alisantori
کاربر سایت
سلام احسان جان.خوبی.کجایی پسرخوب.گفتم خدا نیستی دیگه!حمید رضا جان خوبی؟
آیدی سابق خدابیامرز شده ehsanservat ام
بعد wii u کلا کمه آکشم به زور گیر میاد , اگرم بیاد تو تاپیک ds کسی فکر نکنم wii u داشته باشه
چون خودم میدونی مزیت ds قیمت فوق العاده کمش بود - خودتم یه ds phat داشتی
که البته فروختیش
و wii هم که داشتی اونم فروختی
3ds بلاخره خریدی؟
ای تو شانسم.حالا دنبالشم.این زلدا جدیدم بدجوری رو مخمه لامصب...منم درآمدم زیاد نیست...در حد تو جیبیه ولی چه کنیم دیگه.دیوونه کنسولم دیگه...هرکی معتاد یچیزه منم معتاد این لامصباطبق معمول بن دائم شدم همون آیدیم هم آیدی بعدیم
مبارکت باشه همون تاپیک خرید و تجربه متفاوت من از nintendo 3ds و 3ds صورتی من بودم دیگه
آیدی playstation1 که اونم بن دائم شد
wii u بود زودتر دسن نجونبودندی , من خودم تو این فروم پاره کردم گفتم wii u آکبند باندل ماریو کارت 8 فیزیکی 1.250
اما کسی توجه نکرد همه هم فروخته شد
باندل ماریو میکر هم 1.300 یه جا میفروخت اونم فروخت
مگه wii نداشتی؟
من خودم بیکارم و شغل ندارم بخاطر همین پول ندارم , پول دستم بیاد یه wii u پک بیسیک باندل wii party u میخرم
این سلیقه ای هست و سوییچ دیگه حداقل تا 4 سال بعد ساپورت میشه و بازی میاد اما wii u دگیه تموم شد
ولی من wii u ترجیه میدم بخاطر خیلی دلایل خیلی خیلی بهتر از سوییچه
اگر بخوای برات میگم
فدات احسان جان.اگه کسی wii واسه فروش داشت خبرم کن حتما ولی کپیخور هارد و فلش داشته باشه.مال خودمو چون کپیخور هارد و فلش نداشت فروختمباشه داداش , دمت گرم یه دونه ای
خدا کریمه.بگرد انشالله یجا مشغول میشی.منم ناامیدبودم ولی هرچند کمه میگم بازم شکرآره دیر گفتی , تو همین فروم به همه گفتم هیچکس توجه نکرد
درآمدت زیاد نیست اما بلاخره درآمد هست من هیچی کلا بیکارم الان موجودیم صفر
معتاد نباش ترک کن , من یه زمانی کار میکردم هر چی در میاوردم تمام پولو خرج کنسول خریدن کردم ( تمام کنسول ها داشتم همه رو ) , خرج pc کردم خرج گوشی ها هوسمند و پاکت پی سی خریدن کردم کسی گوشی نمیدونست چیه من گوشی ویندوزی زیمنس و i-mate داشتم الان من هیچی ندارم بقیه همه چی
یادمه گوشی i-mate من اون زمان فکر کن مثلا 12 سال پیش wifi داشت یا براش کالاف دیوتی 2 نسخه اومده بود روش کالاف بازی میکردم
همون wii بخر عالیه