بهترین بازیهای سال 2015 از نگاه سایتها و مجلات

پیش بینی خیلی سخته چون FO4 هم نیومده.ولی بنظرم MGSV و FO4 آخر داستانو مشخص میکنن:whistling:
Golden Joystick Awards بازه ی زمانی خودشو داره اینکه هنوز 2015 تموم نشده و بزرگترین رقیب هنوز نیومده به اسم 2015 تموم بشه خیلی جالبه :)
با این فلسفه کل کنفرانس ها باید 31 دسامبر برگزار بشه:d
دسامبر رو میشه ی کاریش کرد ولی هنوز نوامبر تموم نشده نوابر چقدر بازی تو راهه ؟ بعد وقتی قراری رقابت بین این سه تا باشه و هنوز یکیشون نیومده چجوری میشه اینا رو goty 2015 حساب کرد ؟
خب این قضیه برای امسال که نیست تنها 'رسم هر سالس و هر کنفرانس زمان برگزاری خودشو داره پس این داستان ناعادلانه نیست و میتونه برای 2016 انتخاب بشه البته اگه بتونه

آخرین ویرایش:
پیش بینی خیلی سخته چون FO4 هم نیومده.ولی بنظرم MGSV و FO4 آخر داستانو مشخص میکنن:whistling:

با این فلسفه کل کنفرانس ها باید 31 دسامبر برگزار بشه:d
دسامبر رو میشه یـ کاریش کرد ولی هنوز نوامبر تموم نشده ! (نوامبر چقدر بازی تو راهه ؟) بعد وقتی قرار ـه رقابت بین این سه تا باشه ولی هنوز یکیشون نیومده چجوری میشه اینا رو GoTY 2015 حساب کرد ؟

آخرین ویرایش:
witcher بازی نکردم ولی MGS V به نظرم بهترین بازی سال هست . درسته که از نظر داستانی نسبت به قبل افت داشته ولی گیم پلی جادوییی داره .

ویچر 3 رو بازی کن، به احتمال فراوان یکی از بهترین بازی‌های زندگیت می‌شه. بی‌نظیـــرـه، بی‌نظیر.

23069101946873096212.jpg

حقيقت من همچنان MGS رو بازى نكردم و ميدونم FO هم چقدر ميتونه شاهكار باشه اما در هر صورت با توجه به تجربه اى كه از TW3 داشتم به شدت علاقمندم تا جوايز رو درو كنه TW3 :bighug:

من خودم دوست دارم TW3 بیشترین جوایز رو بگیره ولی وقتی میدونم Fallout 4 میاد همه رو جارو میکنه دیگه انتظارم رو بالا نمیبرم :دی واقعا باید اتفاق عجیبی بیفته که Fallout نتونه بیشترین جوایز رو بگیره، یعنی مثلا متاش بیاد زیر 90 که اینم خیلی بعیده :دی البته از Goty شدن Fallout 4 هم شدیدا استقبال میشه چون از الان میدونم در بدترین حالت بالای 100 ساعت اینو بازی میکنم :دی Fallout 3 یکی از خفن ترین بازی های نسل قبل واسم بود.

سه بازی برتر از نظر من اینا بودن:

1- The Witcher 3: Wild Hunt
2-Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
3-Bloodborne

البته بعید میدونم چیزی حریف Fallout بشه ولی خب فعلا این سه تا به نظرم بهترینن :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or