اخرین اخبار هک برای کنسول PS5

بررسی فریمورای پایین تر , اینکه بتونن این روش از هکو ب نقطه فول برسونن...و ایا فقط از همین راه میشه نتیجه لازمه رو بگیرن(ک البته ظاهرا و طبق شواهدم باید همینطور باشه).. چه وقت و چه اندازه طول بکشه
دسترسی ب lib hijacker یا hypervisor
lib hijacker استفاده و دسترسی روش قبل و هر انچه ک قبلا قابل اجرا بود با این تفاوت ک تا فریمور 7.61 برسه
دسترسی ب hipervisor و در اخر هک کامل اجرای خود بازیهای PS5 + اجرای هر انچه از قبل بوده حتی تا ساپورت فریمور 7.61..
اینا مواردی هستن ک مورد سوالن,کدامیک از اینا و یا از هر طریق دیگری ک منجر ب اتفاق بهتر نسبت ب قبل بشه,حائز اهمیته و هنوز بطور دقیق مشخص نیس!!
ب نظر اگر اینا بطور مشخص و دقیق تکلیفشون معلوم بشه اونموقع بقیه موارد حل خواهند شد...

سلام وقت بخیر
شاید این سوال کمی زود باشه این هک امکان بکپورت بازی های بالاتر از فریمورهای فعلی که جیلبریک شده رو داره یانه؟
هرچند بحث بکپورت بازی ها از این موضوع جداست، چون برخی دوستان عجله برای خرید کنسول با فریمور پایین رو دارند.
اصلا مشخص نیست چون سونی راهش بسته هیچ کسی هم تا الان ادعا نکرده که راه نفوذی براش پیدا کرده یا حداقل من ندیدم
اما اگر فول جیل رخ بده همون طوری که قبلا گفتم احتمالش زیاده چون دسترسی به اکثر منابع سیستمی دارن می تونن پچش کنن در کل توی هک هیچ چیز غیر ممکن نیست اما حداقل در اینده نزدیک بعید می دونم شدنی باشه
فعلا حالا به همین قانع باشید اگرم صبر ندارید که اصلا قید هک بزنید

سوال
هنوز هیچ پیلودی برای 5.50 وجود نداره؟

زکو:
نیاز به بازسازی عظیمی از sdk دارد
Alireza.jpg
Alireza.jpg

خب اطلاع رسانی تو پستای قبلم شد ک هکر اسلیرز فعلا خبری ازش نیس
باید ببینیم اسلیرز بعد از اینهمه سکوت خصوصا راجب اتفاقات اخیر هک در خصوص PS5 ایا واکنشی خواهد داشت..ک اگر اینطور بشه ب نظر میتونه خودش اتفاق و روند خوبی رو بهمراه داشته باشه.
Alireza.jpg

سوال
هنوز هیچ پیلودی برای 5.50 وجود نداره؟

زکو:
نیاز به بازسازی عظیمی از sdk دارد
View attachment 351460
View attachment 351458

خب اطلاع رسانی تو پستای قبلم شد ک هکر اسلیرز فعلا خبری ازش نیس
باید ببینیم اسلیرز بعد از اینهمه سکوت خصوصا راجب اتفاقات اخیر هک در خصوص PS5 ایا واکنشی خواهد داشت..ک اگر اینطور بشه ب نظر میتونه خودش اتفاق و روند خوبی رو بهمراه داشته باشه.
View attachment 351459

Fixed SDK PS5 5.xxNow you can load payload
Alireza.jpg
Alireza.jpg

پیلودهای hello world ,FTP اینبار ساپورت تا فریمور 5.xx
x.com

طبق گفته هکر flat_z و ظاهرا در رابطه با دسترسی ب hypervisor exploit در فریمورای 3.21,فعلا با اما هست و اگر رو فریمورای پایین ممکن بشه برای فریمورای بالاترم در اینده نزدیک این امکان وجود خواهد داشت تا ردیف بشه..
نه تنها این بلکه او ظاهرا گفته تا پایان اکتبر سوء استفاده هایپروایزر را افشا خواهد کرد.
Alireza.jpg

