Persia Tech
کاربر سایت
Bloodborne + ShadPS4 v0.3.0 + Mods-DODI Repack
ماکان الان میتونیم یه دور بازی رو کامل تجربه کنیم؟ صدا و گیم پلی و گرافیک اوکی شده؟مشکل نورپردازی بازی فیکس شد.
این بیلد اختصاصی فقط برای بلادبورنه:
Use correct scissor rects · shadps4-emu/shadPS4@b0fa9da
========
از ویژگیهای دیگه اینکه تو تنظیمات که برین گزینه آپدیت اضافه شده و دیگه نیاز نیست هر سری نسخه جدید رو دانلود و تنظیم کنین
View attachment 351836
مود صدا بازی حذف شده!ماکان الان میتونیم یه دور بازی رو کامل تجربه کنیم؟ صدا و گیم پلی و گرافیک اوکی شده؟
آره ملت حتی تمومش کردن.ماکان الان میتونیم یه دور بازی رو کامل تجربه کنیم؟ صدا و گیم پلی و گرافیک اوکی شده؟
لینک ماد تو پستهای اخیرم هست.مود صدا بازی حذف شده!
همیشه همینه.فک کنم پفش خوابید؟ خبری نیست ازش
نه اینحوری هنوز فایده ندارههمیشه همینه.
اوایل مراحل تند پیش میره ، حتی ساعتی و روزانه و بعدش سرعت پیشرفت متعادل میشه.
الان شرایط همونطوره .
هر چند روز بیلد جدید میاد ولی خب هنوز تجربه کامل بلادبورن نیست.
البته تیم اصلی که داره امولاتور رو برای همه بازیها توسعه میده و خب سرعت پیشرفتش از ابتدا همین بود.
این بیلدهای جانبی بلادبورن بود که روش هک و... انجام میشد و خب خیلی سرعت داشت.
=============
الان اگه کسی بخواد بازی کنه این بهترین روشه:
لینک بیلد + مادها تو جزئیات ویدئو هست.
خب میگم دیگه.نه اینحوری هنوز فایده نداره
کل اتمسفر شهر به اون آتش که هنوز فیکس نشده
همینو روی استیم دک نشون یه رفیق مکزیکی دادم پراش ریخته بود بلاد بورن روی pc اونم پرتابل اونم لینوکس LOLخب میگم دیگه.
هنوز تجربه کاملی از بلادبورن نیست.
به این مرحله میگن فقط INGAME بازیها رو اجرا کردن ، هنوز به اصطلاح شبیه سازها Playable نیست.
گرچه میشه حتی بازی رو تموم کرد ولی خب مثل همین مورد باگ ، گلیچ و... حتما داره.
چرا گزینه NIGHTY بزن هر روز اپدیت می ده داره گزینه های بیشتر بهش اضافه می کنن فعلا من همچنان تا 30 فریم هم کاهش دارم مد تکسچرم ریختم دیگه بازی کرش می کنهفک کنم پفش خوابید؟ خبری نیست ازش
البته باید توجه کنی که بلادبورن کلا یه تجربه 30 فریمیه.چرا گزینه NIGHTY بزن هر روز اپدیت می ده داره گزینه های بیشتر بهش اضافه می کنن فعلا من همچنان تا 30 فریم هم کاهش دارم مد تکسچرم ریختم دیگه بازی کرش می کنه
چند ماهی باید صبر کنید بعدش می شه با کیفیت عالی بازیش کرد اصل داستان پشت سر گذاشته
قابلیت M&K را هم اضافه کنه دیگه بهتر میشه، امیدوارم تا 2 یا 3 ماه دیگه ردیف شه کاملاً