Xbox Halo: The Master Chief Collection

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
GvPc.jpg

بازی Halo: The Master Chief Collection به صورت انحصاری برای کنسول Xbox One در طول کنفرانس مایکروسافت در E3 امسال معرفی شد.

بازی شامل Halo: Combat Evolved, Halo 2, Halo 3 و Halo 4 خواهد بود و با قیمت 60$ عرضه خواهد شد.

تمام نسخه های موجود در این کالکشن به صورت 1080P و 60 فریم اجرا خواهند شد و Halo: Combat Evolved, Halo 2 به صورتremastered (دوباره ساخته شدن و کیفیت بازی ها بهبود پیدا کرده) شدن.

The Master Chief Collection شامل تمام مد های Halo های قبلی، تمام نقشه های بخش مولتی پلیر (بیش از 100 نقشه) و 4000 گیمر اسکور خواهد بود.

بازی در تاریخ 11 ماه نوامبر عرضه خواهد شد.

yommrdhryylq6dxmtk4g.png

آخرین ویرایش:
بلاخره یکی مثل ما از هیلو ۴ خوشش اومد‌
هیلو ۴ داداش نه تنها از ساخته های بانجی چیزی کم نداره که چه بسا از هیلو ریچ هم بهتر ساخته شده
حالا ایشالله هیلو های بانجی رو هم بازی کن بعد خودت میبینی که ۳۴۳ توی هیلو۴ رسما غوغا کرد ولی حیف از جماعت متعصب که بازی رو کوبیدن
خب دلیلش مولتی پلیر و مخصوصا مپهای کاستوم و فورج بازی بود.
سینگل پلیر واقعا خوب بود و حتما از ریچ بهتر.
دلیل مخالفتها اکثرا همینه.

چند روزه مشغول هیلو 4 هستم، حقیقتا من هیچ وقت با این سری ارتباط بر قرار نکردم، البته هیچ قدیم ها، پلتفرمش رو نداشتم، 360/ و غیره، یک مدت خیلی کوتاه هر دوتاش رو داشتم ولی البته سریع فروختم، رو کامپیوتر هم نیومده بود...البته فقط نسخه دوم که اونم هیچ وقت تجربه اش نکردم
ولی الان چپتر 6 هیلو 4 هستم کی میگه ایکس باکس بازی نداره، یا انحصاری نداره، همین سری هیلو اندازه 500 تا لست اف اس و انچارتد ، داستان و شخصیت فوق العاده داره، بازی بشدت حماسی هست روایتش، موسیقی و گیم پلی بازی هم که نگو، ضمن این که این کالکش بیشتر شبیه یک ریمیک میمونه برای نسل بعد نسبت به نسخه های اصلی، البته هنوز هیلو 4 رو رفتم ، گرافیک بازی واقعا فوق العادست
سیستم گیم پلی بازی هم خیلی خوبه، اکثرا تو محیط های سند باکس هست، و کلی هم مینی باس و باس هست سر هر چپتر، شوتینگ بازی فوق العادست
من اول خیال میکردم بازی واقعا یک بازی بشدت معمولی هست و با یک داستان و روایت خیلی سطحی
ولی واقعا بازی یک بازی گنگ بالا تو سبک، فضایی و روایت ترسناک لاوکرافتی هست، محیط های بازی هم اکثر طراحی خدایی دارن! واقعا عجب شاهکاری هست این هیلو 4
View attachment 349526View attachment 349525View attachment 349524View attachment 349522View attachment 349521View attachment 349520View attachment 349519View attachment 349518
حتما Halo 2 رو هم بازی کن ، تو Master Chief Collection به نظر من هیلو 2 بهترین نسخه هست (کلا نسخه 2 بهترین هیلو میدونم) ، گرافیکش هم خیلی خوبه اگه اشتباه نکنم ریمیک شده.

