Multi Platform Life is Strange: Double Exposure

سازنده
Deck Nine Games
تاریخ انتشار
October 29, 2024
ناشر
Square Enix
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
  4. Nintendo Switch
۲ ساعتی از چپتر ۱ رو بازی کردم.
از نظر گرافیکی, بازی همون چیزی هست که انتظارشو همه دارن از این سری, گرافیک خوبی داره از نظر فنی و مناسب این سری هست.
موسیقی هم که یکی از ارکان این بازی بوده و هست و در این نسخه هم خوب کار شده. اما بخوام صادقانه به عنوان یکی از تعصبی ترین فن های این سری بگم, بازی از نظر گیم پلی و مکانیزم هاش و داستانش تا اینجای کار برام کشش زیادی نداشته. یه جورایی بازی برام کسل کننده بود. گرافیک هنری بازی رو دوس‌ ندارم و تا اینجای کار, خبری از جادوی True colors نبوده! دیالوگ ها به نظرم اون‌ کشش سابق رو ندارن و یه جورایی اضافی میان.
تا اینجای کار به نظرم در برابر True colors هیچ برتری نداشته و نتونسته حتی بهش نزدیک بشه. بازی هم تا خرخره پره از چپوندن رنگین پوستا و مسائل لگبت با شدت هرچه تمام تر از قبل.
نسخه ی قبلی یه اثر جادویی بود. ارامشی که از شهر بازی میگرفتی, اون شخصیت های دوست داشتنی و دیالوگ هاشون, هرگز تکرار نمیشه فکر کنم.
بازم بازیو ادامه تا انتهای چپتر ۲ ببینم ایا نظرم عوض میشه یا نه :دی

آخرین ویرایش:
۲ ساعتی از چپتر ۱ رو بازی کردم.
از نظر گرافیکی, بازی همون چیزی هست که انتظارشو همه دارن از این سری, گرافیک خوبی داره از نظر فنی و مناسب این سری هست.
موسیقی هم که یکی از ارکان این بازی بوده و هست و در این نسخه هم خوب کار شده. اما بخوام صادقانه به عنوان یکی از تعصبی ترین فن های این سری بگم, بازی از نظر گیم پلی و مکانیزم هاش و داستانش تا اینجای کار برام کشش زیادی نداشته. یه جورایی بازی برام کسل کننده بود. گرافیک هنری بازی رو دوس‌ ندارم و تا اینجای کار, خبری از جادوی three colors نبوده! دیالوگ ها به نظرم اون‌ کشش سابق رو ندارن و یه جورایی اضافی میان.
تا اینجای کار به نظرم در برابر Three colors هیچ برتری نداشته و نتونسته حتی بهش نزدیک بشه. بازی هم تا خرخره پره از چپوندن رنگین پوستا و مسائل لگبت با شدت هرچه تمام تر از قبل.
نسخه ی قبلی یه اثر جادویی بود. ارامشی که از شهر بازی میگرفتی, اون شخصیت های دوست داشتنی و دیالوگ هاشون, هرگز تکرار نمیشه فکر کنم.
بازم بازیو ادامه تا انتهای چپتر ۲ ببینم ایا نظرم عوض میشه یا نه :دی
اسمش True Colorsـه
همونم آش دهن سوزی نبود. همه چیزی که جذابیت داشت در قسمت اول به نمایش گذاشته شد برای همین در Before the Storm به داستان کلویی پروبال دادنو عالی از کار در اومد. خودشون هم متوجه شدن ایده اصلی در همون قسمت اول به پایان راه خودش رسیده و باید مسیر جدیدی رو پیش بگیرن. در مورد این قسمت چون Deck Nine پشت بازیه بهش امیدوارم ولی انتظار زیادی هم ندارم. تجدید خاطره خوبیه برای فن های LiS

اسمش True Colorsـه
همونم آش دهن سوزی نبود. همه چیزی که جذابیت داشت در قسمت اول به نمایش گذاشته شد برای همین در Before the Storm به داستان کلویی پروبال دادنو عالی از کار در اومد. خودشون هم متوجه شدن ایده اصلی در همون قسمت اول به پایان راه خودش رسیده و باید مسیر جدیدی رو پیش بگیرن. در مورد این قسمت چون Deck Nine پشت بازیه بهش امیدوارم ولی انتظار زیادی هم ندارم. تجدید خاطره خوبیه برای فن های LiS
شت. داشتم سه گانه ی رنگ های کیشلوفسکی میدیدم قاطی شد :))
برای من True colors از همه ی نسخه ها جذاب تر بود. چون واقعا حس آرامش عجیبی داشت بازی. از نظر گیم پلی هم واقعا نو آورانه بود علی الخصوص اون مینی گیم rpg توی بازی.
نسخه ی دوم برای من اصلا جذاب نبود. اما این نسخه تا اینجای کار برای از همه سری ها ضعیف تر بوده. توی کل سری ها هم, هیچ سری ای به اندازه ی True colors از نظر محیطی و گرافیک هنری زیبا نبود انصافا.
این نسخه ی جدید یه جور خاصیه. حس سردرگمی و بیگانگی به ادم دست میده. یه کم انگار گیم‌پلی با بازیکن رو راست نیست. نمیدونم. باید تجربش کنی تا منظورمو متوجه بشی. شاید در چپتر ۲ همه چیز عوض بشه.