این به معنای شانس خوب در سایر FW نیز هست
Alireza.jpg

او فقط روی 321 در حال تسته . همچنین می تواند برای 4xx 5xx یا حتی 8xx نیز یکسان باشد.
Alireza.jpg

آخرین ویرایش:
ممنون از رضای عزیز
به طور خلاصه در حال حاضر وضعیت هک PS5 به چه صورته؟

چه فریمور هایی تایید شده که قابلیت جیلبریک شدن دارن و پروژه رو اگر مثل روند جیلبریک PS4 در نظر بگیریم، در کدوم مرحله تا رسیدن به هک نهایی قرار داره؟

ممنون از رضای عزیز
به طور خلاصه در حال حاضر وضعیت هک PS5 به چه صورته؟

چه فریمور هایی تایید شده که قابلیت جیلبریک شدن دارن و پروژه رو اگر مثل روند جیلبریک PS4 در نظر بگیریم، در کدوم مرحله تا رسیدن به هک نهایی قرار داره؟
ارادت ب رفیق گرامی
ب هر حال خودت و دوستان دیگه میدونم ک تا حدی اگاهی لازمه رو داشتینو دارین
اینکه بگیم سونی امنیتش بالاس رو خب اصلا اینطور نیس همیشه این شرکت یا هر شرکت دیگری مثلا ایفون و ios رو مثال میزنم سیستم عامل و ب اصطلاح فریموراشون اسیب پذیر بودن و هستن تا همین الانشم جیلبریک ios تقریبا شبیه ب همین کنسولی هست ک الان میبینم البته تو مقایسه و جزییات کامل ترش اصلا نمیخوام مو ب مو وارد بشم و فقط مثال زدم
چرا که اگر اینطور نبود پس اینهمه جایزه بگیر نمیرفتن تو هکر وان ثبت و رقم های انچنانی رو ب جیب بزنن

ب هر حال تو پستای قبل توضیحاتو تا اونجا ک شد با مفهوم کلی رسونده و نتیجه رو گفتیم
فعلا نمیشه پیش بینی کرد ک اخرش از کدوم راه ممکن بشه
ولی ظاهرا این روش اخر یعنی umtx باید جدی باشه و ب جواب برسه خوشبینانه ترین حالتشم هک کامله
در حال حاضر تا فریمور 5.xx و بلکه بتونن با همکاری بیشتر حالا گفتیم اسلیرزم فعلا سکوت کرده
بیادو بتونن کارو برای فریمورای بالاترم حالا تا چه فریموری بتونن منتقل کنن و مهیا بشه این وسط چقدم زمان ببره بازم مشخص نیس.

آخرین ویرایش:
Fixed SDK PS5 5.xxNow you can load payload
View attachment 351578
View attachment 351579

پیلودهای hello world ,FTP اینبار ساپورت تا فریمور 5.xx
x.com

طبق گفته هکر flat_z و ظاهرا در رابطه با دسترسی ب hypervisor exploit در فریمورای 3.21,فعلا با اما هست و اگر رو فریمورای پایین ممکن بشه برای فریمورای بالاترم در اینده نزدیک این امکان وجود خواهد داشت تا ردیف بشه..
نه تنها این بلکه او ظاهرا گفته تا پایان اکتبر سوء استفاده هایپروایزر را افشا خواهد کرد.
View attachment 351536

این به معنای شانس خوب در سایر FW نیز هست
View attachment 351537

او فقط روی 321 در حال تسته . همچنین می تواند برای 4xx 5xx یا حتی 8xx نیز یکسان باشد.
View attachment 351542

گزارش در رابطه با دسترسی ب hypervisor exploit از هکر flat_z
"به هر حال من سعی می کنم بفهمم که در کدام سیستم عامل رفع شده است و ببینم چه کاری می توانیم انجام دهیم. همچنین می خواهم راه دیگری برای دور زدن هایپروایزر پیدا کنم، که ممکن است همچنان کار کند."
Alireza.jpg

