خاموش شدن خود به خود

• Thread starter Thread starter Sayrex
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Sayrex

کاربر سایت
سلام :

سیستم گاهی برا خودش یهو خاموش میشه ( کلا Down میشه )
فکر میکنید علت چی میتونه باشه .
در ضمن براش فرقی نداره بار روی کامپیوتر زیاد باشه یا نه . شده روی دستکتاپ هم بوده کاری هم نمیکردم که Down شده .
فکر میکنید اشکال از Cpu ( و فن ) یا Power ?!
power model 330w green v2 این مدل : http://www.green-case.com/products/power/power.php?model=GP330A
سی پیو Intel C2D E4600
مادربرد xfxgforce 650i Ultra
graphic 8800 GT
هارد و فلاپی و DVD و DVDR و DVB و Lan Card روش سواره .
WIn xp
رم هم 2 .
این هم مشخصات .

من یک بار این مشکل برام پیش اومده بود و سیستم همینجوری خاموش میشد
اشکال از Power بود و عوضش کردم درست شد.
شاید مشکل شما هم از power باشه

نه از محاقظ استفاده نمیکنم . منم احتمال میدم از پاور باشه . چون اگر بخواهد از مثلا CPU باشه سیستم باید راه به راه هنگ کنه که اینطور نیست و گاهی اوقات پیش میاد .

یه پاور که این سیستم و ساپورت کنه فکر میکنید چند باشه ؟
یه پاور 450 وات هم برای سیستمت کافیه، البته 450 وات واقعی بهت بده هااا.

اما خو اینی که چه بــِرندی بگیری و اینا رو نمیدونم. سعی کن در پیت نباشه چون پاورهای در پیت ولتاژ ثابت به کارت نمیدن و تووی دراز مدت به کارتت صدمه میزنه.

یه پاور که این سیستم و ساپورت کنه فکر میکنید چند باشه ؟

اقا شما میتونی اینا رو در نظر بگیری
GREEN - GP480A
Cooler Master 460W
AcBel - 450W
Cooler Master 550W
GREEN - 530AB
قیمت هم بین 40 تا 60 هستن ولی من خودم خیلی وقته که از محصولات گرین استفاده میکنم و راضیم هستم ;)

من همیشه قطعاتم رو از یک جا می خرم . ( از خیلی وقت پیش ) ار فروشگاه ایرانیان تو پاساژ رضای چهارراه ولی عصر و خیلی هم بهش اعتماد دارم . خودش که معتقده این پاور کفایت میکنه . اما خودمم ترجیح میدم پاور رو بالاتر بگیرم .

من همیشه قطعاتم رو از یک جا می خرم . ( از خیلی وقت پیش ) ار فروشگاه ایرانیان تو پاساژ رضای چهارراه ولی عصر و خیلی هم بهش اعتماد دارم . خودش که معتقده این پاور کفایت میکنه . اما خودمم ترجیح میدم پاور رو بالاتر بگیرم .
اين پاور به هيچ عنوان اين سيستم رو ساپورت نميكنه. شك نكن.
8800GT حداقل به يه 450 وات نياز داره (شما رو جعبه ي گرافيكتم ببيني تو سيستم مورد نيازش زده مينيمم 450 وات.) كه من Green gp480a رو پيشنهاد ميكنم. قيمتشم 44-45 تومنه. gp530ab هم هست كه حدود 50 تومنه.

