بسم الله الرحمن الرحیم
هر کس هر سوالی در باره ویتا داره می تونه اینجا به بپرسه .
یاعلی
هر کس هر سوالی در باره ویتا داره می تونه اینجا به بپرسه .
یاعلی
آخرین ویرایش:
بچه رم 4 کافی هست یا هشت بگیرم خوبه
بازي هاي دانلزدي معمولي ( only downloadable ) از ١٠٠ تا ٩٥٠ mb هستنببخشید .حجم بازیهای ویتا چه قدر هست؟
گفتگو: سایز عناوین Vita بر روی PSN (نسخه دیجیتالی)ببخشید .حجم بازیهای ویتا چه قدر هست؟
آپدیت رو که میری تو سایت سونی دانلود میکنیگفتگو: سایز عناوین Vita بر روی PSN (نسخه دیجیتالی)
---------- نوشته در 03:47 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:42 PM ارسال شده بود ----------
کسایی که ویتا خریدن راضیبن
چه شکلی دمو و آپدیت رو دانلود کنم با کامپیوتر
اینا به نظرم با آپدیت باید درست بشه..wi-fi و gps ...فک نکنم سخت افزاری باشهبه نظر من باید منتظر نسخه های بعدیش باشیم.
چون به غیر از مشکلات wi-fi و Gps از لحاظ طراحی هم مشکل داره.متاسفانه باز هم صداش مثل PSP ضعیفه + اینکه موقع بازی کردن هر دو تا اسپیکر زیر انگشت شصت قرار میگیره که دیگه واقعا افتضاح میشه.
صفحه نمایش هم برایتنس قابل قبولی نداره.منوش هم که خیلی بی کیفیت و ابتدایی هست.
ولی از لحاض تاچ واقعا عالی عمل کرد.
ببین ریجن کلا تو PSVITA مثل PS3 فری ـه فرقی نداره! فقط بهش بگو آکبند و از فروشگاه معتبر بگیره! ترجیحا هم یه عکس از جعبه کنسول بهش نشون بده بفهمه چی باید بگیره.دوستان من میخام بگم پسر عموم از دبی میاد یکی برام بیاره فقط بگم به چیش دقت کنه یهو اینور به مشکل نخورم رجین به چی . بعد معذرت وسط بحث قیمتتون پریدما اخه جایی برا سوالم پیدا نکردم معذرت دوستان به بزرگی خودتون ببخشین . بعد الان به دلار چنده تو دبی اینا برا اوردنش به ایران به مشکل نمیخوره اره دوستان . یا اورد نگن چون فلان رجینه یا هزارتا کوفت دیگه نمیتونی بازی کنی .