ظاهرا هکر اسلیرزم اضافه شده و فعلا در
بهبود ثبات فریمور 4.03 در روش هک PS5-UMTX-Jailbreak با اسپکتر همکاری میکنه این میتونه خبر خوب و برای فریمورای بالاترم همچنان جای امیدواری باشه

Alireza.jpg

اسلیرز:
کنسول با فریمور 5.xx در اختیار ندارم
مگر اینکه کسی بیادو یا پیدا کنن ک بتونه کدهای مورد نظر و افستهارو بگیره و بهش برسونن

Alireza.jpg

فقط جهت اطلاع ک شاید بعضی دوستان بخوان دنبال کنن و بیشتر بدونن​

RomHack Conference 2024 - live stream​

TheFlow0:
او در این سخنرانی درباره PPPoE بحث می کند. (PPPwn)
باید ببینیم ک ایا از این روش یا کلا live stream ک بوده نکته یا مطلب جدیدی رو فلو برای نسل فعلی چاشنی و پیش زمینه برای هک ب یادگار گذاشته یا خیر...,و فقط مرور اتفاقات قبلو انجام میده.

Alireza.jpg
Alireza.jpg

آخرین ویرایش:
"به هر حال من سعی می کنم بفهمم که در کدام سیستم عامل رفع شده است و ببینم چه کاری می توانیم انجام دهیم. همچنین می خواهم راه دیگری برای دور زدن هایپروایزر پیدا کنم، که ممکن است همچنان کار کند."
View attachment 351646

اینطور بنظر میرسه ک تو فریمورای پایین تر دارن ب نتایج خوبی میرسن(شکستن سد Hypervisor در فریمورای ps5 کمتر از 3.00 )این خبر یعنی همه چیز برای کاربران و توسعه دهندگان زین پس تغییر خواهد کرد
اسپکتر:
وقتی یک ایده در نهایت می تونه آزمایش شه و بعد از یک سال به نتیجه برسه، احساس خوبی داره :)
«Chendochap بخش پیچیده ای از مشکلاتو کشف کرد ، تقریباً فکر می‌کردم این ایده کار نمی‌کنه»

نکته:ماندن < 3.00 ایده خوبی است.

Alireza.jpg

احتمالا بله. گام به گام آنها این کار را برای سیستم عامل های دیگر انجام می دهند.
SpecterDev
کار بر روی HV Exploit برای 1xx/2xx و
flat_z افسانه ای
همچنین بیان کرده است که می تواند 3.21 HV Bypass را انجام دهد.
شکست HV Exploit برای 1xx/2xx می تواند به توسعه دهندگان کمک کند تا درباره سیستم های امنیتی PS5 بیشتر تحقیق کنند آنها هر کاری که می توانند برای سایر سیستم عامل ها نیز انجام و آنها را به سمت HV Exploit برای سایر Firmware ها نیز هدایت خواهند کرد این فعلا برای FPKG ها نیست اما برای توسعه دهندگان بسیار کلیدی هست

Attachments

• Alireza.jpg
    Alireza.jpg
    64.1 KB · مشاهده: 15
آخرین ویرایش:
اینطور بنظر میرسه ک تو فریمورای پایین تر دارن ب نتایج خوبی میرسن(شکستن سد Hypervisor در فریمورای ps5 کمتر از 3.00 )این خبر یعنی همه چیز برای کاربران و توسعه دهندگان زین پس تغییر خواهد کرد
اسپکتر:
وقتی یک ایده در نهایت می تونه آزمایش شه و بعد از یک سال به نتیجه برسه، احساس خوبی داره :)
«Chendochap بخش پیچیده ای از مشکلاتو کشف کرد ، تقریباً فکر می‌کردم این ایده کار نمی‌کنه»

نکته:ماندن < 3.00 ایده خوبی است.

