اگر دستگاهتون رو آپدیت کردید و پس از آپدیت رفت به Safe mode یا دیگه بالا نیومد، PS4 شما دچار مشکل چراغ آبی مرگ شده است.
این اسم به این دلیل روی این مشکل گذاشته شده که چراغ کنسول سفید نمی شه و آبی باقی میمونه.
من این روش رو تست کردم ولی باید بگم که روی همه کنسول ها جواب نمی ده و فقط برخی از انواع چراغ آبی با این حل می شن (خودمم نمیدونم چرا).
1- PS4 رو خا موش کنید. توجه کنید PS4 وقتی خاموش می شه که هیچ چراغی روشن نباشه. مطمئن شوید که PS4 خاموشه.
2-همه ی کابل ها رو از PS4 بکشید. کابل برق، HDMI ، USB LAN و غیره. به دستگاه هیچ کابلی وصل نباشه
3- فقط کابل برق کنسول رو بهش وصل کنید. (HDMI) رو وصل نکنید.
4- کنسول رو روشن کنید (دکمه پاور روی دستگاه رو بزنید) و منتظر بشید تا دستگاه اول دو بوق می زنه و بعد از چند ثانیه یک بوق دیگه می زنه، چراغ آبی تبدیل به چراغ سفید می شه.
(اگر هنوز چراغ آبی باقی موند این روش برای کنسول شما کار نمی کنه)
5- کابل HDMI رو وصل کنید و می بینید که کنسول نرمال بالا اومده و مشکلی هم نیست .
بازم می گم این روش روی کنسول خودم تست شده و مشکلی نداشت. من هیچ مسئولیتی در مورد خراب شدن کنسول و وسایل دیگه (تلویزیون یا مانیتور و ...) رو نمی پذیرم.
تمامی دستورات این آموزش رو به ریسک خودتون و با مسئولیت خودتون انجام بدید.
این اسم به این دلیل روی این مشکل گذاشته شده که چراغ کنسول سفید نمی شه و آبی باقی میمونه.
من این روش رو تست کردم ولی باید بگم که روی همه کنسول ها جواب نمی ده و فقط برخی از انواع چراغ آبی با این حل می شن (خودمم نمیدونم چرا).
و در آخر بگم این روش ممکنه (احتمالش بسیار بسیار کمه) که به تلوزیون یا به دستگاهتون آسیب بزنه و من هیچ مسئولیتی نمی پذیرم در این مورد
این روش رو با ریسک خودتون امتحان کنید.
این روش رو با ریسک خودتون امتحان کنید.
1- PS4 رو خا موش کنید. توجه کنید PS4 وقتی خاموش می شه که هیچ چراغی روشن نباشه. مطمئن شوید که PS4 خاموشه.
2-همه ی کابل ها رو از PS4 بکشید. کابل برق، HDMI ، USB LAN و غیره. به دستگاه هیچ کابلی وصل نباشه
3- فقط کابل برق کنسول رو بهش وصل کنید. (HDMI) رو وصل نکنید.
4- کنسول رو روشن کنید (دکمه پاور روی دستگاه رو بزنید) و منتظر بشید تا دستگاه اول دو بوق می زنه و بعد از چند ثانیه یک بوق دیگه می زنه، چراغ آبی تبدیل به چراغ سفید می شه.
(اگر هنوز چراغ آبی باقی موند این روش برای کنسول شما کار نمی کنه)
5- کابل HDMI رو وصل کنید و می بینید که کنسول نرمال بالا اومده و مشکلی هم نیست .
بازم می گم این روش روی کنسول خودم تست شده و مشکلی نداشت. من هیچ مسئولیتی در مورد خراب شدن کنسول و وسایل دیگه (تلویزیون یا مانیتور و ...) رو نمی پذیرم.
تمامی دستورات این آموزش رو به ریسک خودتون و با مسئولیت خودتون انجام بدید.