آخرین ویرایش:
جواب منو درمورد خطری که این استراتژی اینا در صورت همه گیر شدن ایجاد میکنه درمورد بازیهای ریمیک ندادی.@Cait Sith
به نظرم بزار لااقل نمرات بازی بیاد و مشخص بشه که خراب کردن یا نه.
چون اینطوری حرفهات پایه و اساس نداره.
من یک چیزی رو که تو این سالها یاد گرفتم اینه که از روی ویدئو نظر دادن خیلی اشتباست.
حالا میخواد تعریف باشه و یا نقد.
هر دو حالتش برای خودم پیش اومده که آخرش واقعا سورپرایز شدم که چطور ممکنه نظرم 180 درجه برگرده.
مورد بعدی اینکه همه استودیوها میتونن با یک بازی راه صدساله رو برن و از یک استودیوی حتی درجه چندمی بیان و AAA ساز بشن.
مهم بودجه و هزینه بازیه که نفرات جدید رو جذب کنی ، همین.
اصلا کار عجیب و غریبی نیست.
مثالش هم تو چندسال اخیر زیاد داشتیم.
اگه برگردیم و تو کارنامه یک استودیو بخوایم ریز بشیم خب ناتی داگ هم بازی ضعیف داشته ، راکستار هم داشته و دیگه بیا تا پایین.
قرار نیست که تا ابد اونها رو با این بازیهاشون بشناسیم.
اون اقلیتی که نداشتن شاید این شانس رو نداشتن که تو دوره ها و سالهای زیادی تعداد بازی بیشتری رو ساخته باشن.
میگم این نوع کانت دادنت در مورد سایلنت هیل و متال گیر خیلی بیشتر شبیه هیت دادن میمونه تا تحلیل.
انگار داری روی هوا صحبت میکنی چون هیچ مدرکی برای حرفهات وجود نداره.
به نظرم بزار بعد انتشار نمرات که خب برای حرفهات دلیل هم وجود داشته باشه و چیزهایی که میگی رو ما هم بتونیم ببینیم.
اگه بازی واقعا خراب کرد من به شخصه میرم از اول هرچی کامنت تو تاپیکش دادی رو تا الان لایک میکنم
ولی اگه خراب نکرد چطور؟
شما چه کار میکنی؟
جواب منو درمورد خطری که این استراتژی اینا در صورت همه گیر شدن ایجاد میکنه درمورد بازیهای ریمیک ندادی.
بعد ببین
یه گیم دو دهه پیش میاد از لحاظ داستان و گرافیک (در وهله دوم) میدرخشه، بخواد ریمیک یک به یک شه خب داستانشو که تغییر نمیدن
ولی گرافیک با توجه اینکه اثر با کیفیتی بوده از این لحاظ نباید همون کیفیت رو دوباره تکرار کنه؟
حساب کن اگه کسی بالا سرش بود که بازیگر فلان فیلم یا سریال ترسناک رو میورد چی میشد، قطعا منتقدا اون پرفکشنیسم ولو کنسل شده هم تصویرشو دارن و مساله هم همینه... امیدوارم یه سریا جز اون دسته معلوم الحال درک کنن و اعمال کنن برای نمره.
شما فقط میگید خراب نکنه عالیه.
از الانم که دمیج کنترل شده که بازی اصلی فلان متا رو گرفت (بماند ۸۹ اصلا حقش نبود زیر ۹۲ نباید میومد-این یه مورد چون مدام زیر سایه رزیدنت اویل بود استثنا منتقدا در حقش کمی احجاف میکردن ناخوداگاه اون زمان) و اینم ازش انتظاری نداشته باشید! منم به نوبه خودم حرف شماها رو بدون منطق میبینم
راک استار بازی خراب داشته؟ داداش این چه حرفیه.
برای کارنامه شما میانگین رو میسنجی فرضا یکی بد باشه مشکلی نیست
ولی چند تا بد و تعداد زیادی متوسط خب بحثش فرق میکنه.
