Multi Platform Assassin's Creed: Rogue

• Thread starter Thread starter M.V.S
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خب نسخه rogue هم بالاخره از طریق Story Trailer بازی تایید شد.
66715103634869469598.jpg

Developer: Ubisoft Sofia
Publisher: Ubisoft
Platform: PS3, Xbox360, PC
Release Date: 2015

داستان بازی:
داستان بازی درباره یک Assassin به نام Shay Patrick Cormac هست که با گذشت زمان عقایدش تغییر میکنه و تبدیل به یک تمپلار میشه.
این امر تا جایی ادامه پیدا میکنه که Shay تمام Assassinهای آمریکای جنوبی رو از بین میبره.

Story Trailer
news_ac_rogue_story_trailer-15951.jpg

دانلود (1080p)

New 20 Minutes of Gameplay
img.aspx

دانلود
(720p)

تاپیک تصاویر بازی

توجه: مطالب زیر ممکنه شامل اسپویل از داستان و جهان بازی باشه.

*- shay از اولین تمپلارهایی هست که تکنولوژی های Assassin رو در اختیار تمپلارها گذاشته.
*- شما در این بازی قادر به کشتن مردم عادی هستید.
*- شی تعداد زیادی لباس (Outfit) برای پوشیدن دارد.
*- بازی دارای یک روند زمانی حال نیز هست اما اطلاعاتی از چگونگی آن در دست رس نیست.
*- shay و haythem kenway یک رابطه حرفه ای با یکدیگر دارند.
*- Shay برای کامل کردن مسیر تمپلار بودن Heythem را به عنوان الگوی خود قرار داده. زیرا او را نمونه کاملی از یک تمپلار میداند.
*- داستان Unity و Rogue با هم ارتباط دارد.
*- سلاح های جدید بسیاری درون بازی خواهد بود.
*- اکثریت ماموریت های جانبی بازی مربوط به "شکار Assassinها" میباشد.
*- زره Shay همان چیزی نیست که ادوارد در نسخه چهارم میتواند باز کند فقط شبیه به ان است (همونی که توی قفس بود و چهرتا قفل داشت)
*- Rogue داستان بین AC3 و AC4 و همچنین دلیل اینکه چرا Conner باید گروه Assassinها رو از نو بازسازی کنه رو بیان میکنه.
*- Shay یک Villain نیست. او یک ضدقهرمان تاریک و قدرتمند است و ساختن آن برای تیم سازنده لذت بخش بود.
*- بازی درون آمریکای شمالی، شمال آتلانتیک و نیویورک اتفاق میافتد.
*- Shay از خط خونی دزموند نیست.
*- مانند نسخه BF شنا در زیرآب وجود ندارد.
*- هر مکان بازی (از سه مکان ذکر شده) به اندازه کل نقشه BF است که بزرگی بازی را میرساند.
*- مانند نسخه Revolutions بازی دارای Zip-Line ها خواهد بود.
*- کشتی رانی دارای بهبودهایی بوده.
*- از کرکترهای آشنای دیگر میتوان به اکیلیس (معلم کانر در نسخه سوم) و ادوول (در نسخه چهارم) اشاره کرد.
*- سیستم شکار کردن و تهیه لباس از آنها همچنان پا برجاست.
*- در این نسخه خرس قطبی هم داریم :دی
*- بازی در سالهای 1752 تا 1761 اتفاق میوفتد.
*- کشتی شما Morrigan نام دارد و بخاطر مناطق یخبندان و راه های تنگ از jackdaw نیز کوچک تر است.
*- دشمن ها میتوانند وارد عرشه کشتی شما شوند پس باید مراقب خدمه خود باشید.
*- کشتی شما دارای نمونه های اولیه Machine Gun با نام Puckle است.
*- در صورتی که وارد آب های سرد قطبی شوید، اطراف صفحه یخ میزند و اگر مدت زیادی در این وضعیت بمانید میمیرید.
*- Eagle View ارتقا یافته و حالا اشیائی که برای شما تهدید امیز باشند بصورت قرمز میدرخشند.
*- علاوه بر استفاده از تجهیزات Assassinها، شما میتوانید از تجهیزات تمپلاری که بهتر و پیشرفته ترند هم استفاده کنید.
*- یکی از گونه های جدید مراحل، آنهایی هستند که تمپلارها از هدف بودن یک فرد مطلع هستند و باید مانع از کشته شدن او بشوند.
*- از سلاح های جدید پرتاب کننده نارنجک و نارنجک های جرقه زا را میتوان نام برد!