سلام :

سیستم گاهی برا خودش یهو خاموش میشه ( کلا Down میشه )
فکر میکنید علت چی میتونه باشه .
در ضمن براش فرقی نداره بار روی کامپیوتر زیاد باشه یا نه . شده روی دستکتاپ هم بوده کاری هم نمیکردم که Down شده .
فکر میکنید اشکال از Cpu ( و فن ) یا Power ?!
power model 330w green v2 این مدل : http://www.green-case.com/products/power/power.php?model=GP330A
سی پیو Intel C2D E4600
مادربرد xfxgforce 650i Ultra
graphic 8800 GT
هارد و فلاپی و DVD و DVDR و DVB و Lan Card روش سواره .
WIn xp
رم هم 2 .
این هم مشخصات .
ببين من اين مشكل چندين بار واسم پيش اومده. چند دليل مي تونه داشته باشه:
1- مشكل از پاورت باشه (كابل پاورت رو عوض و محكمش كن ، اگه درست نشد بايد عوض بشه.)
2- كيپ نبودن ( شل بودن ) قطعات سخت افزاري ( برق سيستمو قطع كن بعد درب كيس رو باز كن و قطعات رو به داخل Slot فشار بده)
3- از كار افتادن فن CPU يا POWER .( درب كيس رو در هنگام روشن بودن كامپيوتر بردار و مشاهده كن كه فن ها به درستي كار ميكنه يا نه كه مي توني با Blower يا سشوار با باد سرد اون رو خاك گيري كني.) البته احتمال از كار افتادن يا خاك گرفتن فن كارت گرافيك هاي فن دار هم با درصد خيلي كمي وجود داره كه بايد همين اعمال روش انجام بشه.
4- در بعضي موارد خيلي نادر ممكمه ويروس اين بلا رو سر سيستمت آورده باشه كه بايد از BOOT ، سيستم رو فرمت كني و محض نصب شدن ويندوز اون رو ويروس كشي كني.
انشا ا... كه كارت با توجه به اين نكات راه ميفته.
موفق باشي.

ممنون . بابت راهنمایی . این چیز ها رو تست میکنم . اما از بابت ویروس و شکل بودن قطعات که مطمئنم اما از فن CPU هم تا حدودی مطمئنم چون اگر فن CPu گریپاچ کنه باید راه به راه سیستم خاموش شه . در صورتی که مثلا این اتفاق 2 بار پشت سر هم در 2 هفته پیش اتفاق افتاد و یک بار هم 2-3 روز پیش.

جاي بهتر گير نياوردم.

منم چند روز شديدا مشكل خاموش شدن دستگاه پيدا كردم همين طور كه روشن چه هيچ كاري روش انجام نديم يا چه در حال فعاليت باشيم يكهو دستگاه خاموش ميشه و يك بوق ميزنه اگر بلافاصله هم روشن كنيم يك بوق باز ميزنه نميدونم چش شده.

پارسال فكر ميكردم مشكل از Crysis يا ابديت كارت گرافيكي مربوط به Crysis هست ولي كم كم ديدم نه همي جوري يلخي اينجوري ميشه تا ابديت كارت گرافيكي برگردوندم به قبل درست شد ولي چند وقت پيش درب كيس بستم و دوباره شروع كرد به خاموش شدن باز درب كيس باز كردم گفتم شايد گرم ميشه ولي ...

همين چند لحظه پيش يك بار شد!

جاي بهتر گير نياوردم.

منم چند روز شديدا مشكل خاموش شدن دستگاه پيدا كردم همين طور كه روشن چه هيچ كاري روش انجام نديم يا چه در حال فعاليت باشيم يكهو دستگاه خاموش ميشه و يك بوق ميزنه اگر بلافاصله هم روشن كنيم يك بوق باز ميزنه نميدونم چش شده.

پارسال فكر ميكردم مشكل از Crysis يا ابديت كارت گرافيكي مربوط به Crysis هست ولي كم كم ديدم نه همي جوري يلخي اينجوري ميشه تا ابديت كارت گرافيكي برگردوندم به قبل درست شد ولي چند وقت پيش درب كيس بستم و دوباره شروع كرد به خاموش شدن باز درب كيس باز كردم گفتم شايد گرم ميشه ولي ...

همين چند لحظه پيش يك بار شد!

اگه بوق میزنه حتما از رم یا ....است جاشونو تو slot ها سفت کن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or