Guacamelee | PC

Guacamelee Gold Edition
Genre: 2D Platformer
Release Date: August 8, 2013
Developer: Drinkbox Studios
Publisher: Steam
Platforms: PC - PS3 - PSVita
Website

Guacamelee.jpg

شرکت Drinkbox Studios پس از موفقیت بازی بسیار زیبای فبلی اش یعنی Tales From Space اینبار با یک بازی جدید و حتی بهتر و زیباتر از بازی قبلی بازگشته.

Guacamelee-Coming-Steam.jpg

Guacamelee, داستان یک کشتی گیر محلی مکزیکی رو بازگو می کند. او که خود را برای شرکت در مسابقات کشتی در دهکده ای بسیار زیبا و خوش آب و هوا آماده می کند, ناگهان متوجه می شود که دنیایی موازی دنیای زندگان وجود دارد که در آن زندگی معنایی ندارد یا همان دنیای مردگان و این در حالیست که قهرمان بازی ما بر اثز اتفاقی, توانایی جابجایی بین این دو دنیا را بدست آورده ولی این همه ی ماجرا نیست زیرا فردی شیطانی که قبلا یک گاوباز مشهوری بوده, پس از معامله با شیطان تصمیم می گیرد تا دو دنیای زندگان و مردگان را با هم ادغام کرده و خود را حاکم آن کند و ...

Guacamelee2.jpg

بدون شک داستان این بازی یکی از نکات قوت آن است ولی نقطه ی قوت اصلی این بازی گیم پلی زیبایش است. یک بازی دو بعدی پلتفرمر که علاوه بر گیم پلی معمول این سبک (مانند پرش و مشت و لگد معمولی) دارای ویژگی های منحصر بفرد بسیاریست. چون قهرمان بازی دارای نیروهای فرا انسانیست بنابراین می توان با استفاده از این نیروها و ترکیب آن ها با یکدیگر و با حرکات معمولی, برای از بین بردن نیروهای پلید موجود در بازی و همچنین برای حل معماهای بازی استفاده کرد. استفاده از این نیروهای 4 گانه و ترکیب آنها, یک گیم پلی زیبا و منحصربفرد را بوجود آورده و جذابیت بسیاری به گیم پلی آن بخشیده است.

guacamelee_gameplay_header.jpg

گرافیک دو بعدی بازی بسیار زیبا و رنگارنگ طراحی شده و حس دیدن یک انیمیشن زیبا را به آدم می دهد. موزیکهای بازی که برگرفته از موسیقی محلی آمریکای مکزیکی استت نیز از نکات مثبت دیگر بازیست.

Launch_02.jpg

من هر چقدر که سعی کردم نتوانستم نکته ای منفی در این بازی بیابم. بازی را در مدت زمان حدود 8 ساعت به پایان رساندم و با اینکه در برخی قسمتها, بازی مقداری سخت می شد ولی این بازی آنقدر زیباست که آدمی براحتی آن سختی را به جان می خرد. بدون شک Guacamelee یکی از بهترین بازیهای سبک پلتفرمر است و امیدوارم که یکی از بهترین بازیهای سال 2013 نیز باشد.

گرافیک: 10
موسیقی: 8
گیم پلی: 9
جذابیت: 10
------------------------
امتیاز کل: 9.25

امتیازات درخشان بازی از سایتهای مختلف

95 - ZTGD
91 - Gaming Age
91 - IGN
90 - Canadian Online Gamers
90 - DarkStation
90 - DarkZero
90 - Impulsegamer
90 - Eurogamer Germany
90 - ameSpot
90 - Hardcore Gamer Magazine
87 - PC Games (Germany)
86 - 3DJuegos
80 - Eurogamer Italy
70 - IncGamers

یعنی واقعا این بازی زیبا با امتیازات بینظیر نباید تاپیکش مهم بشه بعد اونوقت بازیهایی مثل The Bureau: XCOM Declassified با امتیازات متوسط و Tom Clancy's Splinter Cell Blacklist با پورتی داغون باید مهم بشن. واقعا جالب نیست؟! بعد هی دوستان میگن تاپیک بازی ایندی بزن...

از این به بعد تمام بازی های ایندی که متای درخوری داشته باشند، یا نکات برجسته ای داشته باشند، برای مدت مشخصی مهم خواهند شد.