از کونامی که متنفرم هیچ... و اعتقاد راسخ دارم هرگز درست نمیشه.حالا ديكته ننوشته رو نميشه ازش ايراد گرفت.
الان فك ميكنى بازى بديه يا صرفا از كونامى بدت مياد؟ چون من واقعا نميفهمم چى ميگى
از کونامی که متنفرم هیچ... و اعتقاد راسخ دارم هرگز درست نمیشه.
باز هی میگید بازی بد... بابا اصلا مساله بد بودن نیست. منم علم غیب ندارم با توجه به نمایش ها نظراتمو گفتم که طی مرور زمان کمی بهتر شد ولی به اون حدی که باید نرسید.
ببین ریمیک مثلا Demon Souls رو میدادن یه شرکت مثل همین بلوبر و بعدشم میگفتن بازی اصلی رو پلی استیشن۳ متای فلان گرفت و انتظار نداشته باشید چطور بود؟ نمیدونم فن چه بازی هستی اینو چون اکثرا دوست دارن مثال زدم.
بعد میگی دیکته ننوشته والا اون pt هم که مثلا به نوعی ریبوت یا دنباله معنوی این سری بود دیکته ننوشته بود. از چند تا نمایش کلیت کار مشخصه دیگه... مشخصه با وجود تلاشها اون چیز پرفکت که باید باشه نیست
تا الان که یکی دو مورد نقد اومده و چند وقت پیش هم سایتهای معروف پنج ساعت اول بازی رو تجربه کردن و اکثرا گفتن این ریمیک خوبی هست بعضاً گفتن از ریمیکهای کپکام چیزی کم ندارد . امتیاز ۸ بگیره یعنی یه عنوان عالی هست .اینو جدی فرمودین؟
چنین چیزی شه بقیه ناشرها هم راحت ip های اسم و رسم دار قدیمیشون رو میدن استدیوهای درجه دو و سه که با ریمیکشون با کمترین هزینه و سرمایه گذاری ممکن، به پول سرشار برسن، راحت فلان بازی اسمی اصغر و اکبر فیس و موشن کپچر فلان کاراکترهای محبوب جای اینکه بازیگر درست و حسابی بیارن، عبدالله نامیم میذارن کارگردان و خب وقتیم خالق بازی توان کافی نداشته باشه از ده تا ریمیک اینجوری نه تاش خراب از آب درمیاد.
حالا این ظاهرا بلوبر زورشو زده ولی باز منتقد منصف باشه میبینه پرفکت نیست اصلا که بخواد ریمیک سزاواری باشه دلیلشم همون پول...
با توجه به اینکه اونطور که بوش میان BP هم کم کم داره میزنه تو خط new ip واقعا از آینده میترسم. (آینده ریمیک بازیهای مختلف)
کافیه مثل همین کونامی با همکاری با sweet baby پیش منتقدای مونث و ترنسجندر بازیشون رو بیمه ابوالفضل کنن و تمام...
در آینده مواردی رو تو ریمیکها میبینیم که رسما پارودی نسخه اصلی باشن و با همین فرمون بیمه شدن نمره درو کنن
کامنتامو نگران نباش صد سال سیاه پاک نمیکنم. حتی یه درصد بتونه همون متای ارجینال رو بگیره چون اصولا صاحب آی پی به دلایل مشخص از ادامه دادنش عاجزه و اصل کار برای فنهای بازی همینه که امثال شورت مسیج رو به عنوان ادامه تحویل نگیرن.تا الان که یکی دو مورد نقد اومده و چند وقت پیش هم سایتهای معروف پنج ساعت اول بازی رو تجربه کردن و اکثرا گفتن این ریمیک خوبی هست بعضاً گفتن از ریمیکهای کپکام چیزی کم ندارد . امتیاز ۸ بگیره یعنی یه عنوان عالی هست .
