امتیازات Diablo IV

پیش‌بینی شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    111
  • نظرسنجی بسته شده است .

Shadow Mohireza

کاربر سایت
1685121523134.png

Diablo IV

Developer: Blizzard Team 3, Blizzard Albany
Publisher: Blizzard Entertainment
Genre: Action role-playing, hack and slash
Platforms: PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Microsoft Windows
Release Date: June 6, 2023

نمرات بازی در تاریخ ۹ خرداد رأس ساعت ۱۹:۳۰ منتشر خواهند شد...

METACRITIC

OPENCRITIC

Screenshot_2023-05-31-00-02-45-846-edit_com.microsoft.emmx.jpg Screenshot_2023-05-31-00-03-03-278-edit_com.microsoft.emmx.jpg

آخرین ویرایش:
درستش اینه که اورواچ باید با سر سقوط کنه و جنازه اش زیر یه گالون بنزین بسوزه
و عوضش همه فن های دیابلو برگردن از این بازی و خوش ساختیش حمایت کنن (البته بتل پس عیجب و غریب این بازی هم کم حاشیه ساز نیست، ولی اورآل با محصول خفنی طرفیم)

تر و خشک نباس با هم بسوزن
چیکار کردن با اوور واچ ۲؟

کلا بازی های mmo به نظرم روی نمره تهیه نکنید . اینا اکثر جورنالیست هستا 40-50 ساعت بازی کردن نقد نوشتن بزارید بازی بیاد بعد یه سیزن اگه جوش مثبت بود بگیرید.

• Like
Reactions: Parsa13
کلا بازی های mmo به نظرم روی نمره تهیه نکنید . اینا اکثر جورنالیست هستا 40-50 ساعت بازی کردن نقد نوشتن بزارید بازی بیاد بعد یه سیزن اگه جوش مثبت بود بگیرید.
خیلی‌ها مثل خودم بازی رو فقط واسه تک‌نفره و داستانیش می‌گیرن، با دو سه تا کلاس بازی رو تموم می‌کنیم و آپ می‌کنیم و بعدش هم واسه همیشه می‌ذاریمش کنار!:D

خیلی‌ها مثل خودم بازی رو فقط واسه تک‌نفره و داستانیش می‌گیرن، با دو سه تا کلاس بازی رو تموم می‌کنیم و آپ می‌کنیم و بعدش هم واسه همیشه می‌ذاریمش کنار!:D
مجتبی من نقد هیچ بازیی رو نمیخونم چون اسپویل میکنن . الان بخش تک نفره در حدی که یک بار بخوام بازی کنم برای داستانش چطوریه وضعش ؟ بدرد بخور هست یا فقط تمرکز رو گیم پلی و مالتی پلیر و لوت کردن و دوشیدن ملت بوده ؟

مجتبی من نقد هیچ بازیی رو نمیخونم چون اسپویل میکنن . الان بخش تک نفره در حدی که یک بار بخوام بازی کنم برای داستانش چطوریه وضعش ؟ بدرد بخور هست یا فقط تمرکز رو گیم پلی و مالتی پلیر و لوت کردن و دوشیدن ملت بوده ؟
تا جایی که من می‌دونم داستان بازی خیلی خوب و تاریکه و خودش رو هم حسابی جدی می‌گیره و اینجور نیست که فقط واسه گذران وقت گذاشته باشن، زمانش هم اصلا کم نیست و مثل این‌که بالای 20 ساعت طول می‌کشه تموم کردنش.

kKsxp75V.jpg

🟩 امتیازات دی ال سی Vessel Of Hatred بازی Diablo IV تا این لحظه

Ⓜ️ Metacritic: 85 (28 Reviews) PC
Ⓜ️ Metacritic: 87 (7 Reviews) PS5
Ⓜ️ Metacritic: 80 (5 Reviews) XSX
🅾️ Opencritic: 85 (24 Reviews)

🔸 8/10 - Gamespot
🔸 8/10 - IGN

📌تاریخ انتشار 17 مهر 1403 برای کنسولهای نسل 8 و 9 و PC منتشر میشه

▫️تحلیل Gamespot
بازی (Vessel of Hatred) مثل یه نقطه برگشت عالی برای پلیرهای دیابلو ۴ هست که دوباره می‌خوان یه بزن بزن تو سیاه‌چال‌ها داشته باشن، عمل می‌کنه. کلاس Spiritborn هم توی مبارزات خیلی راضی‌کننده‌س و هم می‌تونید باهاش کلی آزمایش کنید و عمق خیلی خوبی داره که هیچ کدوم از کلاسای قبلی نداشتن. شهر زیرزمینی Kurast و قلعه تاریک هم به محتوای آخر بازی اضافه‌های جذابی هستن و خیلی بهتر از قبل شدن. تنها نکته منفی این گسترش، داستان معمولی‌اش هست که نتونسته از داستان اصلی جذاب‌تر بشه. با این حال، دیابلو ۴ اصلاً احتیاجی به این توسعه نداشت که بهتر بشه، ولی Vessel of Hatred واقعاً حس تازه‌ای به بازی میده.

▫️تحلیل IGN
دیابلو ۴: Vessel of Hatred یه افزونه باحال و فوق‌العاده‌ست که یه منطقه جدید و باحال برای گشت و گذار اضافه می‌کنه، یه کلاس کاراکتر خوش‌ساخت که واقعا نمی‌تونم ازش دل بکنم، و یه فعالیت جدید و باحال به اسم raid که فوق‌العاده‌س. اما با اینکه همه‌ی چیزایی که اضافه کرده خیلی خوبن، داستان و کمپینش خیلی قوی نیست، و بعضی باگ‌ها هم گاهی کار رو خراب می‌کنن. اما خوشبختانه تغییرات در متا، سیستم پیشرفت بهتر، برگشتن کلمات رون و حضور NPCها به عنوان همراه، همه چیزای خیلی خوبی برای دیابلو ۴ هستن، هرچند که به نظر میاد باید مدتی صبر کنیم ببینیم این DLC جدید به کجا میره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or