خبر رسمی کپکام باندل ریمیک رزیدنت اویل ۲ تا ۴ را به همراه تمامی DLCها معرفی کرد.

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

کاربر سایت

شرکت کپکام باندل سه بازی ریمیک رزیدنت
که عبارتند از Resident Evil 2 Gold Edition، Resident Evil 3 و Resident Evil 4 Gold Edition را به همراه تمامی DLCهایشان در یک پکیج معرفی نمود.

Resident-Evil-Remake-Trilogy.png

طرفدارن می‌توانند این باندل را با قیمت ۹۰$ خریداری نمایند. شایان ذکر است قیمت تک‌ی هر یک از این بازی‌ها ۴۰ دلار می‌باشد.

اجزای اصلی پکیج Resident Evil عبارتند از Resident Evil 2 Gold Edition، Resident Evil 3 و Resident Evil 4 Gold Edition، است. همچنین دارای برخی از موارد اضافی مهم مانند حالت Mercenaries در Resident Evil 4 و همچنین Resident Evil Resistance است. فراتر از این افزونه‌های اصلی، سه‌گانه Resident Evil Remake نیز شامل هزاران بسته لباس و سلاح‌های منحصربه‌فرد برای لئون، کلر و جیل است.

Resident Evil Just Dropped the Perfect 3-in-1 Remake Deal - ComicBook.com

تاریخ انتشارش کی هست؟
امیدوارم با این باندل قفل نسخه 4 هم برداره :D

هزاران بسته لباس و سلاح‌های منحصربه‌فرد برای لئون، کلر و جیل
یعنی کلی لباس جدید اضافه کردن؟
مجبوریم هر سه نسخه رو از اول دانلود کنیم :D

• Like
Reactions: Farh@d
تاریخ انتشارش کی هست؟
امیدوارم با این باندل قفل نسخه 4 هم برداره :D

هزاران بسته لباس و سلاح‌های منحصربه‌فرد برای لئون، کلر و جیل
یعنی کلی لباس جدید اضافه کردن؟
مجبوریم هر سه نسخه رو از اول دانلود کنیم :D
در دسترس الان.

روی استیم که پک مزخرفیه چون بازیهایی که داری رو حساب نمیکنه.
کلا به درد پلیرهای جدید میخوره که هیچکدوم از عناوین رو ندارن.
یعنی من که الان ریمیک 4 دارم برای این پک پول 4 کم نمیکنه .این که خیلی نامردیه

یعنی من که الان ریمیک 4 دارم برای این پک پول 4 کم نمیکنه .این که خیلی نامردیه
البته خود پک تخفیف داره ولی نه کم نمیکنه.
حالا باید ببینی جدا جدا اون دوتا مجموعا چند درمیان.

برای کسی که دوتا از سه تارو داره که قطعا نمیصرفه ، خودم این شرایط رو دارم.

این باندل ها معمولا تخفیف های یک جای خوبی میخورن و خوراک کسانی هستند یا بازی هارو ندارن یا میخوان رو اکانتشون هم داشته باشن... کلا کپکام از این باندل ها زیاد داره برای رزیدنت ایول ها مخصوصا و به نظرم در مجموع خیلی مفیده...

هیچ وقت نفهمیدم چرا گرافیک خفن نسخه 3 چرا در نسخه های بعدی اعمال نشد
ولی من به نظرم گرافیک ریمیک 2 از همه بالاتر بود مخصوصا اون قطع عضو دیگه نه به اون شکل در ریمیک 3 دیدیم ونه ویلج و ریمیک 4

این باندل ها معمولا تخفیف های یک جای خوبی میخورن و خوراک کسانی هستند یا بازی هارو ندارن یا میخوان رو اکانتشون هم داشته باشن... کلا کپکام از این باندل ها زیاد داره برای رزیدنت ایول ها مخصوصا و به نظرم در مجموع خیلی مفیده...
آره برای کسانیکه هیچکدوم ندارن خوبه ولی اونهایی که مثل من یکیش داره صرف نداره مگر اینکه مبلغ اونی که دارم رو کم بکنه

آخرین ویرایش:
ولی من به نظرم گرافیک ریمیک 2 از همه بالاتر بود مخصوصا اون قطع عضو دیگه نه به اون شکل در ریمیک 3 دیدیم ونه ویلج و ریمیک 4

آره برای کسانیکه هیچکدوم ندارن خوبه ولی اونهایی که مثل من یکیش داره صرف نداره مگر اینکه مبلغ اونی که دارم رو کم بکنه
که خیلی بعیده کم بکنه
بنظرم برای افرادی که ۲ و ۳ ریمکو دارن نمیصرفه .
4 Gold Edition با یه تخفیف تپل گزینه بهتریه

• Like
Reactions: Dante _Sparda

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or