خبر رسمی بازی Black Myth: Wukong به فروش 18 میلیون نسخه ای رسیده

یه چیزی که دوست دارم در مورد این بازی بدونم اینه که هزینه کل ساخت این بازی چقدر بوده و شما خروجی رو نگاه کنید که چی تحویل دادن
واقعا بی خود نبوده چین این همه پیشرفت کرده
این بحث مهم بودن مدیریت رو میرسونه

یه چیزی که دوست دارم در مورد این بازی بدونم اینه که هزینه کل ساخت این بازی چقدر بوده و شما خروجی رو نگاه کنید که چی تحویل دادن
واقعا بی خود نبوده چین این همه پیشرفت کرده
این بحث مهم بودن مدیریت رو میرسونه
۷۰ میلیون دلار هزینه ساخت بازی بوده.

Investor Who Risked It All on ‘Wukong’ Scores Another Sales Win

تا الان هم یک میلیارد دلار درآمد زایی کرده فقط از استیم.

Black Myth: Wukong Has Earned Almost $1 Billion Gross Revenue on Steam, Data Claims

۷۰ میلیون دلار هزینه ساخت بازی بوده.

Investor Who Risked It All on ‘Wukong’ Scores Another Sales Win

تا الان هم یک میلیارد دلار درآمد زایی کرده فقط از استیم.

Black Myth: Wukong Has Earned Almost $1 Billion Gross Revenue on Steam, Data Claims
البته فکر کنم باید قیمت منطقه ای استور چین رو مدنظر قرار داد و با دلار تخمین زده نشه.

مقایسه کنین با الدن رینگ که بیشتر از یکسال طول کشید تا به فروش 20 میلیون نسخه‌ ای برسه.
Hogwarts Legacy هم تقریبا همین شرایط رو داشت ولی کمی بهتر.

فکر کنم شاید نزدیکترین شرایط یکسان از این سطح از فروش رو بین بازیهای نینتندو باید جستجو کرد.
رقم خیلی عجیب غریبه‌ها.
گرمیم و خوب درک نمیکنیم.

آخرین باری که یه بازی AAA تو این سطح زیر 1 ماه حدود 20 میلیون فروخته کی بوده؟
اصلا داشتیم؟

مقایسه کنین با الدن رینگ که بیشتر از یکسال طول کشید تا به فروش 20 میلیون نسخه‌ ای برسه.

فکر کنم شاید نزدیکترین شرایط یکسان از این سطح از فروش رو بین بازیهای نینتندو باید جستجو کرد.
رقم خیلی عجیب غریبه‌ها.
گرمیم و خوب درک نمیکنیم.

اصلا داشتیم؟
بنظر با ورود چینی ها به دنیای ساخت گیم می تونه تحول خوبی ایجاد کنه و صحنه رو رقابتی کند.
هرساله یه کال آف دیوتی تکراری از اکتیویژن طماع و نسخه های ریمستر غیر ضروری از عنوان های قدیمی
نسل نهم کنسول ها داره تموم میشه یه بازی دندون گیر از این نسل ندیدیم.

آخرین ویرایش:
برای من بیشترین شگفتی نه فروش ١٨ میلیونی زیر یک ماه بلکه بودجه ٧٠میلیونی بازیه! اونهم برای یک ip جدید در این سطح که باید شما همه چیز رو از صفر شروع به ساخت کنی و هیچ پیش زمینه ای نداری. کلا این بازی نمونه ی عجیبیه!

رقم خیلی عجیب غریبه‌ها.
گرمیم و خوب درک نمیکنیم.

اصلا داشتیم؟
یه مسئله حمایت از تولید ملی چینی هاست که شدیدا چینی ها از روی علاقه (یا بعضی اوقات اجبار) دنبالشن. یه جا دیدم که بعضی شرکت ها به کارمندا مرخصی میدادن تا روز لانچ بازی رو تجربه کنن. یه نکته درمورد بودجه بازی هم پایین بودنش میتونه به خاطر شرایط کاری و مالی متفاوت در چین باشه.

یه مسئله حمایت از تولید ملی چینی هاست که شدیدا چینی ها از روی علاقه (یا بعضی اوقات اجبار) دنبالشن. یه جا دیدم که بعضی شرکت ها به کارمندا مرخصی میدادن تا روز لانچ بازی رو تجربه کنن. یه نکته درمورد بودجه بازی هم پایین بودنش میتونه به خاطر شرایط کاری و مالی متفاوت در چین باشه.
اونکه چینیها حتما بطور وحشتناکی حمایت کردن.
روی استیم نظرات بازی بالای 80-70 درصد به زبون چینیه :D
تا چند روز اول که اینطور بود.

اما ته داستان فرقی نمیکنه.
این 18 میلیون واقعیه.
ناشرها میگردن تو داستانهای اساطیری چین سوسکی ملخی چیزی پیدا کنن و سفارش ساخت بازی بعدی رو بدن.

بازار مابقی دنیا سیخی چند وقتی تو چین اینطوری فروش میره؟

عملا شده مثل هالیوود که منتظرن ببینن فروش فیلمشون تو چین چقدر بهشون سود میرسونه.

برای من بیشترین شگفتی نه فروش ١٨ میلیونی زیر یک ماه بلکه بودجه ٧٠میلیونی بازیه! اونهم برای یک ip جدید در این سطح که باید شما همه چیز رو از صفر شروع به ساخت کنی و هیچ پیش زمینه ای نداری. کلا این بازی نمونه ی عجیبیه!
هم چین و کره وقتی ژاپنی ها عقب گرد داشتند اینطور بخوان پیش برند کار رو خیلی برای غربی ها سخت میکنند.

• Like
Reactions: stanley

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or