E3 2018

بهترین نمایش E3 2018 ؟

• Sekiro Shadows Die Twice

• Gears of War 5

• Forza Horizon 4

• The Division 2

• Assassin's Creed Odyssey

• َAnthem

• Kingdom Heart 3

• Rage 2

• The Last of Us II

• Ghost of Tsushima

• Spider-Man

• سایر بازی ها

Results are only viewable after voting.

armin_shadow

A New Era Begins
ناظم انجمن
q361_e3-2018-1070x446.jpg

با سلام خدمت تمام بازی سنتری های گرامی و با تشکر از مدیریت بابت ایجاد تالار اختصاصی

امسال دوستان خیلی خیلی زودتر به پیشواز E3 رفتن که البته با توجه به عناوین قوی که از همین الان حضور آن ها قطعی هست دور از انتظار نیست! امیدواریم که امسال یکی از قوی ترین E3ها رو در پیش داشته باشیم.

مانند سال های قبل این تاپیک به صورت کلی ایجاد شده، اطلاعات کلی از قبیل زمان کنفرانس ها، لینک های تماشا و ... اینجا قرار می گیره. همین طور دوستان می تونن در انتقال اخبار هم کمک کنن و بازی ها و اخباری که خارج از کنفرانس های اصلی هستند و یا هنوز تاپیکی ندارند رو اینجا منتقل کنند.

قوانین کلی این تالار هم مانند کل مجموعه بازی سنتر هست، بنابراین از همه عزیزان خواهشمندیم که موارد رو رعایت کنن.
بحث و کل کل از موارد هیجان انگیز حاشیه E3 هست، اما لطفا با رعایت قوانین باشه، و دوستانی که به موردهای مخالف برخورد کردن خواشمندیم به جای پاسخ مستقیم، از گزینه گزارش استفاده کنن.

کسانی که تاپیک های کنفرانس های اصلی رو ایجاد می کنن باید به این مورد توجه داشته باشن که مسئولیت پست اول اون تاپیک کاملا بر عهده آن ها خواهد بود، تاپیک حتما باید شامل حداقل اطلاعات لازم باشه، با این حال از دوستانی که تجربه کافی در این کار را دارند دعوت می کنم که برای ایجاد تاپیک ها بعد از رسمی شدن زمان کنفرانس اقدام نمایند.
  • تاپیک هایی که پست اول آن ها به روز نباشد و یا از لحاظ اطلاعات و یا ظاهری درخور این تالار نباشد بعد از یک بار اطلاع رسانی به ایجاد کننده واگذار خواهند شد.
  • دوستانی که تمایل به ایجاد نظر سنجی دارند می توانند با مدیران این بخش هماهنگی های لازم را انجام دهند.
  • باز هم اشاره می کنیم که به جای درگیری، از گزینه گزارش به منظور برخورد با موارد تنش زا استفاده کنید.

کنفرانس های خبری

ag49_ea_e3_armin.jpg

BC Topic -- Official Stream -- Twitch -- Youtube -- Full Conference Download Link

7p1t_xbox_e3_armin_2.jpg

BC Topic -- Official Stream -- Twitch -- Youtube -- Full Conference Download Link

j5x5_608x-1sdas.jpg

aoz7_dcrsjoexkaa3xct.jpg

8lm6_ubi_e3_armin_2.jpg

yerc_dcwwrfqxcaagw0v.jpg

s14_sony_e3_armin_6.jpg

n8pu_nintendo_e3_armin.jpg

بازم تشکر از @™MaMaD عزیز که توی فروم فعال نیست اما بابت تاپیک ها همیشه کمک می کنه

آخرین ویرایش:
نظرسنجی بهترین نمایش اضافه شد ، متاسفانه بیشتر از 12 گزینه نمیشد داشت ، سعی کردم بازیهایی که حداقل کمی Gameplay داشتن رو بذارم و اینکه بازیهای پرطرفدار باشن .
دیگه ببخشید اگه بازی مورد نظر شما نیست ... میتونید سایر گزینه ها رو انتخاب کنید .
این چیه AC od کی انتخاب کرده متر و معبار نزارید الکی