View attachment 351812

احتمالا بله. گام به گام آنها این کار را برای سیستم عامل های دیگر انجام می دهند.
SpecterDev
کار بر روی HV Exploit برای 1xx/2xx و
flat_z افسانه ای
شکست HV Exploit برای 1xx/2xx می تواند به توسعه دهندگان کمک کند تا درباره سیستم های امنیتی PS5 بیشتر تحقیق کنند آنها هر کاری که می توانند برای سایر سیستم عامل ها نیز انجام و آنها را به سمت HV Exploit برای سایر Firmware ها نیز هدایت خواهند کرد این فعلا برای FPKG ها نیست اما برای توسعه دهندگان بسیار کلیدی هست
خب بعضی از کسانیکه صبر نمیکنن یا ب اشتباه میان در مورد روند هک و هایپروایزر توضیح میدن تو فضای مختلف ک فلان میشه و از این طریق مهم نیس و توضیحات دیگری رو طبق تفکرات از قبل میدن!!
حالا با دسترسی ب HV و اینکه توسط اسپکتر بالاخره منتشر خواهد شدو حتی پیشرفت داره برای انتقالش ب فریمورای بالاتر..
تو مقایسش نسبت ب روش هک قبلی یعنی lib hijacker ک بازیا و پیلودها حتی با وجود ایتاهن بصورت کند اجرا و بارگیری میشدند یا حتی مشکلات عجیب دیگری رو هم بوجود می اورد ک دلیلشم اونموقع کسی شاید نمیدونست
با دسترسی ب هایپروایزر اینا همگی رفع میشن یعنی اجرای صحیح پیلودا و بازیای fpkg ps4 بدون لگ یا کندی و حتی امکان و امیدواری ب دسترسی و اجرای بازیای fpkg ps5 البته این مورد اخر نیاز ب زمان بیشتری داره تا بیان فیکس کنن(اتفاق و جریانات مهمه ک دارن خوب پیش میرن وگرنه همیشه دوستان خودشون میدونن اینطور جریانات زمانبر بودن و هستن با این تفاوت ک صبوری = نتیجه ارزشمند)

آخرین ویرایش:
درود
طبق شواهد و تا فریمور ک شما هستی قدری دورتر از انتظاره و اگر دستت بازه و برات هزینه های بازی مهم نیس اپدیت کن و لذت ببر در اخر بازم انتخابش با شخص ه خودته!

من فقط تو دو تا از تاپیکای بازیسنتر مربوط ب PS4 , PS5 در چندین سال فعالیت زیادی داشتم (حمل بر خودستایی نباشه) دوستانی ک اشنا هستن اینو بهتر هم خودشون شاید میدونستن,درک میکنن و بارها تکرارش کردیم..
صحنه هک با همه این تفاسیر غیر قابل پیش بینیه , بنابراین نتیجه گیری و بازگو کردنش کار عجولانس,نظرات کاملا شخصی افراد تو هر جایی کار درستی نیست مگر اینکه با سند و اگاهی کافی باشه خلاصه سخته جواب سوالات اینچنینی , ب شخصه فقط اینجا سعی کردم با اونچه اطلاع یا تجربه داشتم و داره خبر رسانی میشه اونم از منابعی ک میدونن اکثرا قطعی بودنش ممکنه,فعالیتو پست بزارم..

نگاهی دوباره ب زمان تولید+مدل و فریمورای کنسول PS5
Updated list of PS5 firmware models -CFI-10/CFI-11/CFI-12/CFI-70
PS5 firmware models.png

Last edited by a moderator:
public BD-J umtx
Alireza.jpg

بنابراین زمان 6xx/7.61 رسید
اکنون توسعه دهندگان شروع به انتقال Webkit Exploit یا Bd-JB به 7.61 خواهند کرد
Alireza.jpg
Alireza.jpg

نکته;
اولین اجرای عمومی BD-J umtx را منتشر و توسعه دهنده اعلام کرده که برای کاربران نهایی در نظر گرفته نشده است، زیرا هنوز ناپایداره و پس از بارگذاری با kernel panic مواجه میشه. اما این یک گام رو به جلو برای 6.x/7.x هست:
Alireza.jpg

