ادعا میشود که حال و هوای شزكت Bungie در مورد بازی آتی آن، Marathon، عالی نیست. از جیسون شرایر، روزنامه نگار بلومبرگ،در آخرین قسمت از پادکست Skill Up's Friends Per Second پرسیده شد که نظرش در مورد بازی Marathon چیست.
شرایر پاسخ داد: عالی نیست، آنچه من شنیدهام. دلیلی وجود دارد که برای امسال برنامهریزی شده بود و یک سال تمام عقب افتاد. افرادی که با آنها صحبت کردهام کمی نسبت به رسیدن آن به ضربالاجل برنامهریزیشده فعلیاش بدبین هستند. اما خواهیم دید. من دقیقاً نمیدانم چه زمانی است، در سال 2025، مطمئن نیستم. بله، من در مورد احساسات در مورد پيرامون Marathon را شنیدهام، حداقل چند ماه پیش، چندان خوب نیست.
شرایر همچنین خاطرنشان کرد که بازی در اوایل سال جاری، زمانی که کارگردان بازی، Christopher Barrett، و تهیهکننده اجرایی، Carrie Gouskos، پروژه را ترک کردند، با تغییر رهبری مواجه شد. شرایر با بیان نظر خود در مورد استقبال احتمالی از بازی در زمان عرضه، گفت که احساس نمیکند طرفداران Bungie مشتاق بازی تیراندازی PvP باشند و نگران است که ادامه توسعه آن به مشکلی مشابه بازی Suicide Squad: Kill the Justice League منجر شود. شرایر گفت: من نگران این هستم که Marathon در موقعیت مشابهی، مانند بازی Suicide Squad: Kill the Justice، قرار داشته باشد که مدتی است در حال توسعه بوده است و من مطمئن نیستم که شانس زیادی برای موفقیت آن وجود داشته باشد. اما میدانید که اگر در ژانویه از من میپرسیدید، میگفتم بله موفق شدن بازی Helldivers 2 بسیار سخت خواهد بود، به نظر یک فاجعه میآید. البته معلوم شد که این بزرگترین اتفاق تاریخ بوده است. به همین دلیل است که من دوست دارم گزارش بدهم و نه پیشبینی.