بهترین نمایش به نظر من SSB: Ultimate بود
واقعا sakurai برای این نسخه سنگ تموم گذاشته، تمامی فایتر های SSB در این نسخه حضور دارن
این بازی از زمان ساخت SSB Wii U, 3DS به کارگردانی خودش در حال ساخت بوده و در طول پروسه ساخت بازی گفته بود به سختی زمان آزاد پیدا می کنه و به صورت مداوم در حال کار بر روی بازی هست
در نهایت هم گفته تا قبل از ساخت SSB:U تا به حال هیچ بازی ای نساخته که به طور کامل از اون رضایت داشته باشه

• Like
Reactions: Cait Sith
خب امسال واقعا سال سورپرایزها و نمایش های فوق العاده بود.
من شخصا نمایش Rage 2 برام خیلی عالی بود چون اصلا انتظار یه همچین گیم پلی و ستینگی رو نداشتم با توجه به نمایش اولیه بازی که تقریبا یه لایو اکشن بود.
ولی خب نمایش TLOU 2 به معنای واقعی کلمه هیجان انگیز بود برام و باورش هنوزم برام سخه.
نمایش های gears 5 و cyberpunk و death stranding و gost of tsushima هم واقعا عالی بودن.
TES6 و strafield و Doom هم بیشترین سورپرایزهارو داشتن.

• Like
Reactions: Ehsan95_76
خب بهترین نمایش e3 از نظر من Assassins Creed Odyssey بود. به شخصه AC origins رو تجربه نکردم و در نتیجه برام چندان اهمیتی نداره که odyssey چه قدر نسبت به origins پیشرفت داشته و یا چه قدرش copy paste از بازی مذکوره. به هر حال همیشه دوست داشتم که یک بازی جهان باز نقش آفرینی تو محیط یونان باستان رو تجربه کنم و این که طریقه ی روایت داستان هم کمی تغییر کرده و حالا دیگه میتونیم دیالوگ هارو تا حدودی انتخاب کنیم و تا حدی بر روی داستان بازی تاثیر بزاریم، کاملا باب میل منه. در هر صورت AC odyssey هر چه قدر هم تکراری و کلیشه ای باشه، باز هم باب میل منه و در نتیجه برای من جذابیت داره.
cyberpunk نمایشش از نظرم ناامید کننده بود و یه نمایش کاملا معمولی بود و طوری نبود که برای بازی هیجان زده بشم و اگه که نمیدونستم که سازنده ی بازی cd projekt red هست و قبلا witcher ها رو تجربه نکرده بودم چندان منتظر این بازی نمیشدم. توجه کنید که دارم در مورد نمایش e3 بازی صحبت میکنم و گرنه خود بازی که احتمالا محصول فوق العاده ای میشه.
death stranding نمایشش برام خسته کننده بود؛ نصف نمایش که داشتیم حمل و جا به جایی کالاها و اجسام مختلف توسط کارکتر اصلی رو مشاهده میکردیم. البته این نظر فقط در مورد این نمایشه وگرنه نمایش های قبلی بازی که عالی بودن و خود محصول نهایی هم احتمالا عالی میشه.
devil may cry ناامید کننده بود؛ طراحی کارکترهارو دوست نداشتم، طراحی محیط هم دوست نداشتم.
ghost of tsushima عالی بود. طراحی محیط، اتمسفر بازی، گرافیک بی نظیر بازی و اون صحنه ی مبارزه در حالیکه آتش تو محیط داره پیشروی میکنه، همه فوق العاده بودن.
kingdom hearts 3 نمایشش برام از این جهت جذاب بود که وارد دنیای دو تا از انیمیشن های دیزنی که خیلی وستشون دارم شده بود یعنی frozen و tangled . و گرنه نکته ی جذاب دیگه ای برام نداشت و احتمالا مثل دو نسخه ی قبلیش تجربش نکنم.
نمایش metro مثل همه ی نمایش های قبلیش عالی بود و این بازی در حال حاضر یکی از مورد انتظارترین بازی ها برای منه.
نمایش sekiro مثل اکثر نمایش های بازی های from software برام جذاب بود ولی خود محصول نهایی رو فکر کنم مثل بقیه ی بازی های from software نتونم ازش لذت ببرم.
نمایش shadow of tomb raider برام خسته کننده بود.
نمایش the last of us 2 بی نظیر بود و به شدت منتظر این بازیم ولی مایل بودم کمی از تمرکز روی الی کم بشه و چیزی از جوئل هم نشون بدن.
we happy few نمایشش خوب بود ولی در مورد کیفیت محصول نهایی دلواپسم.
the elder scrolls 6 هم با این که چیز خاصی ازش نشون ندادن ولی همین که معرفی شد کافیه که بره در صدر لیست بازی های مورد انتظار من.
fallout 76 هم نمایشش چیز خاصی نداشت ولی با این حال این بازی هم برای من جزء مورد انتظارترین بازیهاست.