آخرین ویرایش:
اخ گفتی این قسمت از بازی باید حذف بشه رسما تازه برام بازی موبایلشم دادن
دریانوردی AC IV رو ازش میگرفتن رسما هیچ چیز جدید واسه عرضه نداشت! هیچی.
همه کل موفق شدنش به همون دریانوردیش بود که خیلی خوب از آب در اومده بود ولی در کل منی که 2 ماه پشت سرهم قتل و غارت میکردم تو دریا ها الان Rogue رو نصبیدم دیگه هیچ جذابیت خاصی نداره دریانوردیش برام!

حسش پریده کلا :دی

دریانوردی AC IV رو ازش میگرفتن رسما هیچ چیز جدید واسه عرضه نداشت! هیچی.
همه کل موفق شدنش به همون دریانوردیش بود که خیلی خوب از آب در اومده بود ولی در کل منی که 2 ماه پشت سرهم قتل و غارت میکردم تو دریا ها الان Rogue رو نصبیدم دیگه هیچ جذابیت خاصی نداره دریانوردیش برام!

حسش پریده کلا :دی

منم همینطور :d فقط به خاطر داستانش دارم میرم جلو :d

چقدر خوبه این:|

IV رو به خاطر فریم افتضاحی که میداد نتونستم بازی کنم.
Unity هم که کلا طرفش نرفتم چون ظاهرا خیلی ترسناک بوده:d

ولی این خیلی خوبه! فریم تر و تمیزی میده. گرافیکش هم مثل همون IV هست و منی که نتونستم اونو بازی کنم، احتمالا از این خوشم میاد. من نمیدونم واقعا چرا اینقدر از این تکنیک های اجباریِ nVidia توی بازی ها میچپونن و پرفورمنس رو نابود میکنن؟:|

سلام به همه
خدارو شکر بهینه سازی از قبل انجام شده توسط سازندگان (بر خلاف بازی های دیگه UBI که بعد از چند تا آپدیت باز هم مشکلات داره)

این بازی فوق العادست :d هر چیزی که انتظار داشتم رو برآورده کرده: ارائه پیش زمینه و اطلاعات کامل، موسیقی های عالی، خط داستانی متنوع و قرار گرفتن در نقش تمپلارها، تنوع جالبی که Air Rifle و دشمنان جدید به بازی دادند، مبارزات دلچسب و غیره.
کشتی رانی هم که از IV حفظ شده و هنوز هم بسیار لذت بخشه.
تا به الان همه چیز خیلی خوب بوده ولی بازی رو خیلی خورد کردند یه جورایی. الان مثلا نیویورک برای خودش واقعا عظیمه منتهی بعد میای توی مناطق دریایی، نقشه پر میشه از اماکن کوچیک، دریاهای باریک و مناطق خورد خورد فراون. طراحی نقشه IV بهتر بود و مثل این انقدر پرش نداشت توی مراحل.
در کل خیلی عالی بوده و کاملا راضیم تا به اینجا :x نرخ فریم هم که به اندازه کافی توسط دوستان اشاره شده چطوره.
پ.ن: لوگو شکسته اول بازی (همونجایی که میگه یک دکمه بزنید تا منو بیاد)، چرخشش و شکل جدیدی که میگیره تو حلقم :d خیلی عالی طراحی شده.

من بازی رو روی کنسولم بازی نکردم تا نسخه ی پی سی رو بگیرم (با این که امیدی به پورتش نداشتم)
و حالا واقعا جا داره به یوبیسافت تبریک بگم :دی
آخرین بازی ای که رو پی سی از یوبیسافت بدون افت فریم بازی کردم AC R بود و بعدش هم فارکرای 3 بد نبود
ولی این معرکه فریم میده
گیمپلیش خیلی نرم و روونه
یونیتی فاجعه بود و اصلا فریم نمیداد
ولی این عالیه :دی
تا حالا AC با 60 فریم بازی نکرده بودم :دی :دی :دی
کشتی رو هم به دلیل اینکه از 3 خوشم نمیومد و 4 هم تموم نکردم وقت نکرده بودم به دریا نوردی ها برسم ولی الان که کشتیمو ابرقدرت کردم فقط عاشق اینم که تو دریا برم کشتی ها رو بگیرم :دی :دی :دی
تمپلار بودن هم خیلی فاز خوبیه :دی
مرسی از یوبی :دی

به امید اینکه AC Victory هم مثل این پورتش خوب باشه:d
عمرا !! پیچش دست انویدیاست پورتش هم خوب باشه قشنگ برات یـ جوری تنظیم میکنه که فقط با کارت گرافیک های اند جدیدش بتونی مثل بچه آدم فرم بیگری (زمان اومدن DX12 هم این مسئله صدق میکنه مطمعن باش) ...

عمرا !! پیچش دست انویدیاست پورتش هم خوب باشه قشنگ برات یـ جوری تنظیم میکنه که فقط با کارت گرافیک های اند جدیدش بتونی مثل بچه آدم فرم بیگری (زمان اومدن DX12 هم این مسئله صدق میکنه مطمعن باشید) ...

