سلام به همگی. بعضی از دوستان شکایت داشتند که کنسولشون تاریخ ساخت نداره من یه راه جدید پیدا کردم (البته شاید بعضی از دوستان زود تر از بنده فهمیده باشند ) و اون اینه: طبق عکس پایین زیر درپوش هارد کنسول ps4 یکسری اعداد و حروف نوشته شده که مشخصات قالب پلاستیک هستش. پایین عبارات ، یک جدول هستش که شبیه تقویمه و این جدول نشون میده که این قطعه پلاستیک در چه سالی و در چه ماهی قالبگیری شده و از دستگاه ساخت قالب اومده بیرون . فسمت چپ جدول از بالا به پایین نوشته شده 13 14 15 که نشونگر ساله و از چپ به راست12خونه هست که هرخونه نشونگر یک ماه است پس اولین خونه سمت چپ ، بعد از عدد سال، ژانویه و آخرین خونه در سمت راست دسامبر هستش . تو بعضی از خونه های جدول نقطه گذاری شده که نشون دهنده ساخت قالب تو اون ماه هست .
پس برای اینکه بفهمید بدنه کنسولتون تو چه سالی و چه ماهی ساخته شده ، برید سراغ اخرین خونه ای که توش نقطه می بیند(از چپ به راست) مثلا اگر تولید دسامبر 2013 باشه اخرین نقطه در منتهی الیه سمت راست جدول تو ردیف 2013 هست و اگر ژانویه 2014 باشه باید تو اولین خونه ی ردیف وسط سمت چپ یه نقطه ببینید. و به همین ترتیب . چون من مطلع نیستم که آیا همه فرآیند ساخت کنسول از ساخت بدنه تا مونتاژ نهایی تو چند روز اتفاق میفته ، با این روش حداقل میشه حدود زمان تولید رو مشخص کرد.
دوستانی که متوجه نشدن تصویر زیر کمکشون می کنه.
پس برای اینکه بفهمید بدنه کنسولتون تو چه سالی و چه ماهی ساخته شده ، برید سراغ اخرین خونه ای که توش نقطه می بیند(از چپ به راست) مثلا اگر تولید دسامبر 2013 باشه اخرین نقطه در منتهی الیه سمت راست جدول تو ردیف 2013 هست و اگر ژانویه 2014 باشه باید تو اولین خونه ی ردیف وسط سمت چپ یه نقطه ببینید. و به همین ترتیب . چون من مطلع نیستم که آیا همه فرآیند ساخت کنسول از ساخت بدنه تا مونتاژ نهایی تو چند روز اتفاق میفته ، با این روش حداقل میشه حدود زمان تولید رو مشخص کرد.

دوستانی که متوجه نشدن تصویر زیر کمکشون می کنه.

آخرین ویرایش: