Multi Platform Black Myth: Wukong

سازنده
Game Science
تاریخ انتشار
2024
ناشر
Game Science Interactive Technology
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
Ef12XT_U4AEVxgc.jpg
بازی Black Myth: Wu Kong معرفی شد. عنوانی بر اساس دنیای معروف میمون شاه و Journey To The West که توسط استودیوی چینی Game Science در دست ساخت هست. ژانر بازی Action RPG بوده و به صورت تک نفره دنبال میشود. این عنوان توسط موتور گرافیکی UE4 در حال ساخت بوده و برای کنسول ها و PC عرضه خواهد شد. هنوز تاریخ عرضه ای برای این عنوان در نظر گرفته نشده است.

آخرین اطلاعات از بازی:

◾ بازی در سبک سولزلایک و ساختاری نیمه‌ اوپن‌ورلد دارد
◾ سلاح اصلی بازی Golden Cudgel Staff است
◾ بازی سه حالت کمبت دارد:
Smash/Pillar/Thrust
◾ امکان ترکیب حرکات Light و Heavy Attack برای Combo زدن وجود دارد
◾ بازی دارای جادو و Spell است
◾ امکان تبدیل شدن به حیوان‌هایی همچون گرگ و ... وجود دارد
◾ ماموریت‌های فرعی شما را به سوی موجودات جدید و باس های مخفی میرساند
◾ ممکن است عنوان Black Myth Wukong دارای خریدهای درون‌ برنامه‌ای باشد!
◾ این عنوان در تابستان 2024 برای کنسول های نسل نهم و PC منتشر خواهد شد

🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
صفحه استیم بازی فعال شد
LINK

تصاویر گرفته شده از دمو
IMG_20230820_153840_760.jpg IMG_20230820_153839_924.jpg
IMG_20230820_153840_022.jpg IMG_20230820_153840_443.jpg

آخرین ویرایش:
سلام و درود بر دوستان
رسیدم چپتر سه
دوستان مانا رو چطوری میتونم زیاد کنم، تو یکی از استیکر ها دیدم مانا دو برابر سلامت بود، چطور میشه اینطوری زیاد کرد،
کنسول ps5
سلام. ببین هم توی اون بخش آپگریدها یک بخشی داره لول 30 برسی واست باز می‌شه که هر آپگریدش،‌ دوتا اسپارک می‌خواد.

1729492603184.png

- مورد بعدی از پیدا کردن یک سری صندوق‌های طلایی توی طول بازیه که این رو باید ویدئو سرچ کرد که چیزی رو تا چپتر ۳ از قلم ننداخته باشی.

- یک مورد دیگه اینکه یک اسپیریت هست به اسم Gore-Eye Daoist که وقتی انتخابش کنی، قابلیت پسیوش مانا رو افزایش می‌ده.

- مورد آخر هم اگه اشتباه نکنم از طریق Celestial Medicine هست که به Mind Core احتیاج داره. باید پیش اون Xu Dog بری که بتونی آپگرید کنی.
مکان اولیه‌ش توی چپتر ۲ قبل از باس آخرش بود. ولی قبلش باید فکر کنم آزادش می‌کردی یا کمکش می‌کردی.

1729492870327.png

دوستان ظاهرا نسخه فیزیکی بازی برای ps5 قراره منتشر بشه، فقط کسی اطلاعی داره که توی نسخه فیزیکی دیسک دیتای بازی قراره باشه یا فقط کد هست برای دانلود؟

اقایون یه سوال موقعی که بازی میکنم یه گیر خیلی ریز میکنه مثلا موقعی که ضربه میزنم در حد 1 ثانیه یا حتی کمتر گیر میکنه توی بازیای دیگه اینجوری نیست فقط همین بازی.ایا مشکل از بازی یا نه
برا منم چپتر سه که بودم اینطوری شد چپتر های بعدی کمتر اینطور می شد
ایراد فنی خود بازیه
منم رو ps5 پلی دادم

• Like
Reactions: ps3_360_wii
خوب بازی بعد 127 ساعت تموم شد البته بیشتر بخاطر اینکه زیادی میگردم محیط رو و اینکه چتر 4 هم لول رو max کردم این مقدار طول کشید .بازی عالیه پیشنهاد میکنم هر کسی تا الان بازی نکرده یا شک داشته به بازی هر طور شده بازی انجام بده که یکی از بهترین بازیای نسل 9 هستش.

آخرین ویرایش:
خوب بازی بعد 178 ساعت تموم شد البته بیشتر بخاطر اینکه زیادی میگردم محیط رو و اینکه چتر 4 هم لول رو max کردم این مقدار طول کشید .بازی عالیه پیشنهاد میکنم هر کسی تا الان بازی نکرده یا شک داشته به بازی هر طور شده بازی انجام بده که یکی از بهترین بازیای نسل 9 هستش.

