لینک بازی های PS4 استخراج شده با PSX از PSN (پست اول خوانده شود)

Last edited by a moderator:
دوستان این مشکل ویچر من حل نمیشه هر کاری میکنم کل دیتا رو از یک جای دیگه هم دانلود کردم ولی وقتی به 9.5 گیگ که میرسه cannot download میده حدود 200 مگ هم میذارم خودش بعد از اون بگیره ولی بازم وقتی میخوام ادامه ش رو با psx بریزم cannot download میاد کسی راه حلی چیزی میدونه؟

دوستان این مشکل ویچر من حل نمیشه هر کاری میکنم کل دیتا رو از یک جای دیگه هم دانلود کردم ولی وقتی به 9.5 گیگ که میرسه cannot download میده حدود 200 مگ هم میذارم خودش بعد از اون بگیره ولی بازم وقتی میخوام ادامه ش رو با psx بریزم cannot download میاد کسی راه حلی چیزی میدونه؟
وقتی بزاری مستقیم چن مگ از نت خودش بگیره قاعدتا باید مشکل برطرف شه اگر نشد مشکل از دیتاس من برای آنچارتد همین مشکل رو داشتم از اول دیتا رو گرفتم درست شد

داداش
وقتی بزاری مستقیم چن مگ از نت خودش بگیره قاعدتا باید مشکل برطرف شه اگر نشد مشکل از دیتاس من برای آنچارتد همین مشکل رو داشتم از اول دیتا رو گرفتم درست شد
من از چند منبع مختلف دیتا رو گرفتم همشون هم وقتی به 9.5 گیگ که میرسه گیر میکنن تصمیم گرفتم خودم دانلودش کنم با کنسول فقط مشکل اینه که سرعت دانلودش خیلی پایینه

ببین داداش گلم من اینجور مشکلی داشتم برا درست کردنش دیتای بازی رو پاک کن و دوباره از library دانلود کن تا درست بشه.

ببخشید دوستان کسی دیتای بازی never winter با اپدیتشو داره ممنون می شم اگه قرار بدید.

بی زحمت دیتای بازی Resident evil 0 رو هم با اپدیتش بزارید.مرسی.دمتون گرم

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or