PlayStation Infamous: First Light

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
es9vxzacw9mea8gqbsy6.jpg

خطر اسپویل! Infamous : Second Son بازی نکردید، نرید پایین تر! :d
بالاخره چیزی که کمی در موردش حدس میزدیم و منتظرش بودیم تایید شد! :d یک نیمچه Infamous دیگه برای PS4 تایید شد! :d
البته اول شفاف سازی کنم که این فقط در حد یک DLC هست! هم چون به صورت Standalone ، یعنی بدون نیاز به بازی اصلی هم میشه گرفتش،براش تاپیک جدا زدم! درست مثل فستیوال خون ـی که برای Infamous 2 اومد! :d

داستان این بازی در مورد Conduit ، Fetchـی که قدرت نئون رو داره هست! توی این بازی،شما اتفاقی که باعث شد، اون Conduitـی که توی I:SS میشناختید ، به وجود میاد رو میبینید! (یحتمل چرا چنین رفتاری داشت:-" ) همینطوراینکه چطوری از پس زندگی توی Curdun Cay (زندانی در کوه آلپ ، بعد از دستگیری توسط DUP ) و اتفاقی که برای برادرش افتاده رو خواهید دید!

گفتیم آلپ! خوب اینم بگیم که توی این بازی،محیط های برفی هم هست! :x البته نیازی به گفتن هم نبود:-" :d
گفتن که برای این بازی موتور بازی سازیشون رو تقویبت کردن و نور پردازی خوف تری خواهید دید! :d
bd6y53ohhcd0v2a3j0i5.jpg

در مورد گیم پلی هم گفتن ، قدرت های نئون Fetch ، مطابق با خودش طراحی شدن! پس نگران تکراری بودنش نباشید! که نیست! (حداقل میگن نیست! :d )
در آخر هم که گفتن برای اونایی که I:SS رو دارن، یک سری چیزای انحصاری برای هم I:SS و هم I:FL خواهند داشت! (یحتمل لباس و اینا:-" )

و در آخر هم اینکه این بازی، آگوست منتشر میشه! :bighug:

3 ساعت گیم پلی استاندارد این تریپ بازیاست! بیشتر باشه بهتر کمتر باشه گور باباشون:d

محیط بازی تو آلپ و شهر و ... هست؟ کلا کجاها هست اپن ورد هست؟

مرسی چیز خوبیه ولی نه مثل قبلی
این در حد یک DLC هست! انتظار نسخه ی کامل نباید ازش داشت اصلا! :d

قيمت بازي هم ١٥$ هستش
خيلي هم عالي
خوبه كه بدون ديسك هم ميشه بازي كرد دمشان گرم
15$ اگر واقعا اونقدر ارزش داشته باشه(طولانی باشه تا حدودی) خوبه! :d

3 ساعت گیم پلی استاندارد این تریپ بازیاست! بیشتر باشه بهتر کمتر باشه گور باباشون:d

محیط بازی تو آلپ و شهر و ... هست؟ کلا کجاها هست اپن ورد هست؟
شاید 3 ساعت گیم پلی، استاندارد باشه! اما خدا کنه این استاندارد رو رعایت کنند!
اگر مثل فستیوال خون باشه! تموم کردن بازی + گرفتن تمام تروفی هاش : 90 دقیقه :|

جفتش! :d
گفته شده اون بخش زندان و کوه های اطرافش و همینطور شهر سیاتل هستن توی DLC ! :d
اما فکر نمیکنم بخش کوه زیاد بزرگ باشه! :d شاید یه چیزی در حد همون اوایل I:SS ، حالا یکم بزرگتر! :d

شهر هم نگفتن همش در دسترسه یا بخشیش! :d توی فستیوال خون،بخش بالایی شهر در دسترس نبود! :-" :d

وقتی معرفی شد ناراحت این بودم باید دوباره بازی بگیرم:|
اما وقتی امیرحسین خبرش داد که standalone هست دیگه بهتر از این نمیشد:d
این آخرین dlc هست یا باز هم قراره dlc دیگه ای هم در کار باشه؟

من عاشق Fetch ـم :دی ! خیلی خوبه :دی ! قدرتشم عالیه
پس کمبو های جدیدم داره :x !
خداکنه محیطش بزرگ باشه :(
بنظرتون بازیو داشته باشیم لازمه بازم اینو دانلود کنیم :| ؟ ( وقتی که اومد )

اووووف محيط برفي رو !! چه شود با اون گرافيك هيولاي بازي !
به نظرم خيلي بازي خوبي خواهد شد ، احتمالا پيش خريد مي نماييم :d

من عاشق Fetch ـم :دی ! خیلی خوبه :دی ! قدرتشم عالیه
پس کمبو های جدیدم داره :x !
خداکنه محیطش بزرگ باشه :(
بنظرتون بازیو داشته باشیم لازمه بازم اینو دانلود کنیم :| ؟ ( وقتی که اومد )
100% ! :d اصلا وقتی برف و محیط برفی داره که توی بازی اصلا چنین چیزی نبوده،خودت دیگه همه چیز رو حساب کن:-" :d

اووووف محيط برفي رو !! چه شود با اون گرافيك هيولاي بازي !
به نظرم خيلي بازي خوبي خواهد شد ، احتمالا پيش خريد مي نماييم :d
من همچنان پیشنهاد میکنم صبر کن تا نقدها بیاد و ببینی چند ساعته! :d من اگر باز کوتاه باشه عمرا تا تخفیف نخوره نمیگیرمش:-"
ولی اون فستیوال خون چقدر تخفیف میخورد:-" تا 2-3 دلار هم میومد تو تخفیف ها! :d >:) گرچه من Day 1 گرفتمش:-" :d
البته اونقدر هم ناراضی نیستم چون باس فایت و داستان خیلی جالبی داشت! :d فقط کوتاه بود:-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or