اطلاعات اولیه از Project 007، بازی جدید استودیو IO Interactive.

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

کاربر سایت

20241016_223304.jpg

اطلاعات جدیدی از پروژه جدید استودیو IO Interactive یعنی Project 007 منتشر شد.
  • ساخت بازی بسیار عالی پیش می‌رود و اطلاعات جدید به زودی منتشر می‌شود.​
  • بازی یک داستان اصلی از جیمز باند خواهد بود که از پایه ساخته شده است.​
  • استودیو با توجه به تجربه‌ای که از بازی Hitman داشتند، توانستند صاحبان IP را متقاعد کنند تا یک بازی جیمز باند دیگر بسازند، تقریباً 15 سال از آخرین بازی می‌گذرد.​
  • استودیو امیدوار است که بازی بتواند موفقیت آمیز باشد و آنها بتوانند یک سه گانه از آن بسازند.​
Screenshot_2024-10-16-22-42-10-225-edit_com.twitter.android.jpg

f11c9322-1ce5-42cd-8881-24098ae2280c.jpg TWINE_PS_Box_Art.jpg

چقدررررر این دو تارو دوست داشتم، مخصوصا دومی که فرست پرسن بود، به اندازه موهای سرم تمومش کردم، سختم بود به نسبت اون موقع ها؛ یادمه 99 درصد دوست هام یا این ور اون ور شاید نهایتا یک یا دو مرحله جلو میرفتن... اما من اینقدرررر عاشقش شده بودم که پاره اش کردم، اواخرش یک مرحله کارت بازی داشت (نمیدونم 21 بود یا پوکر ولی فکر کنم 21 بود) که حالت گیم بریکر داشت ولی همونم یادمه اینقدر امتحانش کردم که یاد گرفتم و حتی یادمه گرایندشم میکردم اینقدر که دستم اومده بود (حالا در زندگی عادی من تقریبا میشه گفت اصلا کارت باز نیستم قمار که بماند، به استثنا یک سری بازی باحال ساده و قدیمی جمعی مثل حکم یا هفت خبیث و بورس، دبلنا رو البته دوست داشتم یادش بخیر با خونواده ها) => یاد پانتومیم و اسم فامیل و مار و پله و کلی بازی بوردی(دایناسور ها اتشفشان و غیره) و فیزیکی جمعی بچگی هم بخیر... یه بازی بود اهنگ میذاشتیم میرقصیدیم دختر پسر های فامیل و بعد یکی پاز میکرد و همون موقع باید همه سر جامون پاز میشدیم تو هر حالتی :D و کسی که دیرتر پاز شده بود میباخت و مجبور میشد تنهایی برای بقیه برقصه :D

یه نسخه سگا هم داشتیم که معروف بود، مرحله اولش تو کشتی بود، اینم یادمه بینهایت سخت بود :D خیلی جلو رفتمش ولی تموم نشد...

خلاصه به شدت استقبال میشه، 007 تو هر ستینگ و کرکتری جذاب و دوست داشتنی هست...

*الان یادم اومد :D از خدا پنهان نیست از شما چه پنهان :D عاشق اون دختره سمت راستی که قد کوتاه تری داره تو The World is Not Enough، هم شده بودم :D کلا خوراکم بود عاشق کارکتر بازی مخصوصا و حتی فیلم بشم :D عاشق به معنای واقعی یعنی یادمه کل فکرم رو مشغول میکردن این عزیزان :D یکی از عشق های اصلیم هم جیل ولنتاین گرامی بود... قبلش بلیز تو استریت اف ریج :D یا حتی اون دختره تو گلدن اکس : ))))))))) یا بعد ها کرکتر فیمیل اندرگروند 2...

از پیرس برازنان هم یادمه از بچگی خیلی خوشم میومد و عاشق فیلم هاش بودم... خوش تیپ و باحال به معنای واقعی...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or