آخرین ویرایش:
خب بعضی از کسانیکه صبر نمیکنن یا ب اشتباه میان در مورد روند هک و هایپروایزر توضیح میدن تو فضای مختلف ک فلان میشه و از این طریق مهم نیس و توضیحات دیگری رو طبق تفکرات از قبل میدن!!
حالا با دسترسی ب HV و اینکه توسط اسپکتر بالاخره منتشر خواهد شدو حتی پیشرفت داره برای انتقالش ب فریمورای بالاتر..
تو مقایسش نسبت ب روش هک قبلی یعنی lib hijacker ک بازیا و پیلودها حتی با وجود ایتاهن بصورت کند اجرا و بارگیری میشدند یا حتی مشکلات عجیب دیگری رو هم بوجود می اورد ک دلیلشم اونموقع کسی شاید نمیدونست
با دسترسی ب هایپروایزر اینا همگی رفع میشن یعنی اجرای صحیح پیلودا و بازیای fpkg ps4 بدون لگ یا کندی و حتی امکان و امیدواری ب دسترسی و اجرای بازیای fpkg ps5 البته این مورد اخر نیاز ب زمان بیشتری داره تا بیان فیکس کنن(اتفاق و جریانات مهمه ک دارن خوب پیش میرن وگرنه همیشه دوستان خودشون میدونن اینطور جریانات زمانبر بودن و هستن با این تفاوت ک صبوری = نتیجه ارزشمند)

چندی قبل راجب اهمیت شکستن هایپروایزر توسط اسپکتر در فریمورای ps5 کمتر از 3.00 با توضیحات اطلاع رسانی داشتیمو حتی هکر flat_z جای امیدواری تا فریمور 3.21 و انتقالش البته با زمان برای فریمورای بالاترو اظهار داشت , ب تازگی پیامی از اسپکتر مبنی بر اینکه چگونه Hypervisor PS5 را شکستیم پست شده(bye HV),اما هنوز مشخص نیس چه زمان منتشرو مزیت هایی ک ازش گفتیم کی عملی خواهند شد..!؟(ظاهرا و بزودی اسپکتر جزییات ش رو منتشر خواهد کرد)
سوالاتی ک پیش میاد:
تمام مزیت های گفته شده ب کنار,,چقدر یا چن ماه در اصل ب دسترسی fpkg بازیهای ps5 فاصله هست..!؟(روشنه ک رو این موضوع کار میکنن اما زمان دسترسی بطور دقیق مشخص نیس)

خب من بازی های ps5 را روی 5.xx دامپ و روی 4.xx اجرا کردم

اگر بازی به فریمور بالاتری نیاز داشت
شما نمی توانید بازی را با سیستم عامل کم مانند 4.xx اجرا کنید

مانند بازی های ps4 می توانند بازی را روی fw 11.00 دامپ بگیرن اما نمی توانند رو 9.00 اجرا کنند نیاز به بک پورت دارند.
Alireza.jpg

Alireza.jpg
Alireza.jpg
Alireza.jpg

صحبت از دو اسیب پذیری رو فریمور 2.50 هست ک قبلا فاش نشده بود
اینا میتونن دلایلی برای دور زدن کامل هایپروایزر باشن و مورد سو استفاده قرار بگیرن

آخرین ویرایش:
public BD-J umtx
View attachment 352048

بنابراین زمان 6xx/7.61 رسید
اکنون توسعه دهندگان شروع به انتقال Webkit Exploit یا Bd-JB به 7.61 خواهند کرد
View attachment 352042
View attachment 352043

نکته;
اولین اجرای عمومی BD-J umtx را منتشر و توسعه دهنده اعلام کرده که برای کاربران نهایی در نظر گرفته نشده است، زیرا هنوز ناپایداره و پس از بارگذاری با kernel panic مواجه میشه. اما این یک گام رو به جلو برای 6.x/7.x هست:
View attachment 352047
به روز رسانی: نسخه 2.0.0 BD-J umtx

-رفع مشکلات

لینک:
Release v2.0.0 · hammer-83/ps5-jar-loader

"این پروژه از آسیب پذیری های کشف شده در لایه BD-J نسخه 7.61 و قبل از سیستم عامل PS5 رو استفاده می کند."
Alireza.png

