امتیازات Detroit: Become Human

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت
امتیازات عنوان جدید Quantic Dream منتشر شد.

MetaCritic: 79
OpenCritic: 80

آخرین ویرایش:
به هر حال طرفدارای این سبک براشون نمره تا یه جا اهمیّت داره
و به نظر من با توجه به نمرات بازی تو این دور و زمونه و نقدهایی که منتشر شده Detroit تقریباً نقطه اوج این سبکه

امّا من امیدوارم کسایی که این جا داد میزنن به این سبک ارادت دارن و نمره براشون مهم نیست
حتماً یه ارادت خاصی هم به Grim Fandango و Life is Strange و سه تا شاهکارهای Telltale داشته باشند...وگرنه از دید من این حرکت شون فن بازی محضه :D
اتفاقا داریم خوبم داریم ! اما مسئله اینه که برعکسش خیلی عجیب تره که کسایی برای مثلا همیت lis استرنج غش و ضعف میرن ولی به کیج که میرسن دماغشون رو میگرین :پیف بو میده ! نمیدونم شاید چون انحصاری میسازه

به نظرم میشه همین سیستم سینمایی و انتخاب ها رو در قالب دیگه وسبک دیگه به کار برد.
کافیه پرونده امسالو یه ورق بزنی ، گنده هایی که ادعاشون زیاد بود دیدی چه بلایی سرشون اومد توی متا اونم با ادعای گیم پلی !! ،بزار از جایی که بعضی دوستان علاقه دارن بگم ،بازی گیم پلی آنچنانی نداره ، ولی اینکاری که تا الان انجام داده و منتقدینی مثل IGN و یورو گیمر دست به تحسینش برداشتن ، خیلی ریسکش بزرگتر از هر بازی دیگه ایه ، و ارزشش هم خیلی بیشتره چون خاصه این سبک .

تبریک میگم .

دقیقا منم موافقم باید ادامه بده این سبکو . سبکی که توش سالها کار کرده و تونسته به اینجا برسونه و توش بهترین هست تو این صنعت چرا وارد سبک دیگه ای بشه .
حالا درسته سبکش خاص هست و همه پسند نیست و محدودیت های زیادی هم تو برخی موارد داره اما به هر حال خیلی ها به همین علاقه دارن
کیج نه این سبک رو پایه‌ریزی کرده و نه اینکه توش بهترین هست. وقتی ما تجربه‌هایی مثل LIS و TWD رو داریم که بازی سال هم شده حتی. من میگم برای بازگو کردن یک داستان خوب حتما نباید گیم‌پلی رو قربانی کرد، نمونه‌های بارزش هم میشه به GoW و TLoU اشاره کرد.. حالا گیم‌پلی رو هم ازش زدی حداقل داستانت رو جوری روایت کن و سراغ موضوعاتی برو که کلیشه‌ای و خواب‌آور نباشه. بیشترین ایراد توی نقد‌های منفی از همین داستان هست.

نمرات طبق انتظارم بود کاملا. فکر کنم کارم توی پیش‌بینی نمرات بازی‌ها خیلی خوب باشه کلا! :دی نمره 94 God of War هم درست حدس زده بودم.

بنظرم میانگین 81 برای این سبک، اونم با توجه تنفری که خیلی از سایتا نسبت به دیوید کیج داشتن و دارن، واقعا نمره خیلی خوبیه. خیلی از سایتا، حتی اونایی که زیر 7 دادن، گفتن این بهترین اثر کوانتیک دریم هست. Skill Up تو نقدش این بازی رو دومین سورپرایز امسال بعد از God of War خطاب کرده. کلا منتقدای کاربلد زیادی با بازی واقعا حال کردن. مثل ACG و EZ.
امیدوارم فروش خوبی هم بکنه که سونی برای پروژه بعدی هم باهاشون همکاری کنه.

خیلی دوست دارم ببینم می‌تونه تجربه لذت بخش‌تری از تجربه Life Is Strange باشه یا نه.

پ.ن: پست اول هم آپدیت شد.

کیج نه این سبک رو پایه‌ریزی کرده و نه اینکه توش بهترین هست. وقتی ما تجربه‌هایی مثل LIS و TWD رو داریم که بازی سال هم شده حتی. من میگم برای بازگو کردن یک داستان خوب حتما نباید گیم‌پلی رو قربانی کرد، نمونه‌های بارزش هم میشه به GoW و TLoU اشاره کرد.. حالا گیم‌پلی رو هم ازش زدی حداقل داستانت رو جوری روایت کن و سراغ موضوعاتی برو که کلیشه‌ای و خواب‌آور نباشه. بیشترین ایراد توی نقد‌های منفی از همین داستان هست.
کیج اگه میخواست داستان بگه میرفت سینما نمیومد ویدیو گیم اینو خودشم گفته !
مشکلی نداره کیج خوب نیست ! بازیاش به درد نخوره ! خیلی هم عالی ۶۰ دلار سیو میکنید تو والتتون ! حرص خوردن نداره ! کسی هم که دوست داره میره میخره

• Like
Reactions: beh1382
دقیقا منم موافقم باید ادامه بده این سبکو . سبکی که توش سالها کار کرده و تونسته به اینجا برسونه و توش بهترین هست تو این صنعت چرا وارد سبک دیگه ای بشه .
حالا درسته سبکش خاص هست و همه پسند نیست و محدودیت های زیادی هم تو برخی موارد داره اما به هر حال خیلی ها به همین علاقه دارن

LUL
واقعا از پاسخ می مانم...

