mostafaamiri
کاربر سایت
از توي كنسول تنظيم كنم؟ آخه تصوير همينجوري هم تمام صفحه هست.. فقط كيفيتش خوب نيستبرو توي ستينگ تصوير wide screen رو فعال كن
Sent from my iPhone using Tapatalk
از توي كنسول تنظيم كنم؟ آخه تصوير همينجوري هم تمام صفحه هست.. فقط كيفيتش خوب نيستبرو توي ستينگ تصوير wide screen رو فعال كن
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان سایت jooreh.com مطمعن هست آیا کسی از این سایت خرید زده؟؟؟
البته منظورم خرید tv هست
من این ویدیو رو دیدم.با اینکه خودم طرفدار اولد هستم ولی اولدها رنگاشون کلا جاده خاکی میزنه....همه یه رنگی نشون میدن اینا یه چی دیگه... سال دیگه درست میشه یاکلا همینجورین اینایکی از بهترین مقایسه ها بین tv های موجود تو بازار
راحت میشه شارپ بودن ، جزییات تصویر و غلظت رنگ ها رو تشخیص داد
youtube.com/watch?v=f-0h9hPlxm0
اگر با سایزش مشکلی نداری از نظر کیفیت و قیمت خوبهسلام
دوستان نظرتون در مورد این مانیتور چیه.یه دست دوم یک هفته کار کرد گیرم اومده میگه ۶۰۰
http://www.asuscenter.ir/محصول/مانیتور-و-تلویزیون-(Monitor---TV)/مانیتور-ایسوس-وی-ایکس-229-اچ
کنسولم ps4 pro هست.فعلا هم قصد و توان خریدن تلویزیون 4K رو ندارم
به نظرت صبر کنم تا یه 4K بگیرم یا با همین فعلا کارم رو راه بندازم . اتاقم 3*4 هست و مخصوص کنسول هم نمیخوام . برا PC هم میخوام . فاصلم نزدیکه تقریبا به مانیتوراگر با سایزش مشکلی نداری از نظر کیفیت و قیمت خوبه
البته دست دومش، دست اولش ارزش خرید نداره
اگر در آینده نزدیک میتونی tv 4k بگیری صبر کنی خیلی بهترهبه نظرت صبر کنم تا یه 4K بگیرم یا با همین فعلا کارم رو راه بندازم . اتاقم 3*4 هست و مخصوص کنسول هم نمیخوام . برا PC هم میخوام . فاصلم نزدیکه تقریبا به مانیتور
سلام
بین این دو مدل تلویزیون کدوم رو برای تماشای کانال های دیجیتالی و فیلم و فوتبال و در آینده نه چندان نزدیک کنسول پیشنهاد میدین ؟
sony w800c
samsung ku7970
فقط یه چیزی که مدل سونی اذیتم میکنه اینه که تو سایت rtings روشنایی رو 185 زده !
بجز اینا مدل دیگه ای هست پیشنهاد بدین ؟
بودجه تا 3.5 میلیون
سایز هم نهایت 55 ولی ترجیحا 50
پنل هم ترجیحا VA باشه ! از IPS زیاد خوشم نمیاد !
کسانی که TV 4K HDR دارن کابل HDMI اشون حتما باید از این کابل های مخصوص 4K باشه ؟ با هر کابلی تصویر 4K نمیده ؟
تو تهران کسی مغازه ای رو سزاغ داره ؟
داداش شما با تی وی ال جی روی گیم مد بازی میکنی؟سلام دوستان ، من یه tv سامسونگ داشتم تواتاق که کاملا باهاش تو فیفا راحت بودم یعنی لگ نداشت ولی توی tv ال جی حالمون فیفا لگ داره گاهی هم قطع میشه ، نمیدونم مشکل چیه این tv چیه با وجود اینکه از نظر کیفیتی هم از سامسونگه بهتره . کنسول هم باندل فیفا هستش ، یه مدل ۴۰ اینچ خوب چی پیشنهاد میکنید ؟!
حقیقتا توصیه نمیشه ... اما این تی وی ها کار راه بنداز هستن و حتی بیشتر از قیمتشون سرویس دهی دارن . اما خب ایده آل ممکنه نباشن برا خوره های کیفیت و گیمسلام دوستان تو ۲ میلیون قیمت بهترین تلوزیون 4k برای ps pro چه مدلی پیشنهاد میدید؟
این مدل های ۴۲ اینچ ال جی 4k که ۱۸۰۰ هست چیز خوبیه یا خیر؟
تنها دلیلی که میخواستم این مدل سونی رو بگیرم پنل 120 هرتزی هستببین دوست عزیز ببینید اولویت نیازهاتون کدوماست بعد با توجه ب اولویتتون انتخاب کنید ...
اگه میدونید محتوای 4K نیاز در حال حاضر یا حتی آینده ی نزدیکتون هست خب حتما سامسونگ ۷۹۷۰ رو انتخاب کنید ... اگه که تا چند سال آینده نیازی ب محتوای ۴کی پیدا نمیکنید و بعدا یک تی وی ۴کی میتونید تهیه کنید خب W800C تی وی خیلی خوبیه و تو چندی موارد بهتر از مدل سامسونگ هست . از جمله موشن ... فقط رزولوشن تصویر کمتری داره
اما منطق میگه ک در همون سامسونگ رو بگیرید بخاطر آینده نگری
پیشنهاد شخصیم اینه ک با این بودجه X850D Sony رو بگیرید با سایز ۵۵ . و به هیچ عنوان نگران پنل آی پی اسش نباشید.
یا اینکه بودجه رو ۱ میلیون افزایش بدید و مدل Sony X850E رو تهیه کنید
تنها دلیلی که میخواستم این مدل سونی رو بگیرم پنل 120 هرتزی هست
فاصله ما تا تلویزیون بین 1.5 متر تا 4 متر هست ( با توجه به چینش صندلی های اتاق حال خونه )
تنها دلیلی که میتونم واسه 4k داشته باشم اینه که شاید ps4 بخرم و کامپیوترم رو بفروشم ! البته با توجه به قیمت بازی های ps4 فعلا بیخیال این مورد شدم ( چون ما pc باز ها واسه گیم پول نمیدیم )
خیلی دنبال ju7000 گشتم حتی مدل گارانتی دارش که 7960 هست
ولی اصلا پیدا نکردم ! فقط گارانتی دار 55 اینچیش موجود بود که قیمتشو 5.2 میلیون میگفتن ! که ارزش نداره ! تو این رنج x850e سونی خیلی بهتر هست
x850d هم که گفتین من سرچ کردم و قیمتش حدودا 4.3 میلیون بود که بازم به بودجم نمیخوره
من فقط از دو چیز سونی میترسم :
یکی رزولیشن که احساس میکنم تو فاصله 1.5 متری پیکسل هاش دیده بشن و تو ذوقم بخوره
یکی هم میزان روشنایی که با توجه به بررسی سایت rtings خیلی کمه !
مثبت ترین نکته این تلویزیون هم موشن بلور بهتر هست که این مورد برام مهمه !