View attachment 351646
و
flat_z افسانه ای
نتیجه فعلی کار
هکر flat_z;
فقط تمام فریمورا رو بررسی کردم,تو فریمور 5 (بای پس HV ک در ابتدا استفاده میشد) ظاهرا پچ شده بنابراین فریمورای کمتر از 5 حتی از همون 3.21 هم ک وعده داده بود بیشترو می تونه HV Bypass را انجام بده

لایتینگ مودز(LM)
etaHEN پس از آزاد شدن hv bypass منتشر میشه

اسپکتر:
اکسپلویت «Byepervisor» را در ماه اکتبر ارائه خواهد کرد
flat_z.jpg
Alireza.jpg
Alireza.jpg

بخش دوم از ویدیو MODDEDWARFARE
برطرف کردن همه سوالات ابهاماتی ک شاید تا الان پیش اومده ک در واقع اومده بصورت اپشن وار از روشهای مختلف دیگری هم توضیحات داده..

در بین این توضیحات حالا با یک flashback ب قبلش میرسه ب بخشی ک جالبه:
یعنی با استفاده از داشتن دیسک و بلوری کنسول و قابلیت اجرای کد جاوا سپس خارج شدن و با استفاده از کرنل اکسپلویت میتونید جیلبریک کنید و هم از طریق ذخیره بازیهای PS4 و PS5 روشی بصورت خاص (با مقداری پیچیدگی با توجه به توضیحاتی ک داره به نظرم وجود داره!!) ک قابل سو استفاده برای اکسپلویت ه البته میگه ما فعلا مشخصا نمیدونیم کدام یک از بازیا هستن و ظاهرا روشی ک flat_z ازش استفاده داره و مشخص بشه ک کدوم بازیه میشه ازش برای اکسپلویت استفاده کرد(به نظرم همون LUA یا چیزی شبیه ب همون روش mastercore ک از طریق بازی okage و با استفاده از دیسک و سیو بازی مورد بهره برداری قرار گرفته ک امکان اجرای بازیهای PS2 رو فراهم کرده منظور باشه)
یعنی ب عبارتی از طریق یک فایل ذخیره میشه اکسپلویتو بارگیری کرد

موارد پیش رو ک میشه ازش برای بهره برداری استفاده داشت:
userland exploit
bdj-jcblu-rayj exploit
save game exploit
webkit explloit

View attachment 350015

برای همین ک بارها تکرار میشه صحنه هک غیر قابل پیش بینیه!
در عین حال اینا از چندین روش میتونن مراحل هکو انجام بدن...هر چن این یکی کمی شاید دور از انتظارها باشه ولی در نوع خودش بسیار جالبه
اگر ب یاد داشته باشین قبلا پستی رو راجب سیو بعضی از بازیا حتی تو PS5 اطلاع رسانی داشتیم و اونجا بیشترم توضیحاتشو گذاشتم ک روش LUA ظاهرا البته اگر ب اشتباه نگفته باشم اسمشو ک از طریق یک فایل ذخیره میشه اکسپلویتو بارگیری کرد(صد البته این روش mastercore,ب اصطلاح دور زدنو اجرای بازیای PS2 نیس بلکه مشابهش هست)

در reddit ظاهرا روزای قبل کسی ادعا ب دستیابی بازی و عملکرد این راه رو از طریق سیو بازی مورد نظر بیان ک با توضیحاتو شایعه نسبت داده شد اما ب تازگی ویدیو زیر حاکی از همین روش البته در کنسول PS4 رو نشون میده ک از قرار معلوم در نسل فعلی هم جوابه,حالا اینکه کاملا صحت داشته باشه رو هنوز کسی بطور دقیق نمیدونه!
"بارگیری اکسپلویت از طریق بازی LUA (hello world) برای پلی استیشن 4 و پلی استیشن 5!"

