بنچمارک چیش رو؟ممنون ، گذاشتم رو High حالا باید برم بازی ببینم چطوری هست ؟!
به نظر که خوب میادش ، کسی داره ؟
==========================
این سه مدل : Lenovo y510p - Acer Aspire V3-772G-9402 - Asus n550jv رو کسی میتونه همین بنچمارکشون رو بزاره ؟
Lenovo IdeaPad Z510 - A - لپ تاپ لنوو آیدیاپد Z510یه لپ تاپ نزدیکای 2 ملیون 2 و خورده ای که باهاش بشه بازی کرد البته با تنظیمات مدیوم / بهترین انتاب چیه/
من ایسر V3-772G دارم. راضی ام. اول نظرم رو n550jv بود اما اومدم ایسر رو گرفتم. واقعا عالیه:اومدم که بگم دوستانی که Lenovo Y510p اینا دارن ، چطوره ؟ راضین ؟
+ من یه لپ تاپ سری U همین lenovo دارم . تو بازی های انلاین هر موقع شارژر رو میزنم پینگم خیلی میره بالا !!! اگر هم نزنم خوب زیاد روون نیست ، به خاطر همین مولتی های سنگین رو نمیتونم ... حالا میخواستم بدونم این y510p هم این مشکل رو داره ؟
همچنین کسانی که Acer Aspire V3-772G-9402 رو دارن راضی هستن ؟ ( حالا همین مدل V3 رو هم داشته باشید خوبه . ) اشکالی چیزی نداره ؟
Sony VAIO Fit multi-flip 15A SVF15N17CX - لپ تاپ سونی وایو فیت مالتی فیلیپ 15A
نظرتون چیه؟
نسبت به قیمتش میارزه؟
مزایای زیادی داره ولی چنتا مشکلم داره!
اول اینکه خیلی گرونه! دوم صفحش hd یا fullhd نیست! و سوم گرافیکشم زیاد خوب نیست!
لپ تاپی میخای که سرش به تنش بیارزه پست قبلی رو نگا کن!(acer v3-772)
آقا این صفحه نمایشش فول اچ دیه
Sent from my SM-N9005
تفاوتش تو 1.6 اینچ بیشتر بودنه!:dتفاوت 14 اینچیا و 15.6 اینچیا در چه حده؟ من بیشتر 15.6 اینچی دیدم واسه همین نتونستم اندازشونو با هم مقایسه کنم!! متاسفانه تو شهرمونم کم لپ تاپ میارن و منم حوصله گشت و گذار ندارم!!
کسی قیمت Asus N46VZ i5ـو میدونه؟ تو نت پیدا نکردم!
اگر با 300گرم سنگین تر بودن مشکلی نداشته باشید این مدل ها پیشنهاد میشه:الترابوک میخوام تا 2 تومن
چی پیشنهاد میشه نظرم asus vivio book s300 cb مدل core i5 تو سایت های ایرانی نیست (فقط مدل i3 هستش)ولی چند وقت پیش دیجی اورد ولی الان موجودی نداره
سلام.تفاوت 14 اینچیا و 15.6 اینچیا در چه حده؟ من بیشتر 15.6 اینچی دیدم واسه همین نتونستم اندازشونو با هم مقایسه کنم!! متاسفانه تو شهرمونم کم لپ تاپ میارن و منم حوصله گشت و گذار ندارم!!
کسی قیمت Asus N46VZ i5ـو میدونه؟ تو نت پیدا نکردم!
سلام . اگه برای بازی میخوای خرج کنی ، فقط میگم به کارت گرافیک دقت کن ! مدل GT750M از سری nvidia بسیار مناسب هست ولی حرفه ای نیست (مدلهای حرفه ای با پیشوند GTX شناخته میشن) و به ترتیب مدلهای GT650M و GT740M و GT640M بهترین گرافیکهای سطح معمولی لبتاپها هستن!Sony VAIO Fit multi-flip 15A SVF15N17CX - لپ تاپ سونی وایو فیت مالتی فیلیپ 15A
نظرتون چیه؟
نسبت به قیمتش میارزه؟
سلام دوستان
۲ تا سوال:
۱- الان بهترین تبلتی که بشه با ۷۰۰-۶۰۰ تومن خرید چیه؟؟
۲- یهلپ تاپ خوب دور و بر 1.800 تومن؟؟
اون عکس بالاییشو دیده بودم ولی دردی دوا نکرده بود!! این عکسه خیلی بدردم خورد! دستت درد نکنه!به ترتیب از چپ به راست 14و15.6و17.3 اینچ
برای مشاهده تصویر اصلی (1600x479) روی این نوار کلیک کنید.
اکثر مدلای 14 اینچی کیبورد جمع و جور تری دارن.و البته وزنشون هم کمتره.
من مدل core i7 رو پیدا کردم
ASUS N46VZ-B
سلام.
اول اینکه 14 اینچی ها معمولا اون قسمت NumPad گوشه راست کیبورد رو ندارن ! و همونطور که دوستمون گفتن وزن کمتری دارن !
حالا من از روی تجربه شخصیم (که قبلا هم گفتم . ببخشید برای تاکید) میگم 14 اینچی بهتره . ولی اگه تو شهرتون نیست یا سایز صفحه نمایش بزرگ بدردت میخوره 15 اینچی بگیر...
14 اینچی معمولا علاوه بر وزن کمتر ! قاعدتا جمع و جور تر هستن که توی حمل و نقل خیلی کمکتون میکنه !
موفق باشید.