خوب خدا رو شکر بعضیا از اون حس ظاهر روشنفکر نمایی خارج شدن و دارن هویتشون رو افشا میکنن

وارد فاز جدیدی شدیم که جدا از روشنفکر نماها، روشنفکر نما یاب ها رو هم داریم شناسایی می کنیم که چیز کمیابی بوده تو سال های اخیر :دی

بحث GOW و TLOU که جداس . تو این صنعت چندتا بازی ساز داریم بتونن مثل ND و SM یه همچین گیم پلی و داستان و ... رو با هم مخلوط کنن و یه همچین معجونی ازش دربیارن که ما از دیوید کیج و تیمش یه همچین انتظاری داشته باشیم .
فرض رو بزاریم دیوید کیج یه همچین بازی ساخت و به فرض توش موفق نشد و محصولش شد یه چیزی مثل THE ORDER ( پیرو همون سبکی که اشاره کردی ) ایا شما دوس داری DETROIT بازی کنی یا ORDER ؟ گرچه این یه انتخاب هست و سلیقه ای
ولی حداقل میزان موفقیتش مشخصه چه از نظر نقد چه از نظر فروش و چه از نظر محبوبیت . حالا کاری ندارم شاید با توجه به یه شرایط خاص اصلا دیوید موفق شد یه بازی تو یه همچین سبکی بسازه
در مورد TWD هم بگم که این بازی ، امکانش نیست با بازیهای دیوید کیج مقایسه بشه . بازی که قیمتش 3 برابر ( حدودا ) کمتر از کارای دیوید هستش اصولا کارش راحتره تا اینکه یه بازی بسازی تو این سبک AAA باشه و گرون قیمت باشه و انتظار داشته باشی اندازه TWD عمل کنه
اگه همین دیترویت ارزون تر میشد به لحاظ قیمت و از بودجه بازی هم میزدن و کلی امکانات بازی رو کمتر میکردن به نظر موفق تر عمل میکردن ( حداقل امکان موفقیت شاید افزایش پیدا میکرد ) .
گرچه بماند همین بازی های که مثال زدی و امثالهم الان در حال حاضر( با توجه به شرایط الانشون ) نمیشه گفت موفق تر از کارای دیوید هستن .
دیگه انصاف نیست امکانات گیم پلی ، گرافیک و ویژگی های فنی TWD رو با DETROIT مقایسه کنی .
در حالت کلی و جمع بندی کامل هستش که من میگم الان در حال حاضر در سبک INTERACTIVE کارای QD الان پیشرو هستند .

این سبکو پس کی پایه ریزی کرده؟

* The Winners of this year *

Red Dead Redemption - 111

The Critics' Picks - 87

The Readers' Picks - 24

Mass Effect 2 - 101

The Critics' Picks - 68

The Readers' Picks - 33

Super Mario Galaxy 2 - 19

The Critics' Picks - 17

The Readers' Picks - 2

Heavy Rain - 12

The Critics' Picks - 11

The Readers' Picks - 1

God of War III - 7

StarCraft II: Wings of Liberty - 6

Bayonetta - 5

Call of Duty: Black Ops - 5

Fallout: New Vegas - 4

Halo:Reach - 4

Assassin's Creed: Brotherhood - 3

Deadly Premonition - 3

Vanquish - 2
:-":-":-":>;))

بین این بازیا که جز بهترین بازیای تاریخ به حساب میان نه تو قحطی گیمی که بهترین بازیش فارکرای ۳ بود که اونم انقدر دیر عرضه شد که به نصف جوایز نرسید !
در کل موفق باشید !
.......‌‌‌

یه نکته ای رو کشف کردم کوانتیک دریم دقیقا سال هایی بازیاش رو عرضه میکنه که راک استارم بازی داره
۲۰۱۰ ! Rdr
2013! GTA v
2018!RDr2

و همین طور سانتا مونیکا
Gow 3
Gow a
Gow ps4

خیلی جالب بود

* The Winners of this year *

Red Dead Redemption - 111

The Critics' Picks - 87

The Readers' Picks - 24

Mass Effect 2 - 101

The Critics' Picks - 68

The Readers' Picks - 33

Super Mario Galaxy 2 - 19

The Critics' Picks - 17

The Readers' Picks - 2

Heavy Rain - 12

The Critics' Picks - 11

The Readers' Picks - 1

God of War III - 7

StarCraft II: Wings of Liberty - 6

Bayonetta - 5

Call of Duty: Black Ops - 5

Fallout: New Vegas - 4

Halo:Reach - 4

Assassin's Creed: Brotherhood - 3

Deadly Premonition - 3

Vanquish - 2
:-":-":-":>;))

بین این بازیا که جز بهترین بازیای تاریخ به حساب میان نه تو قحطی گیمی که بهترین بازیش فارکرای ۳ بود که اونم انقدر دیر عرضه شد که به نصف جوایز نرسید !
در کل موفق باشید !
.......‌‌‌

یه نکته ای رو کشف کردم کوانتیک دریم دقیقا سال هایی بازیاش رو عرضه میکنه که راک استارم بازی داره
۲۰۱۰ ! Rdr
2013! GTA v
2018!RDr2

و همین طور سانتا مونیکا
Gow 3
Gow a
Gow ps4

خیلی جالب بود
تعداد گوتی هاش چیزی نمونده بود به Super Mario Galaxy 2 برسه ;))

• Like
Reactions: vaan 2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or