ویرایش:
صحبتشو کردی هوس کردم رفتم گذاشتم دانلود یه دور دیگه همه نسخه هارو برم :| :D

آخرین ویرایش:
چند روزه مشغول هیلو 4 هستم، حقیقتا من هیچ وقت با این سری ارتباط بر قرار نکردم، البته هیچ قدیم ها، پلتفرمش رو نداشتم، 360/ و غیره، یک مدت خیلی کوتاه هر دوتاش رو داشتم ولی البته سریع فروختم، رو کامپیوتر هم نیومده بود...البته فقط نسخه دوم که اونم هیچ وقت تجربه اش نکردم
ولی الان چپتر 6 هیلو 4 هستم کی میگه ایکس باکس بازی نداره، یا انحصاری نداره، همین سری هیلو اندازه 500 تا لست اف اس و انچارتد ، داستان و شخصیت فوق العاده داره، بازی بشدت حماسی هست روایتش، موسیقی و گیم پلی بازی هم که نگو، ضمن این که این کالکش بیشتر شبیه یک ریمیک میمونه برای نسل بعد نسبت به نسخه های اصلی، البته هنوز هیلو 4 رو رفتم ، گرافیک بازی واقعا فوق العادست
سیستم گیم پلی بازی هم خیلی خوبه، اکثرا تو محیط های سند باکس هست، و کلی هم مینی باس و باس هست سر هر چپتر، شوتینگ بازی فوق العادست
من اول خیال میکردم بازی واقعا یک بازی بشدت معمولی هست و با یک داستان و روایت خیلی سطحی
ولی واقعا بازی یک بازی گنگ بالا تو سبک، فضایی و روایت ترسناک لاوکرافتی هست، محیط های بازی هم اکثر طراحی خدایی دارن! واقعا عجب شاهکاری هست این هیلو 4
View attachment 349526View attachment 349525View attachment 349524View attachment 349522View attachment 349521View attachment 349520View attachment 349519View attachment 349518
من دارم از هیلو یک میام تا برسم به 4 و بعد هم 5، چون لجندری میرم یکمی پاره شدم برای همین طول کشیده وگرنه تا حالا تموم شده بود، ولی یادمه هیلو 4 بازی خیلی خوبی بود، بیشتر بنده خدا چوب رفتن بانجی و جایگاه به شدت بالای هیلو های قبلی رو خورد، انتظار ازش زیاد بود، وگرنه به عنوان بازی جدید، واقعا شاهکار و با کیفیته...

من دارم از هیلو یک میام تا برسم به 4 و بعد هم 5، چون لجندری میرم یکمی پاره شدم برای همین طول کشیده وگرنه تا حالا تموم شده بود، ولی یادمه هیلو 4 بازی خیلی خوبی بود، بیشتر بنده خدا چوب رفتن بانجی و جایگاه به شدت بالای هیلو های قبلی رو خورد، انتظار ازش زیاد بود، وگرنه به عنوان بازی جدید، واقعا شاهکار و با کیفیته...
دیروز هیلو 4 رو لجندری تموم کردم، یکی از سخت ترین و نابود کننده ترین و بد ترین درجه سختی های تاریخ گیمینگ بود...
حتی برای من از inconceivable سری گرز هم بد تر بود
Grounded لست برای من بعد از این بازی دومین درجه سختی تاریخ زندگیم بود
بقیه بازی ها تا الان زیاد اذیت نکردن
یک نکته ای در مورد اچویمنت های هیلو 4 اینه، که با بقیه کالکش فرق داره اینه نباید COOP بری، اگر بری اون اچویمنت درجه سختی که باید تنهایی بری رو نمیگیری! :D ولی بقیه سری رو COOP بری مشکلی نیست چون این اچیومنت ملهک رو نداره :D
Untitled.png

نزدیک 30 ساعت طول کشید برام رو لجندری تنها چون خیلی میمردم و واقعا خیلی سخت بود

نزدیک 1/5 بصورت تست هم هیلو 2 رو بازی کردم، فقط WOW!
گرافیکش حتی از هیلو 4 هم بهتره، عجب ریمیکی کردن ازش

دیروز هیلو 4 رو لجندری تموم کردم، یکی از سخت ترین و نابود کننده ترین و بد ترین درجه سختی های تاریخ گیمینگ بود...
حتی برای من از inconceivable سری گرز هم بد تر بود
Grounded لست برای من بعد از این بازی دومین درجه سختی تاریخ زندگیم بود
بقیه بازی ها تا الان زیاد اذیت نکردن
یک نکته ای در مورد اچویمنت های هیلو 4 اینه، که با بقیه کالکش فرق داره اینه نباید COOP بری، اگر بری اون اچویمنت درجه سختی که باید تنهایی بری رو نمیگیری! :D ولی بقیه سری رو COOP بری مشکلی نیست چون این اچیومنت ملهک رو نداره :D
View attachment 350261

نزدیک 30 ساعت طول کشید برام رو لجندری تنها چون خیلی میمردم و واقعا خیلی سخت بود

نزدیک 1/5 بصورت تست هم هیلو 2 رو بازی کردم، فقط WOW!
گرافیکش حتی از هیلو 4 هم بهتره، عجب ریمیکی کردن ازش
جالبی ریمیک halo 2 اینه که در لحظه میتونی بین ریمیک و نسخه اصلی با فشردن یک دکمه جابجا بشی. فوق العادست.

بازی تو استیم شده 10 دلار ارزش داره خریدش ؟؟
همشون ریمیک هستن
بزرگترین کالکشن تاریخ
به عنوان فن تعصبی پلی استیشن اینو بهت میگم
همشون ریمیکس شدن که هیچ بلکه مولتی پلیر تمام نسخه های هنوز فعاله و راحت مچ پیدا میشه
فقط halo CE الان از تمام شوتر های این رنسل بهتره چه برسه به بقیش
10 دلار نمی ارزه باری بلکه 100 دلار میارزه از نظر من

البته این بازی زمانی که اومد فاجعه بزرگی بود
عملا نمیشد مولتی رو بازی کرد و خود بازی هم یه زمانی باعث فریز شدن کنسول میشد
چهار پنج سال طول کشید تا بازی رو پچ کردند
یعنی این 343 حمال شیلنگ گرفته به عظمت سری halo
بعد از لانچ فاجعه این کالکشن اومد halo 5 رو داد بیرون که اون هم اشکالات زیادی داشت از کمپین فاجعه و تبلیغات دروغین تا نبودن forge در زمان عرضه بازی و همچنین نداشتن آپشن splitscreen که شناسنامه این سری بود
ولی از حق نگذریم مولتی خوبی داشت
و همه اینا باعث شد halo کوشته بشه و حتی halo infinite هم نتونست نجاتش بده
و با افت halo خود xbox هم افت کردش
الان هم که halo از عرش به فرش رسیده متاسفانه
بازی ای که زمانی مردم واسش کنسول xbox میگرفتند

چند روزه مشغول هیلو 4 هستم، حقیقتا من هیچ وقت با این سری ارتباط بر قرار نکردم
من الانم همینم:دی
تا نسخه 3 odst رفتم دیدم نه هیچ جوره ارتباط برقرار نمیشه دیگه گذاشتمش کنار:دی
ولی بازی محیط های قشنگی داره همیشه از بازی های با تم فضا و سیاره ها خوشم میومد:دی

من الانم همینم:دی
تا نسخه 3 odst رفتم دیدم نه هیچ جوره ارتباط برقرار نمیشه دیگه گذاشتمش کنار:دی
ولی بازی محیط های قشنگی داره همیشه از بازی های با تم فضا و سیاره ها خوشم میومد:دی
شاید کمی سرمایه گذاری روی لور بازی ، دنیا ، شخصیتها ، فکشنها و نژادهاش چاره کارت باشه که از اون طریق جذب بازی بشی.
یه دونه کتاب که خیلی سریع میتونی بخونی بهت پیشنهاد میکنم که تضمینی کارت رو راه میندازه:
Fall of reach
به نظرم این کتاب رو هر طرفدار Haloایی باید بخونه.
بعدش هم میتونی دوباره نسخه اول رو بازی کنی و اگه خواستی انتخابی First strike رو بخونی و بعد بازی دوم و... رو بازی کنی.

اگه خواستی بخونی اینجا آپلودشون کردم همرو:

Halo Infinite

+ این آخری Halo_Encyclopedia
دانلود

آخرین ویرایش:
تریلر رسمی برای 15 سالگی

Halo 3: ODST 15th Anniversary​

View attachment 350761

=========
از قرار معلوم مایکرو و 343 در حال پخت و پز هستن:>
"We’re building plans for the 25th anniversary of Halo and Xbox," Microsoft confirms in a new interview. "We have such a rich heritage, you have to celebrate that."

مدیر محصول xbox گفته برای سالگرد 25 سالگی xbox و هیلو در تاریخ 15 نوامبر 2026 برنامه دارند

بخوام Halo شروع کنم باید همین Halo: The Master Chief Collection بگیرم؟
روی PC میخوام برم. کل نسخه ها موجوده؟
غیر از 5 ، بقیه موجوده
کالکشن شامل همه ، جز اینفینیت میشه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or