مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

نه به خوب بودنش کاری ندارم قیمت بدجوری عجیبه 4850 که کاراییش مشخصه فرق 512 با 1gb هم تو 70 درصد بازیها تقریبا هیچه و اون 30 درصد بقیه تو یسری از بازیها هستش که به حافظه ی بیشتری نیاز دارن همین.

نظر شما راجع به برندش چیه؟
برند چقدر تو کارایی تاثیر داره؟من که به نظرم palit یه جوریه.به دلم نیست
http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=974 اینم لینک کارت.
راستی این کارت اور شده هم هست.از 4850 معمولی چقدر سر تره؟
اون قيمتي كه شما ميگي غير ممكنه.
برند هيچ تاثيري تو قدرت كارت گرافيك نداره. اصلا برندها اجازه ندارن در قدرت گرافيك دست ببرن. (مگر اوركلاك كه معمولا قيمتشونم بالاتر ميدن) بعضي برندها هم كولينگ قويتري ميزارن كه باز قيمتش بالاتره.

اون قيمتي كه شما ميگي غير ممكنه.
برند هيچ تاثيري تو قدرت كارت گرافيك نداره. اصلا برندها اجازه ندارن در قدرت گرافيك دست ببرن. (مگر اوركلاك كه معمولا قيمتشونم بالاتر ميدن) بعضي برندها هم كولينگ قويتري ميزارن كه باز قيمتش بالاتره.
من خودمم به این قیمت مشکوک هستم
قراره فردا شب واسم بیارن.حتما خبرشو همین جا میگم.
حالا اگه با این قیمت و این برند آورد،چه جوریه؟خوبه؟

نظر شما راجع به برندش چیه؟
برند چقدر تو کارایی تاثیر داره؟من که به نظرم palit یه جوریه.به دلم نیست
http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=974 اینم لینک کارت.
راستی این کارت اور شده هم هست.از 4850 معمولی چقدر سر تره؟
palit برند معتبریه مشکل این نیست مشکل قیمته که الان 512mbش حدودا از 240 تومن داره تا 280 تومن بعد این داره 1gbشو میده 210 تومن حالا شایدم واسه طرف کمتر دراومده که به این قیمت داره میده ، یجورایی بخوایم بدبینانه نگا نکنیم یه همچین حالتی داره در کل بذار بیاره ببینش بعد تصمیم واسه خرید بگیر.

سوال

تا یه مدت پیش بازار 4850 خیلی گرم شده بود همه به من می گفتن برو 4850 بگیر چون از 9800gtx سره ولی الان که 9800gtx فروشش زیاد شده و ملت از این کارت استفاده کردن همه دارن می گن 9800gtx بهتره :confused:
آقایون خواهشا" یه راهنمایی اساسی تو این مورد به من بکنید . . .

سلام.
ببین دوست من در حالت عادی 9800 از 4850 کمی ضعیفتره ولی قابلیت اور بالایی داره و به خاطر دماش (خیلی خوبه اگه اورش کنی همون 4850 میشه)(شایان ذکره 4850 با این دما 80 جای اور نداره)(البته ورژن ICEQ 4 بهتره دماش بازم برای اور NVIDIA پیشنهاد میشه)
اما 9800 + از 4850 در حالت عادی هم قویتره ! و قیمتش برند ZOTAC 285.000 هزار تومانه.!(این مدل دو مدل داره AMP که خودش اور شده و جای اور خیلی کمی داره ) اما معمولیش دست خودته !
به نظر من 9800 پیشنهاد میشه !
یا اینکه 350 بودجه بزاری 4870 بخری.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• GPSY
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or