توضیحات پست:
این آهسته تر کار می کنه رفیق(منظورش روند کار و روششه) ، نویسنده هنوز چیزی منتشر نکرده ، روی ps5 تست نشده و آیا برای jalibreak آینده کاربردیه.
x.com

برای همین ک بارها تکرار میشه صحنه هک غیر قابل پیش بینیه!
در عین حال اینا از چندین روش میتونن مراحل هکو انجام بدن...هر چن این یکی کمی شاید دور از انتظارها باشه ولی در نوع خودش بسیار جالبه
اگر ب یاد داشته باشین قبلا پستی رو راجب سیو بعضی از بازیا حتی تو PS5 اطلاع رسانی داشتیم و اونجا بیشترم توضیحاتشو گذاشتم ک روش LUA ظاهرا البته اگر ب اشتباه نگفته باشم اسمشو ک از طریق یک فایل ذخیره میشه اکسپلویتو بارگیری کرد(صد البته این روش mastercore,ب اصطلاح دور زدنو اجرای بازیای PS2 نیس بلکه مشابهش هست)

در reddit ظاهرا روزای قبل کسی ادعا ب دستیابی بازی و عملکرد این راه رو از طریق سیو بازی مورد نظر بیان ک با توضیحاتو شایعه نسبت داده شد اما ب تازگی ویدیو زیر حاکی از همین روش البته در کنسول PS4 رو نشون میده ک از قرار معلوم در نسل فعلی هم جوابه,حالا اینکه کاملا صحت داشته باشه رو هنوز کسی بطور دقیق نمیدونه!
"بارگیری اکسپلویت از طریق بازی LUA (hello world) برای پلی استیشن 4 و پلی استیشن 5!"

توضیحات پست:
این آهسته تر کار می کنه رفیق(منظورش روند کار و روششه) ، نویسنده هنوز چیزی منتشر نکرده ، روی ps5 تست نشده و آیا برای jalibreak آینده کاربردیه.
x.com
اطلاع رسانی شد,دور از انتظار ولی جالب
جهت اطلاع بیشتر:
LUA exploit inject
"بارگیری اکسپلویت از طریق ذخیره بازی های LUA (hello world) =Artemis برای پلی استیشن 4 و پلی استیشن 5!"
ایا اکسپلویت ذخیره(LUA)هم قضیه ش میتونه کمک حال بشه...تا ببینیم چه میشود

من این بازی را انتخاب کردم زیرا ساده ترین دیسک فیزیکی بود که می توانستم به دست بیاورم.
لینک خرید بازی از استور سونی:
ラズベリーキューブ

آیا کسی می تواند اکسپلویت ذخیره من را امتحان کند؟"

ArtemisLuaLoader

اجرای Scripts سفارشی Lua در بازی های Artemis از طریق Save Files: راهنما و برنامه های کاربردی
لینک:
GitHub - Gezine/ArtemisLuaLoader: Run arbitary lua script from savedata

Alireza.jpg

User Controversy توانسته است LUA exploit inject را دریافت کند و در 12.00 کار کند!
Alireza.jpg

تست فعلا در فریمور 12 کنسول PS4=موفق
x.com

تست فعلا در کنسول PS5=فریمور 10 موفق

PS5 10.00 LUA Injection!

اطلاع رسانی شد,دور از انتظار ولی جالب
جهت اطلاع بیشتر:
LUA exploit inject
"بارگیری اکسپلویت از طریق بازی و ذخیره انLUA (hello world) برای پلی استیشن 4 و پلی استیشن 5!"
ایا اکسپلویت ذخیره(LUA)هم قضیه ش میتونه کمک حال بشه...تا ببینیم چه میشود

من این بازی را انتخاب کردم زیرا ساده ترین دیسک فیزیکی بود که می توانستم به دست بیاورم.
لینک خرید بازی از استور سونی:
ラズベリーキューブ

آیا کسی می تواند اکسپلویت ذخیره من را امتحان کند؟"

ArtemisLuaLoader

لینک:

GitHub - Gezine/ArtemisLuaLoader: Run arbitary lua script from savedata
View attachment 352585

User Controversy توانسته است LUA exploit inject را دریافت کند و در 12.00 کار کند!
View attachment 352587

تست فعلا در فریمور 12 کنسول PS4=موفق
x.com

تست فعلا در کنسول PS5=فریمور 10 موفق

PS5 10.00 LUA Injection!

الان این یعنی چی؟ چی هست این lua? یکم در موردش بیشتر توضیح میدین؟ ممنونم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or