به سایر ناظمین هم منتقل خواهم کرد.

پ.ن: نامشون رو ذکر مهم خواهند شد.

ممنون از زحمات همه ی دوستان برای بخش.

منتظر تاپیکش بودم و بالاخره زدی ! :دی دستت درد نکنه !
بازی واقعاً فوق العاده بود !!! جو خیلی جالبی داشت و طنز بامزه و اشارات مختلف به یه سری از بازی ها (یا غیر بازی ها ! :دی) جالب ترین چیز بین این اشارات این بود به نظرم :
یکی از اون بروبچ بازی Journey در راه رسیدن به هدف متعالی (!) شهید شده بود و افتاده بود اونجا ! :دی
گیم پلی بازی خیلی عالی بود و هم مبارزات خیلی جالب بود ، هم بخش های پلتفورمینگ و مکانیزم تغییر دنیا. البته این مکانیزم یه جورایی شبیه Outland بود و من رو یاد اون انداخت. بعضی جاها که باید خیلی سریع بین دو تا دنیا سوییچ میکردیم هم خیلی مهیج بود !
آهنگ های بازی هم اکثراً زیبا بودن ، مخصوصاً 2،3 تا از آهنگ ها مثل تم اصلی یا آهنگی که زیاد پخش میشد یا یکی از آهنگ ها که توی باس فایت ها شنیده میشد. با اینکه آهنگ ها خیلی تکرار میشدن ، ولی اصلاً برام خسته کننده نشدن.
گرافیک هنری هم عالی بود و سبک خاص و جالبی داشت.
در کل تجربه این بازی زیبا رو به همه پیشنهاد میکنم و حیفه که از دست بدین. خودم هم باید روی داداشم کار کنم و راضی ـش کنم که یه دور به صورت Co-op بازی کنیم ! :دی

از این به بعد تمام بازی های ایندی که متای درخوری داشته باشند، یا نکات برجسته ای داشته باشند، برای مدت مشخصی مهم خواهند شد.
.

ایول. این شد یه چیزی :d

منتظر تاپیکش بودم و بالاخره زدی ! دستت درد نکنه !

قابل شما رو نداره :d خوشم میاد که همیشه مشتری تاپیک بازیهای ایندی و مخصوصا این سازنده هستی :d

با دیدن این تاپیک خجالت کشیدمx_x
من که از صبح تا شب تو تمام سایت های Indie Games فعالیت دارم نمیدونستم Guacamelee برای PC اومده
ممنون بابت تاپیک
سوال:
با دسته 360 هم میشه بازیش کرد؟

واقعا دیوونگیه این بازی رو کسی از دست بده! بعد از Rayman origins خیلی وقت بود یه بازی شاد و با کیفیت انجام نداده بودم.

لینکای 3DM اش هم روی نت موجوده 500 مگ

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 Beta

رفرنس های بازی عالیه .مثلا اون حیوون گنده که عین bowser مرد عالی بود.بعدشم که زنه اون جمله ی sorry but your princess is in another castle رو گفت خیلی قشنگ بود.کلا بازی خیلی خوبیه.

سوال:
با دسته 360 هم میشه بازیش کرد؟

بله. با دسته 360 هم میشه. اصولا این روزها تقریبا تمام بازیهای جدید از دسته 360 پشتیبانی می کنند. هر کدوم هم پشتیبانی نکرد, با Xpadder پشتیبانی رو بهش یاد میدیم :d

واقعا دیوونگیه این بازی رو کسی از دست بده! بعد از Rayman origins خیلی وقت بود یه بازی شاد و با کیفیت انجام نداده بودم.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 Beta

دقیقا. حالا که اینو تموم کردم, لحظه شماری می کنم برای Rayman Legends . فقط 4-5 روز مونده :)

قابل شما رو نداره :d خوشم میاد که همیشه مشتری تاپیک بازیهای ایندی و مخصوصا این سازنده هستی :d
پس بگو ! :دی هی میگفتم این لوگوی سازنده بازی چقدر آشنا هست و کجا دیدمش ، ولی حسش نبود سرچ کنم ! الآن رفتم دیدم Tales from Space رو هم اینا ساختن که اون هم بازی معرکه ای بود ! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or