Multi Platform Exodus

سازنده
Archetype Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
Screenshot 2023-12-08 190554.jpg
عنوان Exodus اولین بازی استودیو جدید Archetype هست که توسط اعضای سابق بایوور و ناتی داگ تاسیس شده است.
--------------------------------------------
سازنده: Archetype Entertainment
ناشر: Wizards of the Coast
تاریخ عرضه: نامشخص
پلتفرم: PC, PS5, XSX|S
--------------------​
اطلاعات
  • بازی RPG علمی-تخیلی به همراه المانهای اتساع زمان است.​
  • سفینه، Companion ها در بازی حضور دارند و داستان به روشهای مختلفی میتوان پیش برد.​
  • Companion ها یونیک هستند و داستانهای خود را دارند و میتوانید با آنها وارد رومانس شوید.​
  • بیگانگان فضایی در بازی حضور دارند و میتوانید با تمدن و فرهنگ آنها آشنا شوید.​
  • بازی به کارگردانی James Ohlen که بیش از 20 سال در بایوور بوده با سابقه کار روی عناوین قدیمی همچون بالدورز گیت و دراگون ایج اریجینز.​
  • داستان بازی توسط Drew Karpyshyn نویسنده‌ای که روی داستان تریلوژی مس افکت کار میکرده است.​
  • بازی یک اثر کاملا AAA هست.​
تصاویر
--------------------

Screenshot 2023-12-08 190719.png Screenshot 2023-12-08 190646.png Screenshot 2023-12-08 190706.png Screenshot 2023-12-08 190748.png GAzPAZoW8AAxO55.jpg GAzQYV6WYAAGivK.jpg

تریلر(ها)
--------------------

آخرین ویرایش:
یه سری Artwork رسمی و یه تریلر جدید از بازی اومده که تریلر در اصل نسخه کاملتر تریلر گیم آواردزه (بدون کات گیمپلی آخر تریلر گیم آواردز). یه سری اطلاعات هم از بازی اومده که بعدا ترجمه میکنم میزارم.

Artworks
--------------------

exodus_concept_001-1701905259.jpg exodus_concept_002-1701804338.jpg exodus_concept_003-1701804346.jpg exodus_concept_004-1701804348.jpg exodus_concept_005-1701804355.jpg exodus_concept_006-1701804357.jpg exodus_concept_007-1701804361.jpg exodus_concept_008-1701804363.jpg exodus_concept_009-1701804368.jpg exodus_concept_010-1701804370.jpg exodus_concept_011-1701804374.jpg exodus_concept_012-1701804376.jpg exodus_concept_013-1701804386.jpg exodus_concept_014-1701804388.jpg exodus_concept_015-1701804394.jpg exodus_concept_022-1701804426.jpg exodus_concept_021-1701804424.jpg exodus_concept_020-1701804408.jpg exodus_concept_019-1701804406.jpg

تریلر
--------------------

آخرین ویرایش:
اطلاعات جدید از بازی:
  • پروتاگونیست کاملاً صداگذاری شده است و صامت نیست.
  • تنوع همراهان در این بازی نقش اساسی دارند.
  • بازی خطی نیست و برای کاوش و جست و جو آزادی خواهید داشت.
  • شخصیت متیو مک‌کانهی در بازی به‌ نوعی نقش مربی برای بازیکن عمل می‌کند و به پلیر در تصمیم گیریها بینش میدهد.
  • انسان‌ها در گروه ستاره‌ای Centauri، در پایین زنجیره قدرت هستند.
  • بازی از Interstellar و Dune و همچنین IP هایی که اعضای قدیمی استودیو روی آن کار کرده‌اند الهام گرفته است.
  • مباحث علمی پشت بازی توسط سازنده جدی گرفته شده است. (اتساع زمان، نحوه کار آن و غیره)، همچنین سازندگانبا نویسندگان آثار علمی-تخیلی همکاری دارند.
  • محل وقوع بازی در گروه ستاره‌ای امگا قنطروس (Omega Centauri) هست.

آخرین ویرایش:
یکجورایی میشه گفت ادامه معنوی مس افکت میتونه باشه.
یک ماجراجویی حماسی از اعضای اصلی و سابق دوران اوج بایوور.
مهمتر اینکه ناشری مثل EA بالاسرشون نیست.

از لحاظ مالی هم که ناشر خیلی خفنه پس میشه گفت بازی هیچ کم و کسری و محدودیتی برای اینکه ادامه معنوی مس افکت باشه رو نداره.

خیلی مشتاقم بیشتر ازش ببینم.

یکجورایی میشه گفت ادامه معنوی مس افکت میتونه باشه.
یک ماجراجویی حماسی از اعضای اصلی و سابق دوران اوج بایوور.
مهمتر اینکه ناشری مثل EA بالاسرشون نیست.

از لحاظ مالی هم که ناشر خیلی خفنه پس میشه گفت بازی هیچ کم و کسری و محدودیتی برای اینکه ادامه معنوی مس افکت باشه رو نداره.

خیلی مشتاقم بیشتر ازش ببینم.
منم رفته جزو مورد انتظارترین بازیهام. با حجم اطلاعاتی هم که دارن مدام میدن فکر کنم پاییز 2024 یا نهایت 3 ماه اول 2025 عرضه بشه بازی. خود James Ohlen گفته بود به ناشر که من هرکاری دلم بخواد باید بکنم و آزادی خلاقیت کامل میخوام اونا هم چک سفید دادن گفتن هر کاری دلت میخواد بکن. :D درو کارپیشین نویسنده مس افکت که گفت توی استودیو جدید احساس کردم میتونم دوباره خلاقیت و آزادی که یه زمانی تو بایوور داشتم رو دوباره نشون بدم.

منم رفته جزو مورد انتظارترین بازیهام. با حجم اطلاعاتی هم که دارن مدام میدن فکر کنم پاییز 2024 یا نهایت 3 ماه اول 2025 عرضه بشه بازی. خود James Ohlen گفته بود به ناشر که من هرکاری دلم بخواد باید بکنم و آزادی خلاقیت کامل میخوام اونا هم چک سفید دادن گفتن هر کاری دلت میخواد بکن. :D درو کارپیشین نویسنده مس افکت که گفت توی استودیو جدید احساس کردم میتونم دوباره خلاقیت و آزادی که یه زمانی تو بایوور داشتم رو دوباره نشون بدم.
آره واقعا بایوور دیگه شده مثل پادگان که هی پشت به پشت فقط بازی بسازن.
خلاقیت تو این استودیوهایی که یکجورایی خودشون کمپانی شدن عملا مرده.

اما موفقیت استودیویی مثل لارین نشون داد میشه خلاف نظر ناشرهای بزرگ هم عمل کرد، اینکه سازنده ها با دلشون بازیی که دوست دارن رو بسازن و در آخر حتی موفق تر هم باشن.

امیدوارم بالاخره یک عنوان سایفای در حد مس افکت از اینها ببینیم.

اطلاعات جدید از بازی:
  • آثار اتساع زمان قابل جلوگیری نیست، وقتی با سرعت نور حرکت میکنید برای شما چند روز بیشتر نگذشته است در حالیکه برای همه سالها و دهه‌ها گذشته.
  • دروازه‌های بهشت سازه‌های عظیمی هستند مشابه Mass Relay ها در مس افکت که توسط توسط Elohim ها ساخته شده‌اند. الوهیمها زمانی پیشرفته‌ترین نژاد کهکشان بودن اما ناپدید شدن.
  • هر کسی در مورد الوهیمها چیزی میگوید، برخی میگویند که آنها کامل منقرض شده‌اند در حالیکه عده دیگر اعتقاد دارن که اونها هنوز هستند و برخواهند گشت.
  • یکی از قوانین الوهیمها این بوده که هر کس میتواند از دروازه‌های بهشت استفاده کند اما هر کس که به آنها آسیب بزند با خشم آنها مواجه خواهد شد اگرچه که این دروازه‌ها انقدر بزرگ هستند و خوب محافظت میشوند که هیچ نژادی به اندازه کافی پیشرفته نیست تا به آنها آسیبی بزند.
  • شایعاتی شنیده میشود که نوعی تکنو-ویروس(؟) به اسم The Rot در حال آسیب رساندن به دروازه‌های بهشت در سیستمهای ستاره‌ای دوردست هست.
  • تصمیم شما مبتنی بر اینکه آیا از این دروازه‌ها استفاده کنید یا نه بر سیاره‌ها، تمدنها، شهرها و مردمان آن تاثیر خواهد گذاشت.
  • همراهانی که رها کنید و با خود نبرید امکان دارد بر اثر اتساع زمان پیر میشوند در حالیکه شما به همین علت چندان از سنتان نخواهد گذشت.
  • شما همیشه خواهید دانست که هر بار استفاده از دروازه‌های بهشت چه مقدار زمان برای همه خواهد گذشت، برای مثال اگر به منظومه‌ای که 3 سال نوری با شما فاصله دارد بروید 6 سال برای همه گذشته در حالیکه شما تنها چند روز پیرتر شده‌اید.

آخرین ویرایش:
تریلر جدید:>
-------------
خیلی حال و هوای بازی عالیه. فکر نمیکردم بعد از mass effect عنوان sci fi بهتری رو بتونم ببینم ولی حس میکنم این بازی همون چیزی هست که میخوام. خیلی هم بی سر و صدا داره روند ساختشو طی میکنه ولی نمایش هاش واقعا عالیه.

