Rage | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

پیش بینی شما از میانگین امتیازات Rage

• مجموع رای دهنده‌ها
    94
از صاحب تاپیک (Gartall) انتظار پاسخ دارم:d
به به خوشحالم که تاپیک این بازی بالا اومد چون یه چند وقتیه رفتم تو نخش که بگیرمش فقط اینکه 3دیسکه یکم ترمزم و کشده (تو این گرونیا 15تومن پولش میشه:d)
اتفاقا پستها رو هم تا صفحه 45 خوندم دیدم همش کل کله و بکوب بکوبه بیخیل شدم گفتم بیام سوالام و بپرسم جای خوندن کل کل ها
من که میدونم بازی خوبه فقط میخواستم بدونم گیم پلی و سبک بازی شبیه کدوم بازی هست؟
Open Worldاش تا چه اندازه وسیع هست و در مجموع چند ساعت گیم پلی داره؟
(ظاهرا واسه آفلاین هم فقط دیسک 1و2 لازمه دیگه؟)

بازی سبکش تقریبا میشه گفت شبیه به borderlands هست ولی گیم پلی و قسمت شوتینگش خیلی خشنتره سلاح ها چندکاره داره که میتونی بروزشون کنی و و چند تا تیر با کاربردهای متفاوت روشون بزاری .
بازی ow کامل نیست ولی خطی هم نیست کلا محیطهاش بزرگن حداقل یه چند برابری بزرگتر از بازیهای خطی هست و تو محیطها اگه بگردی میتونی ماموریت های جانبی هم بگیری . گیم پلی بازی هم اگه بخوای ماموریت های جانبی را هم طی کنی چیزی حدود 20 تا 22 ساعت را باید در نظر بگیری . ماموریت های اصلیش هم چیزی بیش از 12 و 13 ساعت هست کلا بازی ظولانی هست و ماموریت جانبیش هم بعشا از ماموریت اصلیش بیتر فاز میده !
بازی برای بخش سینگل همون افلاین 2 تا دیسک نیاز داره دیسک سوم برای بخش مولتی هست .

آقا کسی این اچیومنت مربوط به مینی گیم ها رو گرفته؟
Jackpot: Roll 4 Targets in the first round of Tombstones
و
Just a Flesh Wound: Complete the final round of 5 Finger Filet

پوستم کنده شد دومیرو بگریم، خواستم ببینم اگه شدنی جونمو بذارم پاش، اون اولیم که انگار سره کاریه، کسی اون اولیرو گرفته؟

آقا کسی این اچیومنت مربوط به مینی گیم ها رو گرفته؟
Jackpot: Roll 4 Targets in the first round of Tombstones
و
Just a Flesh Wound: Complete the final round of 5 Finger Filet

پوستم کنده شد دومیرو بگریم، خواستم ببینم اگه شدنی جونمو بذارم پاش، اون اولیم که انگار سره کاریه، کسی اون اولیرو گرفته؟
اولی که شانسیه انقدر بزن تا بشه. دومی هم راه داره، تند تند پاز کن کلید رو بزن و دوباره پاز تا آخر.

اولی که شانسیه انقدر بزن تا بشه. دومی هم راه داره، تند تند پاز کن کلید رو بزن و دوباره پاز تا آخر.
ایول پس برا دومی با Start زدن میشه یه تمرکز دوباره ای بدست اورد مرسی
ولی برا اولی فقط میخوام بدونم کسی گرفته یا نه؟ آخه من الان نزدیک یه ساعت فقط رو Jackpot کار کردم نشده

خداییش بازیه شاخیه داشت از دستم در میرفتا، کاش شماره 2 هم میداشت

یادش بخیر.
با دیدن تصاویرش شدیدا احساس میکنم دلم برای دنیای بازیش تنگ شده. مخصوصا mutant bush tv. مراحل آخرش عجب درگیری های سنگینی داشت. نسخه 2 که فاجعه بود امیدوارم اگر نسخه جدیدی میسازن کاملا برگردن به آرت دایرکشن نسخه 1 و مبارزات مشابه با این نسخه.

یادش بخیر.
با دیدن تصاویرش شدیدا احساس میکنم دلم برای دنیای بازیش تنگ شده. مخصوصا mutant bush tv. مراحل آخرش عجب درگیری های سنگینی داشت. نسخه 2 که فاجعه بود امیدوارم اگر نسخه جدیدی میسازن کاملا برگردن به آرت دایرکشن نسخه 1 و مبارزات مشابه با این نسخه.
نصب کن دوباره بازی کن :دی به شدت fresh و قابل بازیه هنوز رو دست ترکیب شاتگان و بومرنگش هم نیست.

یادش بخیر،اون زمان پی‌سی داشتم،هرکار کردم نتونستم درست اجرا کنم و افت فریم داشت با گرافیک من
آخرش هم قیدش رو زدم
الان میشه روی PS3 بازی کرد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or