در مورد بودجه و هزینه پایین هم حرفات بی پایه و اساس هست چون تا الان چیزی از بودجه اعلام نشده و کسی خبر ندارم بودجه بازی چقدره و در مورد همه گیر شدن ریمیک توسط استدیوی درجه سه هم حرفت بی ربط هست . حالا صبر کن نمرات بیان که یه وقت مجبور نشی کامنتات پاک کنی .
قبلاً هم استودیو های درجه دو بودن که بازی فرا تر از انتظار ساختن ، نمونه کستلوانیا لرد آف شادو که همون زمان با گاد ۳ مقایسه میشد .
یه لحظه فکر کردم پست قبلیم پاک شده سوال قبلی تو موندهخب الان با اينكه چه كسى داره ميسازتش مشكل دارى؟
حالا بذار بياد شايد خوب ساختن
حاجی شما یکبار گفتی دوبار گفتی بسه دیگه همه فهمیدن کونامی آشغال ، بلوبر هم زباله تر و این ریمیک هم فاجعه و شکست مطلقه دیگه پس چرا انقدر راجبش کامنت میدی؟ میاییم فروم یه اخباری راجب بازی بخونیم باید وسط این همه هیت شما به این بازی ، یه مطلب به درد بخور پیدا کنیم.کامنتامو نگران نباش صد سال سیاه پاک نمیکنم. حتی یه درصد بتونه همون متای ارجینال رو بگیره چون اصولا صاحب آی پی به دلایل مشخص از ادامه دادنش عاجزه و اصل کار برای فنهای بازی همینه که امثال شورت مسیج رو به عنوان ادامه تحویل نگیرن.
بله البته اون بازی که نام بردی کوجیما تو ساختش نقش داشت.
واقعا بحث فایده ای نداره در کل. شما بهتره قبلش یه سرچ کنی ببینی بازی ساخت استدیو درجه 2 که میگی با همکاری کی ساخته شده
یه لحظه فکر کردم پست قبلیم پاک شده سوال قبلی تو مونده
باشه صبر میکنیم
معلومه اطلاع نداری اون بازی که میگی با همکاری کوجیما ساخته شده ، چند سال پیش یه مصاحبه از کارمندهای استودیو اومد که کوجیما کلا یه روز رفته استدیو و اسم کارمندان رو نوشته و برگشته و کل نقشش همین بوده . در مورد ریمیک هم فکر کنم تنها کسی که راضی نیست شمایی و تا آخرش هم راضی نمیشی حتی اگر امتیار ۹ بیارهکامنتامو نگران نباش صد سال سیاه پاک نمیکنم. حتی یه درصد بتونه همون متای ارجینال رو بگیره چون اصولا صاحب آی پی به دلایل مشخص از ادامه دادنش عاجزه و اصل کار برای فنهای بازی همینه که امثال شورت مسیج رو به عنوان ادامه تحویل نگیرن.
بله البته اون بازی که نام بردی کوجیما تو ساختش نقش داشت.
واقعا بحث فایده ای نداره در کل. شما بهتره قبلش یه سرچ کنی ببینی بازی ساخت استدیو درجه 2 که میگی با همکاری کی ساخته شده
یه لحظه فکر کردم پست قبلیم پاک شده سوال قبلی تو مونده
باشه صبر میکنیم
یک اینجا کجاش تاپیک خبریه اومدی خبر بخونی؟حاجی شما یکبار گفتی دوبار گفتی بسه دیگه همه فهمیدن کونامی آشغال ، بلوبر هم زباله تر و این ریمیک هم فاجعه و شکست مطلقه دیگه پس چته انقدر رو کامنت میدی؟ میاییم فروم یه اخباری راجب بازی بخونیم باید وسط این همه هیت شما به این بازی ، یه مطلب به درد بخور پیدا کنیم.
