دروداسمش چیه؟
لینک اپدیت بازی های PS4 استخراج شده با PSX از PSN (پست اول خوانده شود)سلام رفقا
کسی اپدیت بازی Ratchet & clank رو نداره؟
ریجن1
هر چی پیج ها رو گشتم پیدا نکردم
دوستان کسی لینک این بازی رو نداره؟سلام بر دوستان
کسی لینک Division Underground مربوط به Region 1 رو داره؟
وقتی بزاری مستقیم چن مگ از نت خودش بگیره قاعدتا باید مشکل برطرف شه اگر نشد مشکل از دیتاس من برای آنچارتد همین مشکل رو داشتم از اول دیتا رو گرفتم درست شددوستان این مشکل ویچر من حل نمیشه هر کاری میکنم کل دیتا رو از یک جای دیگه هم دانلود کردم ولی وقتی به 9.5 گیگ که میرسه cannot download میده حدود 200 مگ هم میذارم خودش بعد از اون بگیره ولی بازم وقتی میخوام ادامه ش رو با psx بریزم cannot download میاد کسی راه حلی چیزی میدونه؟
من از چند منبع مختلف دیتا رو گرفتم همشون هم وقتی به 9.5 گیگ که میرسه گیر میکنن تصمیم گرفتم خودم دانلودش کنم با کنسول فقط مشکل اینه که سرعت دانلودش خیلی پایینهوقتی بزاری مستقیم چن مگ از نت خودش بگیره قاعدتا باید مشکل برطرف شه اگر نشد مشکل از دیتاس من برای آنچارتد همین مشکل رو داشتم از اول دیتا رو گرفتم درست شد
ببین داداش گلم من اینجور مشکلی داشتم برا درست کردنش دیتای بازی رو پاک کن و دوباره از library دانلود کن تا درست بشه.دوستان این مشکل ویچر من حل نمیشه هر کاری میکنم کل دیتا رو از یک جای دیگه هم دانلود کردم ولی وقتی به 9.5 گیگ که میرسه cannot download میده حدود 200 مگ هم میذارم خودش بعد از اون بگیره ولی بازم وقتی میخوام ادامه ش رو با psx بریزم cannot download میاد کسی راه حلی چیزی میدونه؟