتش بوده ؟ عجیبه

طبق گزارش‌ها، تعداد بازیکن‌های نسخه ریمیک بازی Until Dawn در پلی‌استیشن ۵، نسبت به بازی Concord حدود ۲۸ درصد پایین‌تر بوده است.
همچنین در استیم نیز اوضاع خیلی بهتر نیست و این بازی فقط توانست از رکورد ۲۰۰۰ بازیکن همزمان عبور کند.
۶۰‌ دلار هم پولشه!
من فکر میکردم مثلا ۳۰ یا ۴۰ دلاره یا هرکی روی اکانتش دارش با یه قیمت کمی بتونه آپگریدش کنه!

❇️ آپدیت Until Dawn Patch 1.05

🔒 Protection : Steam

💢 Size : 310MB

🔻جزئیات آپدیت

🔸مشکل لیز خوردن مایک توی قسمت 9 درست شده.
🔸مشکل کریس که بعد از دیدن نشونه Wanted Poster به جا نیفتاد درست شد
🔸بهینه‌سازی عملکرد برای حل مشکلات صفحه سیاه و کاهش فریم
🔸بهبود عملکرد برای کامپیوترهای با مشخصات پایین و استیم دک
🔸فعال شدن لمسی برای برخی از تعاملات با کنترلر بی‌سیم دوآلسنس به‌صورت پیش‌فرض (اگر قبلاً بازی را نصب کرده‌اید، بازگشت تنظیمات کنترلر به 'پیش‌فرض' این اصلاح را اعمال می‌کند)
🔸مشکل کار نکردن Frame Generation در AMD FSR حل شده
🔸اصلاح مشکل کار نکردن تنظیم VSync
🔸اصلاح مشکلات مربوط به تنظیم مقیاس وضوح
🔸اصلاح خطای dll که باعث بروز مشکل در بوت استیم دک میشد
🔸مشکل کرش شدن در هنگام راه‌اندازی بازی وقتی هنوز در حال نصب بود رو درست کردند.
🔸مشکل اسکرول نکردن متن با موس رو حل کردند.
🔸مشکل کرش شدن در اطراف انباری در قسمت ۸ رو برطرف کردند.
🔸مشکل کار نکردن تنظیمات HDR روی پی‌سی رو درست کردند.
🔸چند تا مشکل مربوط به فریم‌پیسینگ روی PS5 رو رفع کردند.
🔸مشکل ریست شدن درصد رزولوشن صفحه به ۲۵ درصد به وقتی تنظیمات عوض میشد رو حل کردند که باعث می‌شد تصویر پیکسلی بشه.
🔸مشکل ذخیره نشدن تنظیمات وقتی از بازی خارج میشدیم رو درست کردند.
🔸مشکل نمایش ندادن پیغام‌های رابط کاربری وقتی در نسبت تصویر 16:9 بازی می‌کردیم رو حل کردند.
🔸به نسخه FSR 3.1.1 (Unreal) آپدیت کردند که باعث برطرف شدن برخی مشکلات ویژگی Frame Generation شد.
🔸مشکل گیر کردن سام در بیرون از Sanatorium در قسمت 9 رو درست کردند.
🔸مشکل لکنت زبان هنگام تماشای فیلم‌های داخل بازی (مثل قسمت Butterfly Effect و سکانس Sam Bus) رفع شده.
🔸مشکلات ذخیره و بارگذاری که باعث قفل شدن بازی میشد، حل شد. این شامل مشکلات پیشرفت بازی در کل بازی میشه و این تعمیرات حتی ذخیره‌های قبلی را هم درست میکنه.
🔸مشکل عدم کارکرد صحیح دالبی اتموس برطرف شده.
🔸و چندین مشکل دیگه هم رفع شده.

📌یه سری مشکلات دیگه هم هست که یا فیکس شدن یا تو آپدیت بعدی میاد

🔹Frame Generation هنوز کاملاً مستقل از استفاده از upscale نیست
🔹انتخاب مانیتورها به طور کامل پشتیبانی میشه
🔹تغییرات برای رهگیری پرتو (Raytracing)
🔹مشکلات احتمالی ورود به بازی با Overlay پلی‌استیشن برطرف شده.
🔹مشکل تداخل آنتی‌ویروس با بازی و گزارش‌کردن کرش اصلاح شده.
🔹بعضی‌ها مشکلاتی با anti-aliasing و DLSS گزارش دادن. ما در حال بررسیش با NVIDIA هستیم.
🔹سSuper Resolution زمانی (Temporal Super Resolution) قرار هست بروزرسانی بشه تا مشکلات aliasing روی مو و جاهای دیگه رو برطرف کنه.
🔹هHDR فعلاً فقط در حالت Fullscreen پشتیبانی میشه و قراره به حالت Borderless و... هم تغییر پیدا کنه.