پس قاعدتا کنسول بگیریم بهتره :|

چقدر خوبه این
:|

IV رو به خاطر فریم افتضاحی که میداد نتونستم بازی کنم.
Unity هم که کلا طرفش نرفتم چون ظاهرا خیلی ترسناک بوده
:d

ولی این خیلی خوبه! فریم تر و تمیزی میده. گرافیکش هم مثل همون IV هست و منی که نتونستم اونو بازی کنم، احتمالا از این خوشم میاد. من نمیدونم واقعا چرا اینقدر از این تکنیک های اجباریِ nVidia توی بازی ها میچپونن و پرفورمنس رو نابود میکنن؟

در مورد فریم دهی من هم با شما موافقم شاید اولین AC تاریخه که حتی روی سیستمهای تاریخ مصرف گذشته و چه میدونم روی پردازنده های دو هسته ایی و سه هسته ایی! قدیمی هم داره خوب فریم میده و از این بایت باید به UBIDOFT KIEV تبریک گفت
اما این فریم دهی به چه قمیتی تموم شده؟به قیمت یه گرافیک منسوخ و از رده خارج در سال 2015 در حقیقت این بازی با AC IV نسخه نسل قبلیش قابل مقایسه هست حتی به نطر من AC3 پی سی هم بالاتر از این قرار میگیره یه محیط کم جزییات و خلوت که تعداد NPC ها شم قابل مقایسه با نسخه های قبلیش نیست!این بازی هیچی نداره اگه خوب فریم نمیداد باید تعجب میکردین
ACIV از نظر گرافیکی از هر لحاظ برتر از ROGUE هست و اصلا قابل مقایسه نیستند با GAMEWORKS انویدیا که دیگه بماند.شما فقط کافیه foliage این دوتا بازی رو با هم مقایسه کنید بقیه چیزهاش بماند.کیفیت TXAA انودیا کجا و FXAA!!!!!این کجاو.........
در مورد تکنیکهای انویدیا من متوجه منظور شما از اجبار نشدم؟
هیچ اجباری در کار نیست
وقتی انویدیا با همکاری یه بازیساز مییاد یه تکنیک گرافیکی رو به بازی اضافه میکنه چندتا مزیت داره یکی تبلیغ خودش دومی گرافیک بالاتر وبهتر در بازی
حداقل تو نسلی که همه دارن درجا میزنن انویدیا یه پیشرفتی تو گرافیک بازیها میده.بازیهای زیادی هم بودن که GAME WORK توشون استفاده شده بود ولی فوق العاده بهینه بودن شما بتمن بازی کردین؟
هر کسی هم نخواد خیلی راحت از تو تنظیمات میتونه OFF کنه حتی از این منظر هم اجباری در کار نیست.
وظیفه بهینه سازی بازی هم به عهده شرکت سازنده بازیه نه انویدیا !!

آخرین ویرایش:
دوست عزیز مشکل اینه چه بخوای چه نخوای، بازی سنگین میشه و قدرت پردازش بالایی میطلبه و آف کردن تنظیمات هیچ فرقی با نکردنش نداره. گرافیک بازی هم قرار نبود نسل بعدی باشه. چون این بازی مال نسل قبلی هست و در همین حال هم گرافیک خوبی داره.
==================
نمیدونم دقت کردین یا نه، اما موسیقی منو بازی، تمِ AC II هست:crying1:

من بازی رو روی کنسولم بازی نکردم تا نسخه ی پی سی رو بگیرم (با این که امیدی به پورتش نداشتم)
و حالا واقعا جا داره به یوبیسافت تبریک بگم :دی
آخرین بازی ای که رو پی سی از یوبیسافت بدون افت فریم بازی کردم AC R بود و بعدش هم فارکرای 3 بد نبود
ولی این معرکه فریم میده
گیمپلیش خیلی نرم و روونه
یونیتی فاجعه بود و اصلا فریم نمیداد
ولی این عالیه :دی
تا حالا AC با 60 فریم بازی نکرده بودم :دی :دی :دی
کشتی رو هم به دلیل اینکه از 3 خوشم نمیومد و 4 هم تموم نکردم وقت نکرده بودم به دریا نوردی ها برسم ولی الان که کشتیمو ابرقدرت کردم فقط عاشق اینم که تو دریا برم کشتی ها رو بگیرم :دی :دی :دی
تمپلار بودن هم خیلی فاز خوبیه :دی
مرسی از یوبی :دی

دوست عزيز امكانش هست مشخصات سيستم تون رو بگيد؟
ميخوام با سيستم خودم مقايسه كنم ببينم توانايي اجرا رو داره يا نه

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or