Gartall
کاربر سایت
به به خوشحالم که تاپیک این بازی بالا اومد چون یه چند وقتیه رفتم تو نخش که بگیرمش فقط اینکه 3دیسکه یکم ترمزم و کشده (تو این گرونیا 15تومن پولش میشه:d)
اتفاقا پستها رو هم تا صفحه 45 خوندم دیدم همش کل کله و بکوب بکوبه بیخیل شدم گفتم بیام سوالام و بپرسم جای خوندن کل کل ها
من که میدونم بازی خوبه فقط میخواستم بدونم گیم پلی و سبک بازی شبیه کدوم بازی هست؟
Open Worldاش تا چه اندازه وسیع هست و در مجموع چند ساعت گیم پلی داره؟
(ظاهرا واسه آفلاین هم فقط دیسک 1و2 لازمه دیگه؟)
خوب دیگه یک سالی هست بدون وی چی ان نمیشه از لایو خرید کرد.میتونی بری سایت xbox از اونجا بخری البته بازم با وی چی اننه نکردم !
اولی که شانسیه انقدر بزن تا بشه. دومی هم راه داره، تند تند پاز کن کلید رو بزن و دوباره پاز تا آخر.آقا کسی این اچیومنت مربوط به مینی گیم ها رو گرفته؟
Jackpot: Roll 4 Targets in the first round of Tombstones
و
Just a Flesh Wound: Complete the final round of 5 Finger Filet
پوستم کنده شد دومیرو بگریم، خواستم ببینم اگه شدنی جونمو بذارم پاش، اون اولیم که انگار سره کاریه، کسی اون اولیرو گرفته؟
ایول پس برا دومی با Start زدن میشه یه تمرکز دوباره ای بدست اورد مرسیاولی که شانسیه انقدر بزن تا بشه. دومی هم راه داره، تند تند پاز کن کلید رو بزن و دوباره پاز تا آخر.
با توجه به پایانش اگه نسخه ی دوم رو نسازن عجیبه. کاملا آخرش باز موند.خداییش بازیه شاخیه داشت از دستم در میرفتا، کاش شماره 2 هم میداشت
نصب کن دوباره بازی کن به شدت fresh و قابل بازیه هنوز رو دست ترکیب شاتگان و بومرنگش هم نیست.یادش بخیر.
با دیدن تصاویرش شدیدا احساس میکنم دلم برای دنیای بازیش تنگ شده. مخصوصا mutant bush tv. مراحل آخرش عجب درگیری های سنگینی داشت. نسخه 2 که فاجعه بود امیدوارم اگر نسخه جدیدی میسازن کاملا برگردن به آرت دایرکشن نسخه 1 و مبارزات مشابه با این نسخه.
اره چرا نشهیادش بخیر،اون زمان پیسی داشتم،هرکار کردم نتونستم درست اجرا کنم و افت فریم داشت با گرافیک من
آخرش هم قیدش رو زدم
الان میشه روی PS3 بازی کرد؟