آقا بهینه سازی تو درودیواره یا من یه مشکلی دارم؟ :دی

بعضی جاها بی دلیل میره رو 45-50 فریم مهم نیست رو 480p بازی کنی یا 4k :|
سی پی یو و گرافیک هم میبینی 50-70 درصد نهایت استفاده میشن رمم حدود 13 گیگ خالی داره، چه مرگشه این؟ :دی

آپدیت آخریا رو هم گرفتم بنظر یکم بهتر شد ولی هنوز جالب نیست.

• Like
  • Poker Face
Reactions: Taha75 and NO ps3
آقا بهینه سازی تو درودیواره یا من یه مشکلی دارم؟ :دی

بعضی جاها بی دلیل میره رو 45-50 فریم مهم نیست رو 480p بازی کنی یا 4k :|
سی پی یو و گرافیک هم میبینی 50-70 درصد نهایت استفاده میشن رمم حدود 13 گیگ خالی داره، چه مرگشه این؟ :دی

آپدیت آخریا رو هم گرفتم بنظر یکم بهتر شد ولی هنوز جالب نیست.
روی سیستم من که عالی بود و روان و با کیفیت اجرا شد

• Wow
Reactions: majidred2011
من دبیرستان بودم یادمه بچه ها پی اس فور داشتن چقدر ازین بازی تعریف میکردن، همیشه تو کَفِش بودم، خبر اومدن بازی رو که دیدم خیلی خوشحال شدم و سریع کرکیشو گرفتم و فقط میتونم بگم زارت :| من بازی های داستان محوری که گیم پلی آنچنانی ندارن رو خیلی دوس دارم تقریبا همشو هم بازی کردم از بازی های telltale و Life is Strange تا Detroit become human و خلاصه مشکلی با سبک ندارم، کاری هم که این سبک گیم ها اصولا انجام میدن اینه که احساسات آدم رو برمی‌انگیزند و جنبه emotional قضیه بالا هست. داشتم روزی یه چپتر میرفتم، یهو به خودم گفتم واقعا برای چی دارم بازی میکنم؟ به نظرم گیمش هیچ چیزی برای ارائه نداره، کرکتر ها داغون( یدونش نبود که مردن یا نمردنش برام فرقی داشته باشه)، از لحاظ ترسناکی هم که صفر،من خیلی راحت داخل گیم میترسم، یکم فضاسازی بشه با یه جامپ اسکر ۳ متر میپرم بالا، تو این چند تا مرحله ای که ازین گیم رفتم یک بار هم حس ترس نکردم.ترس به کنار. حس دیگه ای هم نبود، نه حال به هم زن بود نه غمگین نه خنده، خواب مطلقه این گیم. خلاصه من که نفهمیدم بقیه چی تو این گیم دیدن چون من هیچ چیز مثبتی ندیدم. The quarry که clone این گیم محسوب میشه( با اینکه گیم به شدت ضعیفی بود) رو تونستم تموم کنم ولی اینو یه مرحله دیگه میرفتم خوابم میگرفت واقعا.

من دبیرستان بودم یادمه بچه ها پی اس فور داشتن چقدر ازین بازی تعریف میکردن، همیشه تو کَفِش بودم، خبر اومدن بازی رو که دیدم خیلی خوشحال شدم و سریع کرکیشو گرفتم و فقط میتونم بگم زارت :| من بازی های داستان محوری که گیم پلی آنچنانی ندارن رو خیلی دوس دارم تقریبا همشو هم بازی کردم از بازی های telltale و Life is Strange تا Detroit become human و خلاصه مشکلی با سبک ندارم، کاری هم که این سبک گیم ها اصولا انجام میدن اینه که احساسات آدم رو برمی‌انگیزند و جنبه emotional قضیه بالا هست. داشتم روزی یه چپتر میرفتم، یهو به خودم گفتم واقعا برای چی دارم بازی میکنم؟ به نظرم گیمش هیچ چیزی برای ارائه نداره، کرکتر ها داغون( یدونش نبود که مردن یا نمردنش برام فرقی داشته باشه)، از لحاظ ترسناکی هم که صفر،من خیلی راحت داخل گیم میترسم، یکم فضاسازی بشه با یه جامپ اسکر ۳ متر میپرم بالا، تو این چند تا مرحله ای که ازین گیم رفتم یک بار هم حس ترس نکردم.ترس به کنار. حس دیگه ای هم نبود، نه حال به هم زن بود نه غمگین نه خنده، خواب مطلقه این گیم. خلاصه من که نفهمیدم بقیه چی تو این گیم دیدن چون من هیچ چیز مثبتی ندیدم. The quarry که clone این گیم محسوب میشه( با اینکه گیم به شدت ضعیفی بود) رو تونستم تموم کنم ولی اینو یه مرحله دیگه میرفتم خوابم میگرفت واقعا.
کلا این سبک بازی که سوپرمسیو میسازه یکی از حوصله سر برترین و خواب آورترین بازیهان.
منم غیر این نسخه همه بازیهای دیگشون رو بازی کردم ، حتی Quarry رو تو روز انتشار (به لطف باگ استیم).
فردای تموم کردن بازی تو تاپیک استیم نوشتم که این چی بود من بازی کردم؟
واقعا نه ترسناک هستن و نه گیم پلی جذابی دارن ونه داستان غیر منتظره و درگیر کننده ای.
حیف وقتی که پای این چندتا بازی سوپرمسیو گذاشتم.

