3 موزیک جدید دیگر برای Dance Central

Boss Hunter

کاربر سایت
66118.jpg

در تاریخ 16 آگوست میتونین DLC جدید این بازی رو به ارزش 240 MPs دانلود کنین.
این DLC دارای موزیک های زیر میباشد.
James Brown - "Get Up (I Feel Like Being a) *** Machine, Pt 1".
Lloyd - "Get It Shawty"
Sean Paul - "Get Busy

• Like
Reactions: Medusa and mahi58
چیزی به عرضه نسخه دوم بازی نمونده، ولی باز هم برای نسخه اول محتوا داره میاد.

عکس تاپیک هم متعلق به خانم Emilia هستش که بنده ایشون رو خیلی دوز می دارم!
blushsmiley.gif

پ.ن: ای کسانی که DC بازی نکرده اید! آیا می دانید چی رو دارید از دست می دهید؟ آخر تا کی بی تحرکی و Call of Duty و Halo و استارکرفت دو؟ باشد که آگاه شوید و کینکت را بخرید!
vahidrk1.gif

• Like
Reactions: Polaris

blushsmiley.gif

پ.ن: ای کسانی که DC بازی نکرده اید! آیا می دانید چی رو دارید از دست می دهید؟ آخر تا کی بی تحرکی و Call of Duty و Halo و استارکرفت دو؟ باشد که آگاه شوید و کینکت را بخرید!
vahidrk1.gif
کاملا گفته هاتون تائیید میشه لامصب بد اعتیاد اوره باهال ترین بازیه کینکته>:d

ما که تو خونمون دست به دست هم همه آهنگها رو 5 ستاره کردیم! اینا رو هم میگیریم و به شدت منتظر عرضه شدن شماره دومش هستیم.!:p...
فعلا قر تو کمرمون خشکیده!

blushsmiley.gif
vahidrk1.gif

بعد بگید اکتی پولکیه :|
:d

بعد بگید اکتی پولکیه :|
:d
خوب البته کسی که از پول بدش نمیاد! :دی

ولی جیب اکتی کجا، جیب Harmonix و امثالهم کجا؟ اکتی رو بچه ها میگن پولکیه، چون عملا دلارهای موجود در جیب گیمرها (اعم از هاردکور و نیمه کژوال و کژوال) رو با بازی های خوب (و البته با هایپ) خالی می کنه و کمپانی های دیگه به خاطر فروش نرفتن گیم هاشون یکی بعد از دیگری ورشکست میشن.

هارمونیکس طفلکی کجا یه همچین کاری کرده؟ :دی

خوب البته کسی که از پول بدش نمیاد! :دی

ولی جیب اکتی کجا، جیب Harmonix و امثالهم کجا؟ اکتی رو بچه ها میگن پولکیه، چون عملا دلارهای موجود در جیب گیمرها (اعم از هاردکور و نیمه کژوال و کژوال) رو با بازی های خوب (و البته با هایپ) خالی می کنه و کمپانی های دیگه به خاطر فروش نرفتن گیم هاشون یکی بعد از دیگری ورشکست میشن.

هارمونیکس طفلکی کجا یه همچین کاری کرده؟ :دی

بله پسرم درسته ! :d

پس نتیجه میگیریم دزدی و خالی کردن جیب گیمرا خودش یه هنره که هر کسی از پسش برنمیاد :>
اینم شده مثل مورتال کمبت که که بازی رو ناقص (!) میدن و صدتا dlc ول میکنن واسه خرید ... بابا اهنگاش اصلا باحال نبودن . لااقل یکم بیشتر از lady gaga و rihanna میذاشتید :|
این Sean Paul چیه گذاشتید واسه dlc ؟ یه بار البومشو دانلود کرده هزارتا فوش به خدم دادم ! خیلی مسخره بود /:)
لااقل از beyonce یا shakira جون میذاشتید ملت حال کنن :d فقط پوسترشون هم باشه حال میکنن ملت :p

ولی بازم دزدی میکنه :|
همین که گفتم :d

حیف که ما به شماره ی دوم نمیرسیم
برای ادامه ی تحصیل،مجبوریم در جای تنگ زندگی کنیم!!
پس تا اینجا هستیم با همین شماره ی یک حال میکنیم!:d

لااقل از beyonce یا shakira جون میذاشتید ملت حال کنن :d فقط پوسترشون هم باشه حال میکنن ملت :p
خداوکیلی اگه میذاشتند چه حالی میداد :دی اهنگ جام جهانی افریقا رو از شکیرا میذاشتند :دی:x و اینکه باید مثل شکیرا حرکت انجام بدی :دی
وای چی حالی میداد :دی:x

بله پسرم درسته ! :d

پس نتیجه میگیریم دزدی و خالی کردن جیب گیمرا خودش یه هنره که هر کسی از پسش برنمیاد :>
اینم شده مثل مورتال کمبت که که بازی رو ناقص (!) میدن و صدتا dlc ول میکنن واسه خرید ... بابا اهنگاش اصلا باحال نبودن . لااقل یکم بیشتر از lady gaga و rihanna میذاشتید :|
این Sean Paul چیه گذاشتید واسه dlc ؟ یه بار البومشو دانلود کرده هزارتا فوش به خدم دادم ! خیلی مسخره بود /:)

ولی بازم دزدی میکنه :|
همین که گفتم :d
ما در پی تغییر دادن عقیده شما نیستیم! همون که گفتی؛ حالا چه درست چه اشتباه! :دی

دیگه چند تا از Lady Gaga و Rihanna می ذاشتند؟ دو تا از لیدی گاگا که توی بازی اصلی بود، Rihanna هم که یه دونه تو بازی اصلی و یه دونه توی دی ال سی ها. تازه لیدی گاگا که مخالف هاش بیشتر از موافق هاش هستند که، همین قدرم جرات به خرج دادن! :دی

در هر صورت من از طرف هارمونیکس به شما قول میدم برای نسخه سوم از سلیقه شخص شما (و فقط شخص شما) کمال استفاده رو ببرند! :دی

ما در پی تغییر دادن عقیده شما نیستیم! همون که گفتی؛ حالا چه درست چه اشتباه! :دی

دیگه چند تا از Lady Gaga و Rihanna می ذاشتند؟ دو تا از لیدی گاگا که توی بازی اصلی بود، Rihanna هم که یه دونه تو بازی اصلی و یه دونه توی دی ال سی ها. تازه لیدی گاگا که مخالف هاش بیشتر از موافق هاش هستند که، همین قدرم جرات به خرج دادن! :دی

در هر صورت من از طرف هارمونیکس به شما قول میدم برای نسخه سوم از سلیقه شخص شما (و فقط شخص شما) کمال استفاده رو ببرند! :دی

همون که من گفتم :d:|

بابا من مثال زدما ! بیا اینم لیست تمام اهنگ هاش :) اوه اوه لیدی رو بیخیال#:-s اشتباهت همینه ! فن های خطرناکی داره محمود!شب میاد تو خوابم :-s

اره مگه غیر اینه :|( دارم غیافه میگیرم الان :d) . اینا رو به کسی نگو : خودم گیرز و خدای جنگ رو ساختم ولی گفتم گناه دارن به اسم اونا دادم بیرون . کوجیما هم بچه بقال سرکوچمون بود پیش خودم استاد شد :>
خوب به نظرم باید برای نسخه سوم :
1- اهنگ خواننده مرد حذف
2- رقاص مرد حذف

به جاش

1- اهنگ های : بیانسه جون و شکیرای عزیز و ماریا کری و لیدی گاگا و صورتی وبیریتنی اسپیرز و .. غیره رو بیارن
2- چندتا جیگر بیارن ملت واسه رقصیدن تحریک بشن دیگه :d

بیا اینم نمونه :d

خداوکیلی اگه میذاشتند چه حالی میداد :دی اهنگ جام جهانی افریقا رو از شکیرا میذاشتند :دی:x و اینکه باید مثل شکیرا حرکت انجام بدی :دی
وای چی حالی میداد :دی:x

ولی بازم دزدی میکنه . همین که من میگم :p

خوب من و شما دوست داریم رقاص هاش و خواننده هاش خانوم باشن. ولی DC بازی مورد علاقه گیمرهای کژوال و غیرحرفه ای هستش، و این یعنی بین خانوم ها هم پرطرفداره، و اونها ممکنه رقاص آقا رو ترجیح بدن! :دی

کلا فکر می کنم اکثر کاراکترهای DC رو برای DC 2 هم گذاشتند + یه چند تا جدید. حداقل توی تریلرهاش تا به حال Emilia ی عزیز، Miss Aubrey، خانم Taye، آقای Mo، و یه چند تا هم کاراکتر جدید دیده شدن + لیست آهنگ هاش هم فعلا همینا مشخصه:

Bulletproof by La Roux
“DJ Got Us Fallin’ in Love” by Usher
“Like a G6″ by Far East Movement
“Massive Attack” by Nicki Minaj
“Nothin’ on You” by B.o.B ft. Bruno Mars
Rude Boy” by Rihanna
“This Is How We Do It” by Montell Jordan
“Venus” by Bananarama

البته خودم شخصا مطمئنم از Lady Gaga هم توش می ذارن، چون گفتن بالای 100 تا آهنگ داره و پر کردن 100 تا آهنگ بدون لیدی گاگا غیرممکنه! :)

خوب من و شما دوست داریم رقاص هاش و خواننده هاش خانوم باشن. ولی DC بازی مورد علاقه گیمرهای کژوال و غیرحرفه ای هستش، و این یعنی بین خانوم ها هم پرطرفداره، و اونها ممکنه رقاص آقا رو ترجیح بدن! :دی

کلا فکر می کنم اکثر کاراکترهای DC رو برای DC 2 هم گذاشتند + یه چند تا جدید. حداقل توی تریلرهاش تا به حال Emilia ی عزیز، Miss Aubrey، خانم Taye، آقای Mo، و یه چند تا هم کاراکتر جدید دیده شدن + لیست آهنگ هاش هم فعلا همینا مشخصه:

Bulletproof by La Roux
“DJ Got Us Fallin’ in Love” by Usher
“Like a G6″ by Far East Movement
“Massive Attack” by Nicki Minaj
“Nothin’ on You” by B.o.B ft. Bruno Mars
Rude Boy” by Rihanna
“This Is How We Do It” by Montell Jordan
“Venus” by Bananarama

البته خودم شخصا مطمئنم از Lady Gaga هم توش می ذارن، چون گفتن بالای 100 تا آهنگ داره و پر کردن 100 تا آهنگ بدون لیدی گاگا غیرممکنه! :)

اهان ... اینو در نظر نگرفته بودم :d . ولی این مدلی رو ندیده بودم دختره با رقاص مرد حال کنه ! ولی خوب همینه که هس ... یعنی کمبود مرده که برن با چندتا قرطی حال کنن :-&
راستی این امیلی جونت خیلی لوسه با هاش حال نمیکنم :> ما بقی هم باید ترشی شون رو گرفت :p

ولی بازم همون که من گفتم باید مردا کلا از گیم های رقص حذف بشن /:)

بابا این اهگا دیگه چین ؟:-& بابا این همه خواننده و اهنگ باحال اینا چین ریختید توش ؟
لابد 100 تا dlc هم میخوان بدن به خورد مردم ‍! دزد :|
پس تو این لیست :
شکیرا
بیانسه
صورتی !
و بریتنی و ...
کجان ؟

برام فرقی نمیکنه گاگا باشه یا هر مونث دیگه ایی (:d ) فقط زن . همین و بس :-$

راستی این امیلی جونت خیلی لوسه با هاش حال نمیکنم :> ما بقی هم باید ترشی شون رو گرفت :p
لوسه؟ آقا رو باش! امیلیا علاوه بر رقص، استاد بوکس و ژیمناستیک و والیبال هم هستش! مگه مشت ها و حرکاتش قبل و بعد از رقص رو ندیدی؟ :دی
اگر لازم باشه همچین می زندت که از این جا پرت شی پیچ شمرون! :دی
لوس اون Miss Aubrey مو قرمز از خود راضی حال به هم زن هستش که لباسش هم لباس مدرسه است و همه آهنگاشم بچه گونه است! :دی
بابا این اهگا دیگه چین ؟:-& بابا این همه خواننده و اهنگ باحال اینا چین ریختید توش ؟
لابد 100 تا dlc هم میخوان بدن به خورد مردم ‍! دزد :|
پس تو این لیست :
شکیرا
بیانسه
صورتی !
و بریتنی و ...
کجان ؟

برام فرقی نمیکنه گاگا باشه یا هر مونث دیگه ایی (:d ) فقط زن . همین و بس :-$
شکیرا تایید میشه. توی فروم های خارجی هم اگه درست یادم باشه ملت خیلی تقاضای Shakira (و Rihanna و جنت جکسون) کرده بودند. :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or