Movie Center

سلام علیکم ...

" جُـنون " :

اندرسون تو یه مصاحبه گفته، هر بار که master رو میبینه، به تنها چیزی که افتخار میکنه، موسیقی فیلمه ...
بالاخره دِینِـشو به گرینوود اَدا کرد ...
ساختِ فیلم با یه همچی اسم ِ درجه یکی، فقط برازنده اندرسون بودُ ولاغیر ...
اولین مستندش ... قَدَحَش پُـر مِـی ...

Junun" - paul thomas andersons first documentary"

gCq5g.jpg

SbcpY.jpg

wsLob.jpg

بعد از دیدن Age of ULTRON تو این فکرم که تیم کاپیتان چطور میخواد مقابل تیم آیرون من مقاوت کنه....
به نظرم دیگه خیلی از منطق دور میشه نبرد این دوتا تیم با هم، همین سوپر من مارول (Vision) برای کل تیم کاپیتان کافیه اگر سه نفر دیگه رو فاکتور بگیریم ....
موندم یعنی اینها می خوان به قصد کشت همدیگر رو بزنند؟ من کلا با این جنگ داخلی مشکل دارم ....

بعد از دیدن Age of ULTRON تو این فکرم که تیم کاپیتان چطور میخواد مقابل تیم آیرون من مقاوت کنه....
به نظرم دیگه خیلی از منطق دور میشه نبرد این دوتا تیم با هم، همین سوپر من مارول (Vision) برای کل تیم کاپیتان کافیه اگر سه نفر دیگه رو فاکتور بگیریم ....
موندم یعنی اینها می خوان به قصد کشت همدیگر رو بزنند؟ من کلا با این جنگ داخلی مشکل دارم ....

دقیقا منم حس میکنم vision خیلی overpowerـه

خیلی زندگی سخته داشته، آدم به گذشته‌اش نگاه می‌کنه گریه‌اش می‌گیره. اگه ویلیامز جای این بود خیلی زودتر خودکشی می‌کرد. آدم قوی و کاردرستی هست.

یعنی واقعا باور کردی قراره کاملا دشمن بشن با هم؟
مطمئن باش دعواشون یک چیزی مثل Avengers میشه

Oslo, August 31st

یه همچین فیلم هایی آدم رو به درد میاره , بعضی وقت ها سرمو پایین میندازم شروع میکنم به زدن پلک های طولانی انگشت اشاره درست چپم شروع میکنه به ساییدن یه چیزه دیگه احتمالن فقط واسه خاطره اینکه یه ریتم درست کنه و برم توو فکر و مجبور بشم دندونامو فشار بدم و تصاویری واقعی یا غیر واقعی که اگه بشری بتونی توو ذهن منو ببینه شروع میکنه به شکل دادن یا تغییر ذهنیت خودش از من , و بعد با خودم میگم الان دقیقن میخوای چطوری بقیه عمرتو بگذرونی , لعنتی در حالت عادی 50 سال دیگه . من توو تکرار دو هفتش موندم . فیلم خیلی خوبی هست .

من جی جی آبرامزو رو حساب تم فلسفی که همیشه همه کاراش داره دوست دارم. خیلی هم منتظرم ببینم میخواد با SW چیکار کنه. جالب اینه که اولین چیزی که از SW‌ نشون داد همین شمشیر لیزری قرمز رنگه که شبیه صلیبه! توی بهترین انیمه دنیا یعنی Neon Genesis Evangelion هم فرشته ها (Evangelion) ها وقتی میمردن آتش انفجارشون یه صلیب قرمز رنگ بود. کلا دیدن این شمشیر لیزری به من خیلی هیجان میده!:دی حالا خیلی نمیشه روی این مساول اینجا بحث کرد، بدون اینکه نگران پاک شدن پستت باشی!:دی اما به هر صورت خیلی خوبه این!:دی

من جی جی آبرامزو رو حساب تم فلسفی که همیشه همه کاراش داره دوست دارم. خیلی هم منتظرم ببینم میخواد با SW چیکار کنه. جالب اینه که اولین چیزی که از SW‌ نشون داد همین شمشیر لیزری قرمز رنگه که شبیه صلیبه! توی بهترین انیمه دنیا یعنی Neon Genesis Evangelion هم فرشته ها (Evangelion) ها وقتی میمردن آتش انفجارشون یه صلیب قرمز رنگ بود. کلا دیدن این شمشیر لیزری به من خیلی هیجان میده!:دی حالا خیلی نمیشه روی این مساول اینجا بحث کرد، بدون اینکه نگران پاک شدن پستت باشی!:دی اما به هر صورت خیلی خوبه این!:دی
.... :دی!!!

خیلی فیلم داغونی بود
ایده جالبی داشت اما
از اواسط فیلم به بعدش دیگه نابود شد. همیشه تعداد زیاد قهرمان ها باعث پیروزیشون میشه .یعنی خیلی راحت شما میتونی آخر فیلم و پیش پینی کنی . و این تمام ضعف فیلم های ابر قهرمانی هست

51.jpg

خلاصه‌ی دو نقد :
The Warp - This is Depp’s show all the way, featuring his best dramatic performance since another organized-crime movie, 1997’s “Donnie Brasco.”
Variety - If Johnny Depp’s mesmerizing performance — a bracing return to form for the star after a series of critical and commercial misfires — is the chief selling point of “Black Mass,”

چندتا نقد هم تو روتن تومیتو اومده که زیاد نیست اما با این وجود می ذارم - خالی از لطف نیست

1254.jpg

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or