Movie Center

منظورم اینه که این همه سوپر هیرو رو بیارن تو فیل چیز خوبی در نمیاد...:|
Avengers
پس اون خواهره چیه؟ از بین جانی و سو، یا یکیشون حروم زاده است و یا ناتنی ان!
یعنی انقدر سنگینه که یه خانوادۀ سیاهپوست یه دختر سفیدپوست رو به فرزندی قبول کرده باشن یا یه خانوادۀ سفیدپوست یه پسر سیاهپوست رو ؟

تو سه شب سه قسمت alien رو دیدم واقعا جالب بودن نکته قشنگش این بود هر سه سنخه تقریبا یک داستان مشابه رو دارن ولی به لطف کارگردان های متفاوت صاحب سبک هر کدوم از زمین تا اسمون با هم فرق میکردن. نسخه جیمز کامرون که یک جاهایش انگار ترمیناتور بود نسخه ریدلی اسکات هم واقعا به blad runner مو نمیزد.
البته میترسم نسخه چهارم رو ببینم و گند بزنه به تجربه لذت بخش این سه قسمت :/

تو سه شب سه قسمت alien رو دیدم واقعا جالب بودن نکته قشنگش این بود هر سه سنخه تقریبا یک داستان مشابه رو دارن ولی به لطف کارگردان های متفاوت صاحب سبک هر کدوم از زمین تا اسمون با هم فرق میکردن. نسخه جیمز کامرون که یک جاهایش انگار ترمیناتور بود نسخه ریدلی اسکات هم واقعا به blad runner مو نمیزد.
البته میترسم نسخه چهارم رو ببینم و گند بزنه به تجربه لذت بخش این سه قسمت :/
بیگانه یه سه گانه بود تموم شد رفت قسمت چهارم بیشتر جنبه ی شوخی داره ! من که تا وسطاشو بزور تحمل کردم :-& اومدم بیرون Shift+Delete . قشنگ میخواستن بزور یـ داستان مندر اوردی رو بچپونن تو ذهن مخاطب ! به نظر من نبینی بهتره ! Prometheus رو ببین نسخه ی چهارم رو انگار بگیر وجود خارجی نداره !

بچه ها این The Imitation Game ارزش داره 6 گیگ دانلودش کنم ؟ (با وجود اینکه واسه دانلود محدودیت دارم)

البته یه نسخه 1080P پیدا کردم 2گیگ هست با صدای 5.1 و فرمت AC3 یه نسخه هم پیدا کردم با همین مشخصات منتها 6گیگه ولی شنیدم کیفیتش عالیه. (احتمالا بخاطر بایت ریت بالاتر!)

بچه ها این The Imitation Game ارزش داره 6 گیگ دانلودش کنم ؟ (با وجود اینکه واسه دانلود محدودیت دارم)

البته یه نسخه 1080P پیدا کردم 2گیگ هست با صدای 5.1 و فرمت AC3 یه نسخه هم پیدا کردم با همین مشخصات منتها 6گیگه ولی شنیدم کیفیتش عالیه. (احتمالا بخاطر بایت ریت بالاتر!)
فیلمش که قشنگ بود مخصوصا بازی Keira Knigtley خیلی خوب بود
همون نسخه ۲ گیگی کفایت میکنه مگه اینکه بخوای رو تلوزیون بالای ۵۰ اینچ نگاه کنی
راستی اونم بیت ریته!

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or