Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

این فیلم فوق العادست ! اونایی که اهل فیلم هستن این فیلم رو از دست ندین!
بعد دیدن این فیلم مراقب ترکیدن مختونم باشین :دی

بیا بحث کنیم سر این فیلم ... :دی البته این فیلم اسپویل نداره :دی چون سکانساش خیلی پرت هستند ... 3 دوره و 12 تفسیر موضوعی جدا :دی wow !

فیلم بعدی که می خوام ببینم یا

american history x ـه
یا
جاده ماهولند
یا
بازبینی فیلم enemy

آبی گرم‌ترین رنگـه (Blue Is The Warmest Color)
محصول 2013 کشور فرانسه
کارگردان: عبدل لطیف کشیش
بازیگران: ادل اسکارشاپلس (ادل)، لئا سیدو (اِما)
اسم اصلی: زندگی ادل - قسمت 1 و 2

این فیلم رو همون موقعی که نسخه‌ی بلوریش اومد دیدم. شاهکار بود. من زیاد تمایلی به دیدنش نداشتم و با خبرهایی که منتشر شده بود مبنی بر این که جایزه کن برای فیلم گذشته در نظر گرفته شده بود، ولی به دلایلی به این فیلم رسید، فکر می‌کردم که به خاطر موضوعش بهش این جایزه تعلق گرفته و فیلم سطح بالایی نیست. اول هم گذشته رو دیدم و جایزه‌ی بهترین فیلم کن 2013 برام کم ارزش تر شد، چون اون جایزه رو حق فیلم گذشته می‌دونستم. ولی بعد از دیدن این فیلم همه چیز عوض شد. غرق در دنیای ادل و اما شده بودم و دنبال خبری می‌گشتم که ساخت قسمت دوم رو تایید کنه.

این فیلم فراتر از روابط جنسی پیش پا افتاده‌ی دو زنـه. کلمه ای رو برای وصف زیباییش نمی‌تونم پیدا کنم. نقطه‌ی اوج فیلم اون صحنه‌ایه که اِما حقیقت رو درباره‌ی ادل می‌فهمه و اون رو از خونه‌اش بیرون می‌کنه. این جا شاید برای ادل احساس ترحم کنیم، شاید هم این بلا رو حقش بدونیم،‌ ولی به نظرم هیچکس بهتر از جیمز براردینلی عواقب رفتارهای ادل رو بازگو نمی‌کنه:
Adele, still fragile and in many ways immature, makes a mistake and learns that some wounds can't be healed by apologies

اَدل که هنوز آسیب پذیر و در بسیاری موارد خام و نپخته است،مرتکب یک اشتباهی شده و سپس یاد می گیرد که بعضی زخم ها با عذر خواهی بهبود نمی یابند.

امیدوارم که این فیلم فوق العاده رو دیده باشید، یا اگه ندیدید ببینید. کتابش رو هم بعدش بخونید که شروعش با شروع فیلم متفاوته و چند اتفاق و همچنین اسم ادل در اون کتاب با فیلم تفاوت داره. اونجا اسم ادل، کلمنتاینه، ولی کارگردان می‌خواست که از اسم بازیگرش برای این نقش استفاده کنه. در کتاب، جملات زیبابی رو کلمنتاین به ادل میگه. خوندنش اگه بیشتر از دیدن فیلم واجب نباشه، کمتر هم نیست. خوشبختانه بعد از اینکه این فیلم جایزه‌ی نخل طلای‌ جشواره‌ی کن رو برد، کتابش به انگلیسی هم ترجمه شد که البته با وجود آسون بودن مطالب، از خط شکسته برای نوشتنش استفاده شده، که خوندنش رو در ابتدا سخت می‌کنه ولی کم کم بهش عادت پیدا می‌کنید.