به نظرم این until Dawn هم فقط به لطف انحصاری بودن اینقدر دیده شد و ملت ازش تعریف میکردن.
منم واقعا میخواستم ببینم چی رو از دست دادم که بچه ها اینقدر ازش تعریف میکنن.

البته از حق نگذریم UD برای من به نسبت تمام ساخته های دیگشون که بازی کردم (جز این آخری) بارها بهتر بود.
ولی اصلا نمیفهمم این بازیها چطوری بودجشون رو تامین میکنن یا ناشر و چراغ سبز میگیرن.
اونوقت ملت هم میرن برای این بازیها 70-60 دلارپول میدن واقعا ؟!!

• Like
Reactions: pvt.miller
کلا این سبک بازی که سوپرمسیو میسازه یکی از حوصله سر برترین و خواب آورترین بازیهان.
منم غیر این نسخه همه بازیهای دیگشون رو بازی کردم ، حتی Quarry رو تو روز انتشار (به لطف باگ استیم).
فردای تموم کردن بازی تو تاپیک استیم نوشتم که این چی بود من بازی کردم؟
واقعا نه ترسناک هستن و نه گیم پلی جذابی دارن ونه داستان غیر منتظره و درگیر کننده ای.
حیف وقتی که پای این چندتا بازی سوپرمسیو گذاشتم.

به نظرم این until Dawn هم فقط به لطف انحصاری بودن اینقدر دیده شد و ملت ازش تعریف میکردن.
منم واقعا میخواستم ببینم چی رو از دست دادم که بچه ها اینقدر ازش تعریف میکنن.

البته از حق نگذریم UD برای من به نسبت تمام ساخته های دیگشون که بازی کردم (جز این آخری) بارها بهتر بود.
ولی اصلا نمیفهمم این بازیها چطوری بودجشون رو تامین میکنن یا ناشر و چراغ سبز میگیرن.
اونوقت ملت هم میرن برای این بازیها 70-60 دلارپول میدن واقعا ؟!!
دقیقا! قسمت عجیب قضیه همینه که بازیگر های بزرگی استفاده میکنن و مشخصه خرج و زحمتی زیادی کشیده شده ولی نتیجه نهایی آشغال خالصه.

• Like
Reactions: m.d.makan
من قبل اینکه بازی کنم حس میکردم چون تو دوره ای عرضه شد که هنوز عن این سبک در نیومده بود (مخصوصا خود سوپرمسیو که رگباری شروع کرد ریلیز کردن) بخاطر همین طرفدار پیدا کرد و واسه مردم تازگی داشت، اینکه انحصاری بود هم خیلی کمک کرد بهش.
الان که بازی کردم حداقل تا اینجایی که رفتم انگار درست فکر میکردم :دی واقعا کلیشه ای بوده همه چیزش، خیلی راحت میتونه یه نسخه دیگه از Dark Picture باشه بدون اینکه بتونم تشخیص بدم بهتر از اوناس یا بدتر، فقط بودجه و کیفیت فنی بالاترش مشاهده میشه اما از نظر محتوا نه.

البته ریمستر خوبیه بنظرم، الان یکم از واکترو نسخه اصلی رو روی یوتوب دیدم اختلاف نسل واقعا دیده میشه توش.

هنوز تنها بازی سوپرمسیو که دوسش داشتم و بنظرم خیلی آندرریتد هست House of Ashes هست، البته نمره بالایی رو استیم داره که بنظرم حقشه.
اونم فک میکنم تنها دلیلی که دوستش داشتم این بود که یکم از کلیشه های فیلم ترسناک (کلبه، کشتی و شهرک جن زده و اینا) اومده بود بیرون و کمی داستان متفاوت داشت، بقیه بازیاشون بنظرم در حد همون فیلم ترسناکای 6/10 پاپ کورنی هست که دیدنش فانه اما زود از یاد میره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or