آخرین ویرایش:
مایکروئه و سوپرایزاش دیگهبازی رو دیجتالی خریدم با گد تخفیف ۱۲ دلار کم شد
تا ۳۰ بزنیمبه بدن تا GOWبیاد شانس مضخرف من بازی رو خریدم برا دانلود اومدم با PSxانحام بدم ویندوز پرید
مجبور شدم با خود کنسول از نت خونه بزنم این ۲۷ گیگ رو
بعد از ابدیت ویندوز ویندوز پرید لامصب با 4G رو کنسول جواب نمیدهمایکروئه و سوپرایزاش دیگه، تا 6 گیگ چپتر 1 رو میتونی بری . فول دانلود باید بشه بعدش .
خدایی 60 دلار براش زیاده. آخرش با 40 دلار باشه مثل SOTC.
در کل این یا قبلی؟بازی رو با لول 81 پلات کردم یکسری از تروفی هاش واقعا کمر شکن بود
الان که فکر میکنم میبینم بخش داستانی یکم کوتاه بود چون نصف تایم داستانی من داشتم لول اپ میکردم
ضمن اینکه همونطور که دوستمون اشاره کرد صدا گذاری و شخصیت پردازی افراد ضعیف بود میتونست خیلی بهتر از اینا باشه
چالش بازی هم کم بود شاید اخرا بیشتر میشد ولی در کل خیلی چالش نداشت متاسفانه درجه سختی م نداشت
با خیال راحت بریم سراغ فار کرای![]()
در کل این یا قبلی؟
یه مقایسه جامعی بنما،ببینیم چه مواردی این بهتر بودن،چه مواردی اون!
و به اندازه قبلی دوست داشتنی بود؟
ولی فکر کنم زمان پلاتش کمتر از قبلی باشه،نیست؟ قبلی برای من 100-110ساعت طول کشید...البته...برای Craftکردن آخرین آیتم مورد نیاز تا پلات،قشنگ 10 ساعتی درگیر گیر اوردن متریالش بودم! دراپ نمیشد![]()
دمت گرم پلات بازی کمر شکنه واقعا البته نه از نظر سختی از نظر طولانی بودن .از من جلو زدیا حیف چند روز تهران نیستم نمیتونم بازی کنم دوست دارم هر چی زودتر برگردم بزنم تو رگبازی رو با لول 81 پلات کردم یکسری از تروفی هاش واقعا کمر شکن بود
الان که فکر میکنم میبینم بخش داستانی یکم کوتاه بود چون نصف تایم داستانی من داشتم لول اپ میکردم
ضمن اینکه همونطور که دوستمون اشاره کرد صدا گذاری و شخصیت پردازی افراد ضعیف بود میتونست خیلی بهتر از اینا باشه
چالش بازی هم کم بود شاید اخرا بیشتر میشد ولی در کل خیلی چالش نداشت متاسفانه درجه سختی م نداشت
با خیال راحت بریم سراغ فار کرای![]()