من از این روشی که در ادامه می گم یه دفعه رفتم و با برنامه bay life بار ها رفتم .
لوازم مورد نیاز
هارد اکسترنال usb 3 باشه و حجمش از 250 گیگ بیشتر باشه ( خود 250 رو نمی دونم بشه یا نه )
Xbox Drive Converter و بلد بودن کار با آن (راحت تو گوگل آموزشش رو پیدا می کنید ! )
نصب برنامه notepad +++ ( آدرس لینک رو در یکی از فایل ها به جای اینکه این جوری باشه مثل نوت پد ویندوز : h t t p s .... حروف رو به هم می چسبونه و اینجوری می نویشه https.... و لینک دانلود رو به راحتی می تونید بگیرید )
بلد بودن کار با bay life و داشتن لوازم مورد نیاز برای راه اندازی bay life در صورتی که فایلتان خراب بود :
Bay Life: Revolt
1.بازی رو از طریق ایکس باکس وان زدم چند مگ در هارد اکسترنال دانلود بشه .
2.هارد رو به کامپیوتر وصل کردم و 4 تا فایل درست شده بود
3. نام فایل اصلی و حجیم بازی رو در کامپیوتر کپی کردم .
4. از سه فایل کم حجم کپی گرفتم
( بچه ها می گن کلا سه تا فایل هست بان فایل حجیم اصلی ولی زیاد مهم نیست که چند تا هست ! اول اسم همشون شبیه هم هست اون چهار تا فایل .... )
5.هارد رو به کنسول وصل کردم و دانلودی که قبلا شروع کرده بودم رو کنسل کردم .
6.لینک دانلود رو از یکی از روش ها گرفتم ( یا با برنامه bay life یا توی یکی از اون سه فایل ها با برنامه notepad +++ می شه لینک رو گرفت )
برای مثال لینک دانلود فایل ryse son of rone این جوری هست
http://dlassets.xboxlive.com/public...69fc333e1c/Ryse_1.0.0.4673_x64__zjr0dfhgjwvde
7.بازی رو دانلود کردم نام بازی رو به اون فایلی که دانلود کرده بودم تغییر دادم و به هارد انتقال دادم
8.از اون سه فایل دو فایل به جز xvi رو انتقال دادم ( کلا xvi کار خراب کن هست ( xvi اون بازی که می خواید انتقال بدید ) و نباید توی صفحه اول هاردتون باشه ( منظورم از xvi اون فایلی از اون سه تا فایل هست که اگه با نوت پد همشون رو باز کنی ، یکیش 5 تا حرف انگلیسی توشه ، که هیچی . یکیش تعداد زیادی حرف انگلیسی توشه که لینک دانلود هست و اینم هیچی، xvi اون فیل دیگه هست که توش حرف و شکلک های نا خوانا هم وجود داره هست ) نمی دونم اون فایلی که با بازی ریختم بدردخورد یا نه ! )
9.زمانی که کنسول به اینترنت وصل بود (طیق راهنمایی دوستان ) بازی رو از هارد اجرا کردم .
تمام
+
10.در روش بالا نمی دونم فایل خراب چه مشکی پیش میاره چون تست نکردم
11. اگر فایل خراب بود می تونید بازی رو با bay life انتقال بدید و زمانی که انتقال از کامپیوتر متوقف شد اون قسمت های خراب رو از سرور های مایکروسافت دانلود کنید و بقیش رو از کامپیوترتون انتقال بدید ( کم کم 1 مگ ، 10 مگ ، 50 مگ ، 100 مگ ، 250 مگ ، 500 مگ دانلود کنید و بینشون هی دانلود از سرور های مایکروسافت رو متوقف کنید و به انتقال از کامپیوتر برگردید . ببینید اون قسمت خراب فایل ها رو پوشش داده یا نه اگه پوشش داده باشه که انتقال تا زمانی که به جای خراب دیگه ای برسه یا کلا بازی دانلود شه ادامه پیدا می کنه اگرم پوشش نداده باشه installation stopمی نویسه و باید 10 مگ دانلود کنید و همین کار رو تا 500 مگ یا مقدار دلخواه خود ادامه بدید ) . (سرعت انقال من بین 40 مگابیت تا 200 مگا بیت هست .)
با تشکز از
خدا
Donger
hercull
Norton_security
و بقیه دوستان
یک سری از این اطلاعات رو قبلا از سایت ها و جاهای دیگه کسب کردم و یک سری رو با آزمون خطا یاد گرفم و یک سری رو هم از تایپیک های انجمن بازی سنتر به این آدرس ها :
آموزش: انتقال دیتای دانلود شده بازی از روی هارد اکسترنال به ایکس باکس وان :
آموزش: انتقال دیتای دانلود شده بازی از روی هارد اکسترنال به ایکس باکس وان
آمزش کار با bay life :
Bay Life: Revolt
احتمالا این پست با نظرات شما آپدیت شود ! آپدیت چهارشنبه - ۱۶ فروردین ۱۳۹۶ ساعت 20