Disney 23
کاربر سایت
یکی از رفقا که فن هل بوی هست و دو نسخه ی اصل رو خیلی دوست داشته ، نسخه ی جدید رو دیده و گفته خوشش اومده نسبت به ریبوت قبلی گفت خیلی بهتره و فیلم فضای خوبی داره و دارکه
CHange your profile picture.یکی از رفقا که فن هل بوی هست و دو نسخه ی اصل رو خیلی دوست داشته ، نسخه ی جدید رو دیده و گفته خوشش اومده نسبت به ریبوت قبلی گفت خیلی بهتره و فیلم فضای خوبی داره و دارکه
خیلی خوش اشتهایی مشتی... سالی 10-15 فیلم خوب؟؟ تهش سالی 2-3 تا خوب اومده باشهسلام دوستان من از 2021 دیگه فیلم دنبال نکردم اگه یه نفر زحمت بکشه برای هر سال 10 15 تا فیلم خوب از 2021 به اینور معرفی کنه خیلی ممنون میشم
سلام دوستان من از 2021 دیگه فیلم دنبال نکردم اگه یه نفر زحمت بکشه برای هر سال 10 15 تا فیلم خوب از 2021 به اینور معرفی کنه خیلی ممنون میشم
(کل فیلمهای خوب از 2021 تا 2023)سلام دوستان من از 2021 دیگه فیلم دنبال نکردم اگه یه نفر زحمت بکشه برای هر سال 10 15 تا فیلم خوب از 2021 به اینور معرفی کنه خیلی ممنون میشم
آیا بالاخره اولین نتایج مقاومت مردم رو داریم میبینیم؟ تو این دوره خیلی اتفاق عجیبیه این.
لاینزگیت قصد دارد با استفاده از فناوری هوش مصنوعی مولد به عنوان یک ابزار کمکی برای فیلمسازان، مقدار زیادی هزینه را صرفهجویی کند.
لاینزگیت، استودیوی فیلم و تلویزیونی که پشت مجموعه فیلمهای "جان ویک" و "The Hunger Games" قرار دارد، اعلام کرد که با شرکت تحقیقاتی هوش مصنوعی کاربردی رانوی، که سرمایهگذارانی مانند گوگل و فروشنده سختافزارهای هوش مصنوعی انویدیا دارد، به توافق رسیده است. این توافق، که به عنوان اولین قرارداد رانوی با یک استودیوی هالیوودی معرفی شده، بر ایجاد و آموزش یک مدل هوش مصنوعی جدید توسط رانوی متمرکز است که به طور اختصاصی برای محتوای فیلم و تلویزیون لاینزگیت سفارشی شده است. لاینزگیت مالک یک کتابخانه فیلم و تلویزیون با بیش از ۲۰,۰۰۰ عنوان است.