چند روز قبل یک خبری خوندم در مورد این بازی که فکر کنم اصلا بهش پرداخته نشد با این مظمون که نباید در این بازی به دنبال تشابه این بازی با بقیه ریسینگها نباشید
جرئیاتش از این قراره که در این بازی هیچ خط پایانی وجود نداره و شرکت کنندگان در هر مسابقه بر اساس امتیازی که دریافت میکنند رتبه بندی میشن
سرعت بالا ، استفاده از قابلیتهای مختلف سبقت و نابودی رقبا ، حرکات اکروباتیک و غیره
لازم بذکر است در این بازی در صورت منهدم شدن اتومبیل ، شرکت کننده از بازی خارج نشده و نفر آخر شده و به مسابقه باز مگردد تا مجدد امتیاز جمعآوری کند
فقط تنها نکته ای مشخص نشده بود در چه صورت بازی به پایان میرسه که دو احتمال وجود داره یا حداقل امتیاز برای نفر اول در نظر گرفته میشه یا تایم خاصی برای هر مسابقه در نظر میگیریند
مثلا وقتی یکی از شرکت کنندگان به امتیاز خاصی میرسه نفر اول شده و نفرات بعدی با امتیازات کمتر مشخص میشن
و یا تایم خاصی در نظر گفته میشه که درصورت اتمام تایم مسابقه متوقف و براساس امتیاز کسب شده نفرات برتر مشخص میشن
عجب! جالبه این حرکت!چند روز قبل یک خبری خوندم در مورد این بازی که فکر کنم اصلا بهش پرداخته نشد با این مظمون که نباید در این بازی به دنبال تشابه این بازی با بقیه ریسینگها نباشید
جرئیاتش از این قراره که در این بازی هیچ خط پایانی وجود نداره و شرکت کنندگان در هر مسابقه بر اساس امتیازی که دریافت میکنند رتبه بندی میشن
سرعت بالا ، استفاده از قابلیتهای مختلف سبقت و نابودی رقبا ، حرکات اکروباتیک و غیره
لازم بذکر است در این بازی در صورت منهدم شدن اتومبیل ، شرکت کننده از بازی خارج نشده و نفر آخر شده و به مسابقه باز مگردد تا مجدد امتیاز جمعآوری کند
فقط تنها نکته ای مشخص نشده بود در چه صورت بازی به پایان میرسه که دو احتمال وجود داره یا حداقل امتیاز برای نفر اول در نظر گرفته میشه یا تایم خاصی برای هر مسابقه در نظر میگیریند
مثلا وقتی یکی از شرکت کنندگان به امتیاز خاصی میرسه نفر اول شده و نفرات بعدی با امتیازات کمتر مشخص میشن
و یا تایم خاصی در نظر گفته میشه که درصورت اتمام تایم مسابقه متوقف و براساس امتیاز کسب شده نفرات برتر مشخص میشن
تنوع تو گیم پلی رو شوخی میکنی دیگه؟ تریلر کلاس های بازی رو دیدی؟امروز یه گیم پلی 12 دقیقه ای از بازی دیدم. به نظرم اگه با این وضع عرضه بشه بدجوری شکست میخوره. نه گرافیک خاصی داره و نه به اون صورت تنوع خاصی تو گیم پلی بازی دیده میشه. این سیستم مسابقه بر اساس راند/اسکور اصلا جواب نمیده.کلا هیچ چیز خاصی نداره که قابل رقابت با ریسنگ های دیگه باشه
نه كلا فقط همينو ديدم. لينك داري بفرستتنوع تو گیم پلی رو شوخی میکنی دیگه؟ تریلر کلاس های بازی رو دیدی؟
پست دوم تاپیک!نه كلا فقط همينو ديدم. لينك داري بفرست
الان تو فکر میکنی اون تیم Drive club کامل پشت اینن ؟ اونا دو قسمت شدن یک گروهشون رفتن رو یک ip دیگه کار میکنن کلا مستقلن یکسریشون اومدن Codemasters این چیزی که نسون دادن گرافیکش خیلی تو دیواره رسما نه داستانی هیچی فقط رنک زیاد دل نبندتنوع تو گیم پلی رو شوخی میکنی دیگه؟ تریلر کلاس های بازی رو دیدی؟
گرافیک اصلا برام مهم نیست ، درایوکلاب هم برام مهم نیست ! من اون موقع هم ازشون MS4 میخواستم، که الان OnRush نزدیک ترین تجربه به اونه! به هر حال تو نسلی که همه ریسینگ ها شدن شبیه ساز، این آشغالم باشه، باز برام بهترین ریسینگ موجوده! بازی سراسر هیجان، که از نمایش هاش من هیجان رو حس میکنم!الان تو فکر میکنی اون تیم Drive club کامل پشت اینن ؟ اونا دو قسمت شدن یک گروهشون رفتن رو یک ip دیگه کار میکنن کلا مستقلن یکسریشون اومدن Codemasters این چیزی که نسون دادن گرافیکش خیلی تو دیواره رسما نه داستانی هیچی فقط رنک زیاد دل نبند
MS شرف داشت به این نظر من به MS مثبتهگرافیک اصلا برام مهم نیست ، درایوکلاب هم برام مهم نیست ! من اون موقع هم ازشون MS4 میخواستم، که الان OnRush نزدیک ترین تجربه به اونه! به هر حال تو نسلی که همه ریسینگ ها شدن شبیه ساز، این آشغالم باشه، باز برام بهترین ریسینگ موجوده! بازی سراسر هیجان، که از نمایش هاش من هیجان رو حس میکنم!