با سلام.
بعد از مدت ها برگشتم به انجمن و این سری میخوام راه حل یه مشکل خیلی خیلی آزاردهنده رو براتون بذارم.
کسایی که مانیتور 4K دارند یا لپتاپشون از این قابلیت بهره میبره، از ریز شدن اعصاب خورد کن نرم افزارهاشون گله دارن که تنها راه حل رو پایین آوردن کیفیت از 4K به Full HD و تغییر Scale از 250% به 100% میدونن که این کار باعث از بین رفتن کیفیت صفحه نمایش، تار شدن نوشته ها و آیکون و دیگر مشکلات میشه.
این آموزش راه خیلی بهتری رو بهتون نشون می ده تا هم از 4K لذت ببرین هم نرم افزارهاتون دیگه مشکل ریز بودن نداشته باشه.
روش اول
لینک دانلود آموزش در یک فایل زیپ
دوستان این آموزش رو خودم تهیه کردم، هرجا که دوست داشتید کپی کنید، فقط منبع رو ذکر کنید.
سوالی هم داشتید داخل همین تاپیک مطرح کنید.
-----------------------------------------------------------------------------
روش دوم (مخصوص سیستم عامل ویندوز 10 با بیلد 1703 مربوط به آپدیت Creators)
دانلود آموزش تصویری
با این روش نیازی به روش اول نیست.
با تشکر از sabco
بعد از مدت ها برگشتم به انجمن و این سری میخوام راه حل یه مشکل خیلی خیلی آزاردهنده رو براتون بذارم.
کسایی که مانیتور 4K دارند یا لپتاپشون از این قابلیت بهره میبره، از ریز شدن اعصاب خورد کن نرم افزارهاشون گله دارن که تنها راه حل رو پایین آوردن کیفیت از 4K به Full HD و تغییر Scale از 250% به 100% میدونن که این کار باعث از بین رفتن کیفیت صفحه نمایش، تار شدن نوشته ها و آیکون و دیگر مشکلات میشه.
این آموزش راه خیلی بهتری رو بهتون نشون می ده تا هم از 4K لذت ببرین هم نرم افزارهاتون دیگه مشکل ریز بودن نداشته باشه.
روش اول
لینک دانلود آموزش در یک فایل زیپ
دوستان این آموزش رو خودم تهیه کردم، هرجا که دوست داشتید کپی کنید، فقط منبع رو ذکر کنید.
سوالی هم داشتید داخل همین تاپیک مطرح کنید.
-----------------------------------------------------------------------------
روش دوم (مخصوص سیستم عامل ویندوز 10 با بیلد 1703 مربوط به آپدیت Creators)
دانلود آموزش تصویری
با این روش نیازی به روش اول نیست.
با تشکر از sabco
آخرین ویرایش: