مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

sli کردن مثلا 3 تا 970 چقدر راندمان سیستم میبره بالا و به طبع دما و .. قطعات بدیگه مثل پاور و.. باید دوباره بالا برد به طبع sli ? بعد واقعا بزای الان لزومی داره یا خیلی اضافی هزینه کردنه واسه بازی های الان یا کاربردش واسه 4k هست؟

sli کردن مثلا 3 تا 970 چقدر راندمان سیستم میبره بالا و به طبع دما و .. قطعات بدیگه مثل پاور و.. باید دوباره بالا برد به طبع sli ? بعد واقعا بزای الان لزومی داره یا خیلی اضافی هزینه کردنه واسه بازی های الان یا کاربردش واسه 4k هست؟
SLI کردن برای گرفتن فریم ریت بالا در رزولوشن هایی مثل 1440 و 4K در تنظیمات گرافیکی بالاست. کیس هم اگه بزرگ باشه پردازنده کولر اختصاصی داشته باشه و کارت گرافیک هم از مدلهای غیر رفرنس باشه که کولر اختصاصی دارن مشکلی بابت گرمایش پیش نمیاد.

SLI کردن برای گرفتن فریم ریت بالا در رزولوشن هایی مثل 1440 و 4K در تنظیمات گرافیکی بالاست. کیس هم اگه بزرگ باشه پردازنده کولر اختصاصی داشته باشه و کارت گرافیک هم از مدلهای غیر رفرنس باشه که کولر اختصاصی دارن مشکلی بابت گرمایش پیش نمیاد.
مانیتور 4k چقدر هزینشه ؟ همونه گه میگم فکر کننم 4_5 تومن باشه مانیتورش

ببخشید بچه ها من یه سوال داشتم من یه لبتاب سونی دارم با مشخصات intel(r) core(tm)i7-3537u cpu@ 2.00ghz(4cpus),2.0ghz
رمم 8 هست با درایور nvidia gt735 میخواستم ببینم برای ان نسل بازی خوبه ؟
مشکل من این بود بازی های مثل assassins unity رو که باید تقریبا روی hige بازی میکردم به زور رو low هم بالا می اومد به نظرتون مشکل چیه میشه راهنماییم کنین
ابن بازی دیگه با کل ابدیت ها و کلی بدبختی رو low بدون گیر بالا اومد
بغد این مشخصات قابل ارتقا یا تعویض هستن؟

سلام داش فرشید.شما کدوم یک از این مادربورد ها رو انتخاب میکنید:
GIGABYTE GA-H97-Gaming 3

ASUS H97-PRO

ASUS H97-PRO Gamer

درسته که اینا گرافیک جیفورس روشون نصب نمیشه؟با سی پی یو اینتل که مشکلی ندارن؟گرافیک سری R9 که 4گیگ باشه کدومشونو برای یکی از این گرافیکا پیشنهاد میدین که با GTX970 برابری کنه؟ البته انتخاب خودم همون GIGABYTE Z97X GAMING3 هستش ولی میخوام ببینم ارزش داره یه کاری بکنم که بتونم یه SSD هم بگیرم؟ممنون برادر از راهنماییات.

همشون خوبن، اما سری Gamer باشه از هر کدوم از این برندا بهتره
مگه بجز پردازنده اینتل چیز دیگه ای هم میشه روشون نصب کرد؟! این سوکت مخصوص اینتل هست فقط. این که Z97 رو انتخاب کنید یا H97 بستگی به قطعات دیگه داره، اگر پردازنده ی شما از سری Kنیست حتما همون H97 رو انتخاب کنید و بقیش رو SSD بخرید.

گرافیک R9 290 همرده ی GTX 970 هست اما کمی ضعیفتره

سلام.
قبلا بهم پیشنهاد دادین برای 2 تا gtx 970 باید یه i7 4790k بردارم. اگه بخوام جای 2تا 3 تا 970 بزارم بازم همون CPU کفایت میکنه؟

برای 3 تا کارت دیگه باید کلا مادربرد X99 و پردازنده ی 5820K یا 5930K خرید، البته با مادربردای گرونتر سوکت 1150 و 4790K هم میشه اما دیگه بهترین گزینه نیست.

مانیتور 4k چقدر هزینشه ؟ همونه گه میگم فکر کننم 4_5 تومن باشه مانیتورش

خیر، بالای 3 تومن هست و هنوز ارزش خرید برای سیستم بازی رو نداره، در عوض می تونید فکر خرید یه مدل حرفه ای 2K باشید که هم مدل حرفه ای گیمینگ داره، هم بار پردازش اون مثل 4K برای کارت گرافیک طاقت فرسا نیست
قیمت مدل 2K هم بالای 3 تومن هست اما دیگه بیشتر از 2 تا کارت برای بازی کردن روی سیستم نیاز نداره.

ببخشید بچه ها من یه سوال داشتم من یه لبتاب سونی دارم با مشخصات intel(r) core(tm)i7-3537u cpu@ 2.00ghz(4cpus),2.0ghz
رمم 8 هست با درایور nvidia gt735 میخواستم ببینم برای ان نسل بازی خوبه ؟
مشکل من این بود بازی های مثل assassins unity رو که باید تقریبا روی hige بازی میکردم به زور رو low هم بالا می اومد به نظرتون مشکل چیه میشه راهنماییم کنین
ابن بازی دیگه با کل ابدیت ها و کلی بدبختی رو low بدون گیر بالا اومد
بغد این مشخصات قابل ارتقا یا تعویض هستن؟

نه عزیز، کارت گرافیکت خیلی ضعیفه و اصولا برای بازیهای نسل جدید نمی تونه فریم مناسب بده و نباید روی راندمانش حساب کرد. متاسفانه قابل ارتقا نیست، فکر خرید یه PC قوی برای بازی باشید.

دوستان یه کیس تا ۴.۵ م میخواستم برای گیم ، ممنون میشم راهنمایی کنید

CPU:INTEL Core I7 4790
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS B85-PRO GAMER
VGA:Geforce GTX 970 4GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
SSD:SAMSUNG 840 EVO 120GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:700W GREEN
CASE:GREEN X7

سلام
سیستم من بعد از 9 سال ترکیده.الان میخوام یه سیستم بگیرم در حد 1تومن
با این تفاوت این وسایل رو که میگم نمیخوام .هارد و مانیتور و کیبرد و موس و اسبیکر و باور (گرچه این باور رو 2 روز خریدم برند خاصی نیست برندش giga هست 700 وات حالا نمیدونم 700 واقعی یا اسمی. حالا بازی با این شرایط ایا بازم باور بخرم یا نه)
یه چیزی میخوام که تا 8تا10 سال مارو ببره!!!!!!:| واسه گیم نمیخوام.
قیمت وسایل رو هم تکی تکی بگید ممنون میشم
ممنون

داداش معذرت میخوام دوباره سوال میکنم آخه توی کاتالوگ این دو تا مادر بورد نوشته فناوری
CrossFireX جهت به اشتراک گذاری چند کارت گرافیک AMD/Radeon.حالا این دو تا مادربورد گرافیک جیفورس هم ساپورت میکنن؟
----GIGABYTE GA-H97-Gaming 3----ASUS H97-PRO Gamer.قطعات دیگه هم ایناس:cpu:core i5 4690اگه گیر نیاد :i5 4460
ram:gskil 2*4g 2400 cl10-اگر مادر بوردا ساپورت کنن گرافیک gtx 970.قبلن براتون نوشتم سیستمم چیه ولی چون گیم بازم میخوام ssdبگیرم چون میگن اگه بازیو روش نصب کنی سرعتش عالی میشه.به همین دلیل میخوام یه خورده سیستمو سبک تر بگیرم تا قیمت ssd جور شه وگرنه مادر بوردی که خودم میخواستمش gigabyte z97x gaming3 بود.
بین این پاورا کدوم کاراییش بهتره
Green GP650A-UK *80Plus Gold--green 700 hp

آخرین ویرایش:
می خوام یک هدست بلوتوت بخرم اما دانگل نداره اگه دانگل بخرم کار میکنه؟
[h=1]Andromedia Intense-M Bluetooth Headset[/h]http://www.digikala.com/Product/DKP-67862/Andromedia-Intense-M-Bluetooth-Headset/%D9%87%D8%AF%D8%B3%D8%AA-%D8%A8%D9%84%D9%88%D8%AA%D9%88%D8%AB-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%B1%D9%88%D9%85%D8%AF%D9%8A%D8%A7-%D9%85%D8%AF%D9%84-%D8%A7%D9%8A%D9%86%D8%AA%D9%86%D8%B3-%D8%A7%D9%85

سلام
سیستم من بعد از 9 سال ترکیده.الان میخوام یه سیستم بگیرم در حد 1تومن
با این تفاوت این وسایل رو که میگم نمیخوام .هارد و مانیتور و کیبرد و موس و اسبیکر و باور (گرچه این باور رو 2 روز خریدم برند خاصی نیست برندش giga هست 700 وات حالا نمیدونم 700 واقعی یا اسمی. حالا بازی با این شرایط ایا بازم باور بخرم یا نه)
یه چیزی میخوام که تا 8تا10 سال مارو ببره!!!!!!:| واسه گیم نمیخوام.
قیمت وسایل رو هم تکی تکی بگید ممنون میشم
ممنون

پاورتون برند متفرقه هست و نباید ازش استفاده کنید. هاردتون هم اگه SATA نباشه قابل استفاده نیست.

CPU:Core i3 4160
RAM:2*4GB 1600 DDR3
M/B:ASUS H81-PLUS
DVD/RW:SAMSUNG 24X
CASE:GREEN X1

اینا حدود 1160 میشن.

داداش معذرت میخوام دوباره سوال میکنم آخه توی کاتالوگ این دو تا مادر بورد نوشته فناوری
CrossFireX جهت به اشتراک گذاری چند کارت گرافیک AMD/Radeon.حالا این دو تا مادربورد گرافیک جیفورس هم ساپورت میکنن؟
----GIGABYTE GA-H97-Gaming 3----ASUS H97-PRO Gamer.قطعات دیگه هم ایناس:cpu:core i5 4690اگه گیر نیاد :i5 4460
ram:gskil 2*4g 2400 cl10-اگر مادر بوردا ساپورت کنن گرافیک gtx 970.قبلن براتون نوشتم سیستمم چیه ولی چون گیم بازم میخوام ssdبگیرم چون میگن اگه بازیو روش نصب کنی سرعتش عالی میشه.به همین دلیل میخوام یه خورده سیستمو سبک تر بگیرم تا قیمت ssd جور شه وگرنه مادر بوردی که خودم میخواستمش gigabyte z97x gaming3 بود.
بین این پاورا کدوم کاراییش بهتره
Green GP650A-UK *80Plus Gold--green 700 hp

دوست عزیز، اول که قاطی نوشتی و متنت خوانا نیست
بعدم اینکه ساپورت کراس فایر فقط برای دو کارت گرافیکی یا بیشتر رو اکثر مادربردها دارن چون از طرف AMD رایگانه، اما ساپورت SLI برای کارتای Nvidia از دو تا به بالا رایگان نیست و سازنده های مادربرد بابتش پول پرداخت می کنن که توی هزینه ی تموم شده تاثیر میزاره.
این داستان ربطی به نصب تک کارت از این برندها نداره، چون هر مدلی نصب کنی به هر مادربردی می خوره.
همونطور که گفتم H97 بخر و SSD هم بردار، میشه روش در کنار ویندوز یک یا 2 بازی خیلی مهم نصب کرد.
پاور هم مدل 650A توصیه میشه.

دوستان ممنون میشم قیمت رم لپ تاپ 4 و 8 گیگ رو به من بگید
فرکانس 1600

بیشتر 4 گیگی موجود هست که حدود 120 تومن قیمت داره، بسته به برند.
8 گیگی هم اگه باشه 250 به بالاست.

می خوام یک هدست بلوتوت بخرم اما دانگل نداره اگه دانگل بخرم کار میکنه؟
Andromedia Intense-M Bluetooth Headset

Andromedia Intense-M Bluetooth Headset - هدست بلوتوث اندرومدیا مدل اینتنس-ام

اگه منظورتون کار کردن با کامپیوتر و دانگل USB مجزا هست که بله، اکثرا بدون مشکل کار می کنن. اما این مدلها بیشتر با موبایلهای هوشمند تست می شن.

سلام.

آقا بین این asus b85 plus و asus H81 plus چه فرقی هست که 100 تومن تفاوت قیمت دارن ؟

من نمیوخوام OC کنم و CPU هم 4160 i3 هست.

B85 دارای اسلات PCIe 3.0 برای آخرین سرعت کارت گرافیکی هست که H81 فقط PCIe 2.0 هست، بقیه ی تفاوتها در امکانات و پورتهای جانبی هست.
Core i3 اصولا مدل قابل اور نداره.

سلام
ممنون میشم اگه 2 تا سیستم یکی تا 2.5 و یکی تا 3 میلیون معرفی کنید
واسه گیمینگ میخوام

CPU:Core i5 4460
RAM:2*4GB 1600 DDR3
M/B:ASUS B85-PLUS
VGA:ASUS R9 280X 3GB GDDR5
HDD:SEAGATE 1TB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 600w
CASE:GREEN X1

سیستم بین 2.5 تا 3 که بهترین گزینه برای بازی هست
کارت گرافیک رو می تونید GTX 960 هم انتخاب کنید.

سلام ...
به این نتیجه رسیدم که رم 4 گیگ دیگه جوابگو نیست میخوام یه 4 گیگ دیگه بندازم روش رم حال حاضرم 4gb ddr 1600 هست که همون موقع اشتباهی خریدم و اصلا مادربوردم بیشتر از 1300 ساپورت نمیکنه الان اگه بخوام یه رم دیگه 4 گیگ بندازم روش باید 1300 بگیرم یا 1600 و اینکه اختلاف قیمتشون چقدره و بنظرتون اگه 1600 بگیرم بعدها یه سیستم دیگه ای بخوام ببندم همین رما بکارم میاد ؟
ممنون ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or