متاسفانه از فارکرای 5 جز بیس گیم اصلی بازی هیچ چیز دیگه ای ریلیز نشدهاختیار داری,امر نیست خواهشه:kissingclosed:
نه من هکیش رو میخواستم ,نسخه طلایی رو امکانش هست قرار بدی,ممنونم
متاسفانه از فارکرای 5 جز بیس گیم اصلی بازی هیچ چیز دیگه ای ریلیز نشدهاختیار داری,امر نیست خواهشه:kissingclosed:
نه من هکیش رو میخواستم ,نسخه طلایی رو امکانش هست قرار بدی,ممنونم
ممنون.خیلی زحمت میکشی برای قراردادن این بازیهای تکی که توسایت میزاری.موفق باشی داداش
سلامسلام
بازی human fall flat رو میخواستم
اگه ممکنه قرارش بدین
شرمنده ولی من خیلی دنبال این بازی گشتم اما جایی نبود.
سلامسلام
وقتتون بخیر
میخواستم ببینم نسخه هک شده sleeping dogs برای اکسپلویت هست یا نیست
سرچ کردم تو سایتای ایرانی پیدا نکردم اگر امکانش هست زحمتشو بکشید اینم بزارید
با تشکر
سلامrainbow six siege نسخه هکیش هست؟
چرا خب به صورت شبکه (غیر آنلاین) میشه بازیش کرد. میشه لینکش رو اینجا قرار بدی؟سلام
هست ولی خب بدردتون نمیخوره نمیشه باهاش بازی کرد همون بخش داستانیش یا بهتر بگم تمرینیشو میتونید برید.
باشه مشکلی نیست براتون قرار میدیم هرجور امر کنید. بله خودم هستمچرا خب به صورت شبکه (غیر آنلاین) میشه بازیش کرد. میشه لینکش رو اینجا قرار بدی؟
شما همون AMIR توی سایت Novinspot هستی؟
اختیار داری. لطف میکنی.باشه مشکلی نیست براتون قرار میدیم هرجور امر کنید. بله خودم هستم
سلام . آقا من اینترنت مخابرات دارم . الان از این سایت بازی های ps4 رو دانلود کنم 1/3 حساب میشه ؟ جزو دانلود های داخلی حساب میشه ؟سلام
ما به تمام سرویس ها درخواست دادیم و بعد از پیگیری متوجه شدیم که همه سرورها سرور دانلود مارو ثبت کردند. من با شاتل/ایرانسل/مخابرات تست کردم مشکلی نداشت. باید خود شرکت رسیدگی کنه.