10/10

آخرین ویرایش:
arash1996

درود آرش جان ... خسته نباشی خیلی ممنون از توضیح دادن و معرفی این فیلم ... والا این جور فیلمها مخاطب خاص می خوان .. همه پسند نیستند مخصوصا با مضامین ـی که داره ( کاری ندارم به ایران و ... کلی دارم میگم ) ولی به عنوان یه فیلم مستقل خیلی قبولش دارم ولی باز هم میگم هر کسی نظری داره ... این فیلم یه سطح فکری بالایی می خواد و یه افکار دو جنسیتی که هر دو طرف قضیه رو نگاه کنه ... فیلم زیباییه با این که من نشستم کامل ببینمش ... چون موقعیتش گیش نیومده ...

مثلا مثل فیلم tree of life مخاطب خاص خودش رو داره ....

-

من هیچ وقت تو فیلم دیدن کاری به جوایز و تفسیر و تجلیل که ازش می کنن ندارم ... مخاطب فیلم منم هر فیلمی هم بخوام می بینم ولی طوری نقد یا تحلیلش می کنم که طوری که همه می بینن یا اکثرا می تونن ببین و درک کنن توضیح بدم ! ... ( به طور خلاصه بگم از علاقه می بینم ... از منطق و نظرات عامه نقد و تحلیل می کنم )

از فیلمی هم که نتیجه نشه کرد ... ( هر ژانری ) زیاد خوشم نمیاد ( منظورم از نتیجه داشتن پایان نیست .. منظورم اینه که کارگردان یه حرف نهفته داخل فیلم داشته باشه )

جدیدا هم فیلم های رئال و سورئال رو دوست دارم ببینم

البته بگم من اصلا اطلاعات زیادی ندارم ... ولی دوست دارم اطلاعات جمع کنم اصولا هر فیلم هم میبینم با خودم جمع بندی می کنم بعد نقد و بررسی هاشو می خونم گرچه به تفاهم برسیم و از بین بردن نقاط مبهم فیلم ...

-----------Psycho ----------- 9.5/10نمیدونم در مورد این فیلم چی بنویسم،یک فیلم کامل و بی عیب و نقص که با دقت بسیار زیاد دلهره و ترس و سردرگمی رو در مخاطب بوجود میاره و تا اخر داستان شدتش رو بیشتر میکنه.یکی از زیباترین فیلمهایی که در این ژانر وجود داره و قطعا وقتی اسم آلفرد هیچکاک روی این فیلم باشه مشخصه که با چه اثری روبرو هستیم.فقط دوستانی که ندیدن میخوان ببینن به هیچ عنوان نسخه دوبله رو نگاه نکنن که بدلیل دوبله زمان شاهی حس فیلم بکل نابود میشه!
پس صد در صد بشین سریال Bates Motel رو نگاه کن.
من اول به خاطر علاقه به Psycho شروع کردم و فکر کردم سریال چرتی باشه ولی خود سریال هم عالی ـه!
داستان اصلی سریال شروع همون مسافرخونه تو فیلم Psycho هست.

بابا بابا .... ( Forest-Gump ) ...

واقعا یه فیلمی بود که از وسط های فیلم خیلی خیلی حس همزادپنداری با شخصیت اصلی فیلم برقرار می کنی ... از فراز و نشیب های فیلم هم خوشم میومد .. دقیقا با احساسات تماشاگر بازی میکرد ... !

arash1996

درود آرش جان ... خسته نباشی خیلی ممنون از توضیح دادن و معرفی این فیلم ... والا این جور فیلمها مخاطب خاص می خوان .. همه پسند نیستند مخصوصا با مضامین ـی که داره ( کاری ندارم به ایران و ... کلی دارم میگم ) ولی به عنوان یه فیلم مستقل خیلی قبولش دارم ولی باز هم میگم هر کسی نظری داره ... این فیلم یه سطح فکری بالایی می خواد و یه افکار دو جنسیتی که هر دو طرف قضیه رو نگاه کنه ... فیلم زیباییه با این که من نشستم کامل ببینمش ... چون موقعیتش گیش نیومده ...

مثلا مثل فیلم tree of life مخاطب خاص خودش رو داره ....
درسته این فیلم، حوصله‌ی زیادی می‌خواد. به نظرم اگه تا صحنه‌ی ای که بیرون از مدرسه اتفاق میفته مخاطب با فیلم همراه باشه، بعد از اون به هیچ وجه فیلم رو از دست نمی‌ده.
یه چیزی تو مایه های سری Before البته با دیالوگ های کمتر و روند نسبتا آهسته. من چون از سه قسمت Before خیلی خوشم اومد (مخصوصا قسمت اول) از این هم بی نهایت لذت بردم.

این Watchmen Ultimate الان یه ساله افتاده یه گوشه داره خاک می خوره. ارزشه وقت گذاشتن داره؟ :d اگه میشه بگین.
Rush چی؟ :d

این سوال رو میبردی اون تاپیک بهتر بود ! ولی خب ..

Watchmen جز معدود فیلم های خوبه زک اسنایدر هست که اونم به لطف منبع فوق العاده قوی اش هست ! ارزش یبار دیدن رو داره اگه کمیک رو نخوندی !

Rush که خارق العادست ! شاید بهترین فیلم ریسینگ دهه ! عجیبه تا حالا ندیدی !

Who's Afraid of Virginia Wolf :
حالا هرچه قدر نمایشنامه خوب باشه و هرچقدرم بازی الیزابت تیلور خوب باشه،برای من یه فیلم کسل کننده با ریتمِ کنده که دیالوگ های پشتِ سرهمی که اصلن مجالی برای فکر به آدم نمیدن بیشتر باعث میشه خوب نباشه. 7/10
Se7en :
قابل پیشبینی و لوس،اصلن فیلمنامه تو کتِ من نمیره.نه قابل باوره و نه میشه جدیش گرفت.باگ هم که کم نداره. 6/10
Panic Room :
میخواد فیلم ترسناک خوبی باشه و بعضی جاهام خوبه ولی مشکل اصلی فیلمنامه داغونه کاره.چرا باید قبول کرد یه مادر و دختری همچین خونه ای میگیرن و چرا باید یک دفعه سر شخص سومی از دزدهایی که تکلیفشون با خودشون هم معلوم نیست،پیدا بشه که داستان جذاب بشه مثلن.ولی کانسپت اولیه بدک نیست. 6.5/10
Fear and Desire :
همین اولین فیلم کوبریک هم نشون میده که بهترین کارگردان تاریخ سینما متولد شده.همون نشونه های کوبریکی اینجام هست البته خیلی سطحی تر و آبکی تر ولی نگاه کوبریک به جنگ که پخته ترش تو Paths of Glory و خیلی پخته ترش تو Full Metal Jacket ه هست از همین جا شروع میشه. 7/10
Killer's Kiss :
بدترین فیلم کوبریک. 5/10
Schinder's List :
وقتی با این انتظار میری فیلمو میبینی که فیلم شاید تو نود درصد تاپ تن های ملت هست قطعن توقع شاهکار داری.شیندرز لیست شاهکار نیست ولی تقریبن تو همه چه خوبی.فارغ از نگاه های سیاسی فیلم هم از نظر فنی عالیه و هم فضاسازی.ولی به هرحال نمیشه از این گذشت که جاهایی بسیار دیگه مصداق شورشو درآوردن هست. 8.5/10
Saving Private Ryan :
اگر خیلی ها معتقد باشن نیم ساعت اول فیلم رو هیچوقت فراموش نمیکنن من میتونم بگم سه ساعت فیلم رو فراموش نمیکنم.ببینید همینکه آخر فیلم حتی شما دوست دارید آمریکایی باشید یعنی کارگردان کاره خودشو کرده.اسپیلبرگ کارگردان مورد علاقه من نیست ولی هیچ دلیلی بر شاهکار ندونستن فیلم پیدا نمیشه. 9.5/10
Shame :
خب فیلم یه معرکه تمام عیاره،بازی خیره کننده فاسبندر و مولیگان خیره کننده ست.از خودتون بپرسید بهترین نمونه فیلمی با این مضمون چیه و بعد قطعن به شیم میرسین.سکانس اجرای آهنگ نیویورک،نیویورک و سکانس ماقبل پایانی با اون موزیک روح و روانی برای آدم باقی نمیگذارن. 9/10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or