178ساعت ماشالله حوصله
من چپتر ۴ تموم کردم لولم ۸۲ تازه:|چطور لول بردی بالا
فکر کنم تمام باس هارو همون اول بسم الله میزدی

• Like
Reactions: reza8
178ساعت ماشالله حوصله
من چپتر ۴ تموم کردم لولم ۸۲ تازه:|چطور لول بردی بالا
فکر کنم تمام باس هارو همون اول بسم الله میزدی
یه جا توی چپتر 4 هست که یه ده یا 15 تا از این عنکبوتا توی پیله هستن اویزونن .هی میرفتم اونجا خودمو وسطشون منفجر میکردم میومدم سیو میکردم و باز همین کار تکرار میکردم خیلی خوب لول میداد.اشتباه کردم 127 ساعت تموم کردم نه 178

1729879868081.png

منم بالاخره امروز دیگه وقت خالی پیدا کردم و چپتر ۶ رو یکسره رفتم و تموم شد. چقدر باس داشت :D
ولی از همه بهتر اون باس مخفی بود که باید برمی‌گشتی چپتر ۳ می‌زدی. چندتا فاز داشت که هر کدوم خفن‌تر و بزرگ‌تر از قبلی. واقعا لذت بردم از اون باس و به معنای واقعی به یادموندنی بود.
باس فایت آخر هم چندتا فاز داشت که اونم خدا رو شکر لذت‌بخش بود و اعصاب خردکن نبود که هی دنبال ترکیب خاصی باشم.
حیف که تنبلم و وقت نمی‌کنم بازی کنم (همینم فکر کنم یک ماه طول کشید) وگرنه نیو گیم پلاس هم می‌رفتم. ولی از اونطرف خروار خروار بازی مونده :دی
یک نکته فوق مثبت اون کلیپ‌های آخر هر چپتر بود. خیلی غم‌انگیز و خوشگل و دوست‌داشتنی بودن. پرفورمنسش هم روی پی‌سی متوسط من خوب بود و واقعا راضی بودم. خیلی بهینه بود.

یه جا توی چپتر 4 هست که یه ده یا 15 تا از این عنکبوتا توی پیله هستن اویزونن .هی میرفتم اونجا خودمو وسطشون منفجر میکردم میومدم سیو میکردم و باز همین کار تکرار میکردم خیلی خوب لول میداد.اشتباه کردم 127 ساعت تموم کردم نه 178
سلام داداش من الان چپتر ۵ هستم
انفجار منظورت کدوم ابیلیتی یا اسکیل هست،
من متوجه نشدم،
میشه بگی تا منم میخوام یکم لول آپ کنم ، واقعا بعضی باس ها خیلی سختن

View attachment 354705

منم بالاخره امروز دیگه وقت خالی پیدا کردم و چپتر ۶ رو یکسره رفتم و تموم شد. چقدر باس داشت :D
ولی از همه بهتر اون باس مخفی بود که باید برمی‌گشتی چپتر ۳ می‌زدی. چندتا فاز داشت که هر کدوم خفن‌تر و بزرگ‌تر از قبلی. واقعا لذت بردم از اون باس و به معنای واقعی به یادموندنی بود.
باس فایت آخر هم چندتا فاز داشت که اونم خدا رو شکر لذت‌بخش بود و اعصاب خردکن نبود که هی دنبال ترکیب خاصی باشم.
حیف که تنبلم و وقت نمی‌کنم بازی کنم (همینم فکر کنم یک ماه طول کشید) وگرنه نیو گیم پلاس هم می‌رفتم. ولی از اونطرف خروار خروار بازی مونده :دی
یک نکته فوق مثبت اون کلیپ‌های آخر هر چپتر بود. خیلی غم‌انگیز و خوشگل و دوست‌داشتنی بودن. پرفورمنسش هم روی پی‌سی متوسط من خوب بود و واقعا راضی بودم. خیلی بهینه بود.
دقیقا بهترين فایت ها با ارلنگ و دوستان توی آخر بازی هستش، اصلا توی یه لول دیگه بودن مبارزاتش😎

سر این بازی واقعاً 2 دلم :D از طرفی واقعاً خوشم میاز ازش و از طرف دیگه نگران زیاد سخت بودنشم
سختیش منطقی هست یا غیر منطقی؟؟ دیوونت نمی کنه؟ :D اینجوریه که بمیری مثلاً بیای یک ساعت قبل؟!

سر این بازی واقعاً 2 دلم :D از طرفی واقعاً خوشم میاز ازش و از طرف دیگه نگران زیاد سخت بودنشم
سختیش منطقی هست یا غیر منطقی؟؟ دیوونت نمی کنه؟ :D اینجوریه که بمیری مثلاً بیای یک ساعت قبل؟!
نه اصلا اونطوری نیست مگه Dark souls 1 بیای صد منطقه قبل یا یک ساعت قبل:D
بگیر بازیو
سختیش نرماله
خیلی هم انتظار فضایی نداشته باش از بازی
تعداد باس ها زیاد هست ولی بعضیا که اصلی نیستن نهایت 6 یا 7 تا مدل حرکت داشته باشن.

نه بمیری نمیری به یه ساعت قبل، میری به دیروز، خودم از بازی بعنوان ماشین زمان واسه سفر به گذشته استفاده میکردم :D
...
نه داداش سختیش غیرمنطقی نیست ، یه چندبار اگه یه باس اذیتت کرد رفتارش رو بشناسی تمرکز کنی راحت میشه ، یکی دوجای بازی اگه خواستی میتونی فارم‌ کنی یه سری استتس هات‌ رو جزئی بالا ببری ولی خب در کل فارم نداره به اون صورت یه سری بازی ها.

• Cool
  • Like
Reactions: reza8 and shayan7
منی که از 8 سالگی گیم زدم و الان که زن و بچه دارم همچنان دارم بازی میکنم وقتی میبینم این بهترین بازی تمام دوران گیمریم بوده ولی بعضی ها حتی دو دلن که برن سمتش یا نه
واقعا ناراحت میشم احساس بدی بم دست میده :(
این بازی داستانش خیلی عمیقه خیلی:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or