ویدئوی q&a جدید:

خیلی در مورد تاثیر انتخابها صحبت میکنن که روند داستان و گیم پلی رو کاملا تغیر میده.
به زودی باید منتظر تریلر گیم پلی باشیم.
========
چقدر این آرکیتایپ نفرات خفنی داره.
رسما روح قدیم بایوور و خوبهاشون اینجان.
مگه میشه برای این بازی هیجان زده نبود؟
امیدوارم هرچی زمان بخوان رو داشته باشن .

آخرین ویرایش:
ویدئوی q&a جدید:

خیلی در مورد تاثیر انتخابها صحبت میکنن که روند داستان و گیم پلی رو کاملا تغیر میده.
به زودی باید منتظر تریلر گیم پلی باشیم.
========
چقدر این آرکیتایپ نفرات خفنی داره.
رسما روح قدیم بایوور و خوبهاشون اینجان.
مگه میشه برای این بازی هیجان زده نبود؟
امیدوارم هرچی زمان بخوان رو داشته باشن .
یه ذره too good to be true به نظر میاد. امیدوارم دوباره ناامید نشیم.

1727009613701.png

آیا از تکراری بودن فرمول های Bethesda رنج میبرید؟

آیا از دروغ های Todd خسته شده اید؟

آیا از سرنوشتی که BioWare بهش دچار شده در غم به سر میبرید؟

نگران نباشید، من به شما Exodus رو معرفی میکنم.

کافیست تا به آدرس سایت EXODUS رجوع کرده و ... :))

1727012547602.png

جملات بالا که شوخی بود ولی این بازی بدجوری درگیرم کرده. احساس خیلی خوبی نسبت بهش دارم:D

اگر خدا بخواد بعد از مدتتت ها یه ""RPG"" درست و حسابی در Space خواهیم داشت.

راستش رو بخواید برای قضاوت خیلی زوده ولی حس ششمم میگه که خوب از آب در میاد.

Sci-fi RPG, Space Opera

استارت پروژه از 2019 زده شده و نزدیک 5 ساله که سازنده در سکوت نسبی و در آرامش مشغول به پخت و پز بوده.

در آخرین ویدیو Q&A چندین بار اشاره کردن که خبر های خوب کامینگ سووون.

خلاضه نحوه شکل گیری شرکت سازنده رو بخوام بگم اینه:

آقای James Ohlen که Creative Director/Lead Designer بازی های کلاسیک Baldur's Gate 2 و Star Wars: Knights of the Old Republic و Dragon Age: Origins رو میان بهش اختیار کامل میدن همراه با یه چک سفید که ما فقط تورو میخوایم حالا برو برامون بهترین Space RPG رو بساز.

از نظر مالی توسط پابلیشر شدید ساپورت میشن که خب امید بخشه برای آینده این بازی

چندتا نکته جالب:

نقش بسیار بزرگ و کلیدی فراخش زمان - Time Dilation در بازی

بشر در سال 2200 از زمین فرار میکنه و بازی 40 هزار سال بعد هستش

alien هایی که در بازی هستن ژن اشون بر میگرده به خوده بشر. معملوم نیست تو این 40 هزار سال چه غلطی کردن :))

Matthew McConaughey تو این بازی هستش و نقش مهمی داره

نویسنده نام آشنا Peter Hamilton یک رمان بلند بالا در دنیای این بازی قبل از اینکه خود بازی بیاد بیرون نوشته.(به شخصه نخوندم ولی نظرات مثبت بالایی داره.)

بخوام حال و هوای این بازی رو یجورایی با اطلاعاتی که داریم ازش تعریف کنم:

Mass Effect + Interstellar + Halo

به سایت بازی که سر بزنید پر از اطلاعات، lore و ویدیو هستش. حتما یه سر بزنید.

1727013730539.jpeg

داستان بازی:

در Exodus ، نسل بشر از سیاره زمین در حال مرگ فرار کرده و خانه جدیدی برای خود در کهکشان غیر دوستانه پیدا کرده و برای ادامه حیات در محیطی که احتمال شکست بسیاره در حال جنگه.

شما به عنوان Traveler آخرین امید بشریت هستید.

وظیفه شما سرقت سلاح و فناوری های alien از قدرتمندترین موجودات جهان، Celestial (بزرگترین دشمن بشریت) هستش.

اما...
فرخش زمان.

به عنوان Traveler ، سفرهای بین ستاره ای که برای شما فقط چند روز هست، برای بقیه در خانه چند دهه است.

فدا کاری هایی که شما برای عزیزانتون انجام میدید نتیجه های غیر قابل پیش بینی شده ای رو رقم خواهد زد و دنیا را تغییر خواهد داد.

با بازگشت به خانه، با عواقب انتخاب های خود روبرو می شوید.

1727015536991.jpeg 1727015440994.jpeg 1727015426203.jpeg 1727015416467.jpeg 1727015230626.jpeg
1727015329601.jpeg
1727015373731.jpeg
1727015386725.jpeg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or