life-is-strange-double-exposure-max.jpg

🟦 امتیازات بازی Life is Strange Double Exposure تا این لحظه

Ⓜ️ Metacritic: 74 (34 Reviews) PS5
Ⓜ️ Metacritic: 75 (11 Reviews) PC
Ⓜ️ Metacritic: 75 (11 Reviews) XSX
🅾️ Opencritic: 73 (48 Reviews)

🔸 -/10 - Gamespot
🔸 9/10 - IGN
🔸 -/10 - VGC
🔸 6/10 - Eurogamer

📌تاریخ انتشار 8 آبان ماه برای PS5 و XSX و PC منتشر میشه

▫️تحلیل Eurogamer
مثل قهرمانش که با سفر در زمان دست و پنجه نرم میکنه، بازی Life is Strange: Double Exposure مشکلات مرور خاطرات قدیم رو نشون میده و سوالات بی‌پاسخ درباره آینده رو مطرح میکنه.

▫️تحلیل IGN
بعد از چندین تلاش برای تکرار موفقیت بازی اولیه، سازنده Deck Nine Games با بازی Life is Strange: Double Exposure واقعاً عالی عمل کرده. این دنباله شایسته‌ای برای بازی‌ای هست که در سال 2015 قلب میلیون‌ها نفر رو فتح کرد، از جمله من. نویسندگی عالیه، موسیقی درجه یکه، فیلمبرداری و بازیگری هم فوق‌العاده‌ست. قدرت‌های جدید مکس هم برای این داستان معمای قتل خیلی جالب و طبیعی هست.

تایپکش که ایجاد شد پست رو ببرید اونجا

همونطور که اشاره کردم, بازی اصلا و ابدا کشش نداره. واقعا چپتر ۱ به مسخره ترین و کسل کننده ترین حالت ممکن فقط با قدم زدن و یه سری چرت و پرتا تموم شد. کاش یه فکری برای این سری میکردن و یه ایده ی بی نطیر روش پیاده میکردن.

• Like
Reactions: FERYGAMER
شت. داشتم سه گانه ی رنگ های کیشلوفسکی میدیدم قاطی شد :))
برای من True colors از همه ی نسخه ها جذاب تر بود. چون واقعا حس آرامش عجیبی داشت بازی. از نظر گیم پلی هم واقعا نو آورانه بود علی الخصوص اون مینی گیم rpg توی بازی.
نسخه ی دوم برای من اصلا جذاب نبود. اما این نسخه تا اینجای کار برای از همه سری ها ضعیف تر بوده. توی کل سری ها هم, هیچ سری ای به اندازه ی True colors از نظر محیطی و گرافیک هنری زیبا نبود انصافا.
این نسخه ی جدید یه جور خاصیه. حس سردرگمی و بیگانگی به ادم دست میده. یه کم انگار گیم‌پلی با بازیکن رو راست نیست. نمیدونم. باید تجربش کنی تا منظورمو متوجه بشی. شاید در چپتر ۲ همه چیز عوض بشه.
دقیقا موافقم باهات.
True Colors واقعا یه جادوی خاصی داشت برام، با اینکه داستان شماره یک قوی تر بود اما محیطا، رنگ بندی، آرت استایل، شخصیتا، تقریبا تو همه زمینه ها True Colors ـو بهترین Life is strange میدونم، یه جوری بود از همون ثانیه اولش عاشقش شدم.
اون شهرکی که ساخته بودن رو مدت ها بهش فک میکردم چی میشد آدم اونجا زندگی کنه، با همون آرامش و آدما! به شکل عجیبی ارتباط گرفته بودم باهاش نمیدونم چرا.

الان که به عنوان فن True Colors گفتی این جذاب نبوده برات هایپش برا منم خوابید یکم.
امیدوارم باز جبران کنن چپترای بعد.

سلام.
یه سوال داشتم، اگر بخوام این سری رو بازی کنم و سر از داستانش در بیارم، تقدم و تأخر داره ؟ یا بازی ها و عناوینش ربطی به هم نداره ؟!

ممنون

سلام.
یه سوال داشتم، اگر بخوام این سری رو بازی کنم و سر از داستانش در بیارم، تقدم و تأخر داره ؟ یا بازی ها و عناوینش ربطی به هم نداره ؟!

ممنون
تنها قسمتی که بی ارتباطه و ارزش تجربه نداره LiS 2ـه، نسخه ابتدایی و BtS علی رغم اینکه داستان مستقلی دارن ولی به هم مرتبطن. True Colors هم رفرنس داره به قسمت های قبلی. به ترتیب از ابتدا باید بازی کنی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Hellgate:london

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or