ضمنا همه عاقل هستن میدونن چه بازی ارزش داره چه بازی نداره. خود من هیچ وقت اوریج سایلنت ۲ بازی نکردم و این ریمیک دقیقا همون چیزیه که سالها دنبالش میگشتم میشه دو دقیقه بازیو نکوبی تا ما هایپ و لذت مون رو ببریم؟؟
شما اون تاپیک خودش هم ۲۰۰ تا کامنت منفی دادی. من میگم بذار نمراتش بیاد اگر فاجعه شد بیا هرچی دلت خواست فحش بده به کونامی . شاید یه نفر با این بازی حالش خوب میشه و خاطره هاش زنده میشه یعنی چه اخه این همه منفی بافی؟؟یک اینجا کجاش تاپیک خبریه اومدی خبر بخونی؟
امبارگو هم زمانش مشخصه.
دوما اینکه دنبال این ریمیکی چه ربطی داره که من نظر ندم؟ چون هایپی این وسط نیست!
آره تو کل دنیا من ناراضیم فکت بعدی بعد اینکه بهترین شماره سری در راههمعلومه اطلاع نداری اون بازی که میگی با همکاری کوجیما ساخته شده ، چند سال پیش یه مصاحبه از کارمندهای استودیو اومد که کوجیما کلا یه روز رفته است یو و اسم کارمندان رو نوشته و برگشته و کل نقشش همین بوده . در مورد ریمیک هم فکر کنم تنها کسی که راضی نیست شمایی و تا آخرش هم راضی نمیشی حتی اگر امتیار ۹ بیاره
در مورد بودجه پایین بازی که اصلا شکی نیست نمیدونی و روی هوا حرف میزنی باقی مطالب هم اطلاعات غلط میدی یا بی ربط حرف میزنی .آره تو کل دنیا من ناراضیم فکت بعدی بعد اینکه بهترین شماره سری در راهه
اونو اطلاعات ضد و نقیض ازش هست ولی نقش مشاوره ای داشته تو طراحی کاراکتر اصلی که درش شکی نیست.
ما بریم تاپیک متافور شما به هایپتون برسید.
بای.
حالا که کونامی حاتم طایی و بودجه ده شد، بفرما این عین پست همقطارتون که همینجا بنده رو مورد عنایت قرار دادندر مورد بودجه پایین بازی که اصلا شکی نیست نمیدونی و روی هوا حرف میزنی باقی مطالب هم اطلاعات غلط میدی یا بی ربط حرف میزنی .
در مورد گیر های الکی که میدی آثار projection کاملا درونت مشخصه میتونم یه تراپیست خوب بهت معرفی کنم .
دوره این خز بازیا هم گذشته با کلمات قلنبه سلنبه به کسی حمله شخصی کنیم من بیخیال شدم، اگه حافظه اکثر دوستان ضعیفه میل به تجربه مکرر افتضاحات دارن (حالا این وسط مثلا یه شترد مموریز یا یه ریمستر داغونم باشه بین سیل عناوین مزخرف-یا حتی همین ریمیک چه بسا مثلا 80 یا یه کم بالاتر شد) ادامه پیدا کنه بهتره. بهتره کلا منم ایگنور کنم.همه اینها وقتی کارشون با ارزش تر میشه که بدونید بلوبر گفته کونامی بهشون بودجه نداده و اینها با بودجه خودشون اینو ساختند. واقعا مرامی ساختن.
آها پس منبعت در مورد بودجه رو شد حله قانع شدمحالا که کونامی حاتم طایی و بودجه ده شد، بفرما این عین پست همقطارتون که همینجا بنده رو مورد عنایت قرار دادن
دوره این خز بازیا هم گذشته با کلمات قلنبه سلنبه به کسی حمله شخصی کنیم من بیخیال شدم، اگه حافظه اکثر دوستان ضعیفه میل به تجربه مکرر افتضاحات دارن (حالا این وسط مثلا یه شترد مموریز یا یه ریمستر داغونم باشه بین سیل عناوین مزخرف-یا حتی همین ریمیک چه بسا مثلا 80 یا یه کم بالاتر شد) ادامه پیدا کنه بهتره. بهتره کلا منم ایگنور کنم.