d.a.r.i.u.s.h کاربر سایت Sep 4, 2024 #62,416 نوشته شده توسط ( Layken ): رفقا من زیرنویس مناسب برای نسخه Director's Cut فیلم ناپلئون پیدا نمیکنم, میشه کسی لطف کنه بفرسته ؟ بیشتر... SubSource: Download subtitles for your movies and Tv shows! Reactions: ( Layken )
نوشته شده توسط ( Layken ): رفقا من زیرنویس مناسب برای نسخه Director's Cut فیلم ناپلئون پیدا نمیکنم, میشه کسی لطف کنه بفرسته ؟ بیشتر... SubSource: Download subtitles for your movies and Tv shows!
Origami 2008 عضو تحریریه Sep 4, 2024 #62,417 آخرین اخبار از فیلم سینمایی جدید نیکولاس وندینگ رفن: * فیلم در کشور ژاپن و در شهر توکیو جریان دارد؛ * نام فیلم Avenging Silence است؛ * داستان یک جاسوس اروپایی است که برای کشتن رئیس مافیای یاکوزا به ژاپن سفر میکند؛ * فیلم مملو از خشونت و س*س است؛ *این فیلم آخرین کار وندینگ رفن در عرصه سینما محسوب خواهد شد. Reactions: 56_io, i am dead, ShahryR و 7 کاربر دیگر
آخرین اخبار از فیلم سینمایی جدید نیکولاس وندینگ رفن: * فیلم در کشور ژاپن و در شهر توکیو جریان دارد؛ * نام فیلم Avenging Silence است؛ * داستان یک جاسوس اروپایی است که برای کشتن رئیس مافیای یاکوزا به ژاپن سفر میکند؛ * فیلم مملو از خشونت و س*س است؛ *این فیلم آخرین کار وندینگ رفن در عرصه سینما محسوب خواهد شد.
Origami 2008 عضو تحریریه Sep 5, 2024 #62,418 خب منتقدان شیلنگ گرفتند رو Joker 2! تاد فیلیپس و سیکوئلسازیهاش! Reactions: i am dead, ce7en44, Vagabond و 2 کاربر دیگر
Masoud20R کاربر سایت Sep 5, 2024 #62,419 نوشته شده توسط Origami 2008: خب منتقدان شیلنگ گرفتند رو Joker 2! تاد فیلیپس و سیکوئلسازیهاش! بیشتر... واسه فیلم اول هم منتقدها همین کاروکردن و نتیجش شد این: Reactions: Destro, Ƥ.s.Y.c.H.o, Evil و 5 کاربر دیگر
نوشته شده توسط Origami 2008: خب منتقدان شیلنگ گرفتند رو Joker 2! تاد فیلیپس و سیکوئلسازیهاش! بیشتر... واسه فیلم اول هم منتقدها همین کاروکردن و نتیجش شد این:
snoko کاربر سایت Sep 5, 2024 #62,420 یه فیلمی چند سال پیش دیدم ولی اصلا الان پیداش نمیکنم یه زندانی محکوم به اعدامه که هرشب قبل از اعدامش به عنوان آخرین حرفش میاد و از اول زندگیش شروع میکنه به تعریف کردن تا ساعت اعدامش رد میشه و دوباره روز بعد از اول و …. کسی میدونه اسمش چیه؟ آخرین ویرایش: Sep 5, 2024
یه فیلمی چند سال پیش دیدم ولی اصلا الان پیداش نمیکنم یه زندانی محکوم به اعدامه که هرشب قبل از اعدامش به عنوان آخرین حرفش میاد و از اول زندگیش شروع میکنه به تعریف کردن تا ساعت اعدامش رد میشه و دوباره روز بعد از اول و …. کسی میدونه اسمش چیه؟
mohsen_mzh کاربر سایت Sep 5, 2024 #62,421 نوشته شده توسط Masoud20R: واسه فیلم اول هم منتقدها همین کاروکردن و نتیجش شد این: View attachment 348666 بیشتر... نسخه اول هم خوب نبود خیلی (نزنید منو!) Reactions: Ƥ.s.Y.c.H.o, سگ Naughty, Arios 22 و 15 کاربر دیگر
نوشته شده توسط Masoud20R: واسه فیلم اول هم منتقدها همین کاروکردن و نتیجش شد این: View attachment 348666 بیشتر... نسخه اول هم خوب نبود خیلی (نزنید منو!)
Adidas95 کاربر سایت Sep 5, 2024 #62,422 نوشته شده توسط mohsen_mzh: نسخه اول هم خوب نبود خیلی (نزنید منو!) بیشتر... من درجا شیفت دلیتش کردم،هیچ جذابیتی برام نداشت... Reactions: Arios 22, Augustus, Booker DeWitt و 2 کاربر دیگر
نوشته شده توسط mohsen_mzh: نسخه اول هم خوب نبود خیلی (نزنید منو!) بیشتر... من درجا شیفت دلیتش کردم،هیچ جذابیتی برام نداشت...
Origami 2008 عضو تحریریه Sep 5, 2024 #62,423 کسی نسخه Director's Cut فیلم El Camino رو میتونه پیدا کنه؟
Silent Storm کاربر سایت Sep 5, 2024 #62,424 نوشته شده توسط Origami 2008: کسی نسخه Director's Cut فیلم El Camino رو میتونه پیدا کنه؟ بیشتر... سایت 30nama که دیدم این نسخه رو نداشت و معمولا این همه نسخه ها رو میزاره. شنیدم منم . ولی ندیدم جایی. اساتید تورنت باز بیان آمار بگیرن
نوشته شده توسط Origami 2008: کسی نسخه Director's Cut فیلم El Camino رو میتونه پیدا کنه؟ بیشتر... سایت 30nama که دیدم این نسخه رو نداشت و معمولا این همه نسخه ها رو میزاره. شنیدم منم . ولی ندیدم جایی. اساتید تورنت باز بیان آمار بگیرن
Origami 2008 عضو تحریریه Sep 5, 2024 #62,425 نوشته شده توسط Silent Storm: سایت 30nama که دیدم این نسخه رو نداشت و معمولا این همه نسخه ها رو میزاره. شنیدم منم . ولی ندیدم جایی. اساتید تورنت باز بیان آمار بگیرن بیشتر... Spoiler: شانزده دقیقه حذف شده فیلم ال کامینو Reactions: Silent Storm
نوشته شده توسط Silent Storm: سایت 30nama که دیدم این نسخه رو نداشت و معمولا این همه نسخه ها رو میزاره. شنیدم منم . ولی ندیدم جایی. اساتید تورنت باز بیان آمار بگیرن بیشتر... Spoiler: شانزده دقیقه حذف شده فیلم ال کامینو
NaRiiMaN Equality is a Utopian Fantasy ناظم انجمن Sep 7, 2024 #62,426 پوستر جدید از Smile 2 فرد روی پوستر Ray Nicholson پسر Jack Nicholson هست. Reactions: Destro, Ƥ.s.Y.c.H.o, noctis-sm3 و 19 کاربر دیگر
Farh@d کاربر سایت Sep 9, 2024 #62,427 دنیس ویلنوو تایید کرد که فیلمنامه «DUNE 3» رسما در دست نوشتن است. Reactions: Dinosaur, Ecthelion, Arios 22 و 10 کاربر دیگر
Alkazar کاربر سایت Sep 9, 2024 #62,428 نوشته شده توسط Farh@d: دنیس ویلنوو تایید کرد که فیلمنامه «DUNE 3» رسما در دست نوشتن است. View attachment 349165 بیشتر... تفلونترین فیلم(های) دهه. Reactions: Vagabond, Subject 16, jetalpha و 15 کاربر دیگر
نوشته شده توسط Farh@d: دنیس ویلنوو تایید کرد که فیلمنامه «DUNE 3» رسما در دست نوشتن است. View attachment 349165 بیشتر... تفلونترین فیلم(های) دهه.
SΛDrA-HhH کاربر سایت Sep 9, 2024 #62,429 نوشته شده توسط Alkazar: تفلونترین فیلم(های) دهه. بیشتر... فك ميكردم فقط منم كه بهم نميچسبه فيلمش Reactions: jetalpha, Disney 23, ShahryR و 3 کاربر دیگر
homayoon k2 کاربر سایت Sep 9, 2024 #62,430 اصلا این dune یه جوریه... واسه من جذابیت و کشش نداره در اون حد که بخوام دنبال کنم. حالا حرف از ارباب حلقه ها هم میزدن Reactions: VICE, Disney 23, (STALKER) و 2 کاربر دیگر
اصلا این dune یه جوریه... واسه من جذابیت و کشش نداره در اون حد که بخوام دنبال کنم. حالا حرف از ارباب حلقه ها هم میزدن