Ghost of tsushima
Metro Exodus
Death Stranding
واقعا فوق العاده بودن این سه نمایش ازون بازیهای نایاب که هرچندسال یکبار میان و مدتها ذهن درگیر میشه بخصوص مترو که یک شوتر خالص با اتمسفر و طراحی فوق العاده چیزی که دیگه پیدا نمیشه.
بدترین نمایش هم به نظرمن AC odyssey بود به این دلیل که هیچ اثری از ریشه های اساسین تو بازی نبود در مقایسه با اتزیو و الطایر

• Like
Reactions: Adidas95
خوب من هم نظرم رو میگم (به کسی برنخوره نظر شخصیه) :
1 سایبرپانک حقیقتا باید یک تا 10 رو سایبرپانک مینوشتم ولی خب هم لوس میشد و هم گیم شماره دو اندازه کل صنعت گیم برام عزیزه. نمایشش بخاطر اینکه تمرکز روی چرخه روز و شب بود ( بجای اتمسفر) اول منو نگرفت ولی بازخورد کسانی که به نمایش خصوصی رفته بود و فکشون به زمین خورده بود و اطلاعات جزئی که از بازی منتشر شد شکی باقی نمیذاره در مورد این شاهکار
2 The Elder Scrolls VI اصلا مهم نیست که بازی اصلا وجود خارجی داره یا نداره . من فقط اسمش رو میخواستم بشنوم که شنیدم.
3 Starfield این هم مثل قبلی تاییدش برام کافیه باوجود اینکه فقط اطلاعات کمی ازش در دسترسه ولی وقتی سازنده TES میخواد یه اوپن ورلد سینگل پلیر بسازه حرفی باقی نمیمونه
4 Ghost of Tsushima بدون شک از لحاظ بصری یکی از زیباترین گیمهاییه که تابحال دیدم. متاسفانه فانتزی نیست و تاریخیه و من با این قضیه به مشکل برمیخورم ولی گرافیک هنری بازی امیدوارم این مشکل رو بپوشونه
5 Rage 2 من از نمایشش لذت بردم و مطمئنا نتیجه نهایی به سلیقه ام میخوره
6 Sekiro هنوز نمیدونم ایا حال و حوصله جوانی برام مونده که بخوام با سختی بازیهای میازاکی سرو کله بزنم یا نه ولی کلا عنوانیه که باید حتما بازی کرد.
7 Nioh 2 معرفیش خوشحالم کرد از شماره قبلش لذت بردم
8 Dying Light 2 من شماره یکش رو دوست داشتم و منتظر دومی بودم.

بازیهایی که ناامیدم کردن یا حداقل از نمایششون خوشم نیومد:
1 نبودن Borderlands 3 اصلا نیاز به توضیح نداره
2 TLOU 2من شماره یکش رو ول کردم و با تریلرهای شماره 2 هم نمیتونم ارتباط برقرار کنم. میدونم طرفدار زیاد داره. حتما ازش لذت میبرن ولی خب به سلیقه من نمیخوره
3 Death Stranding من قبل از E3 شدیدا برای این بازی هایپ بودم ولی الان این نمایش خیلی نا امیدم کرده. دنیای بازی خالی بنظر میرسه و از گیم پلی هم جز کولبری چیزی نفهمیدم. امیدوارم کوجیما لقمه بزرگتر از تواناییش برنداشته باشه. من طرفدار سرسخت اوپن ورلد هستم ولی اوپن ورلد رو باید کسی که تواناییشو داره بسازه با یه تیم عظیم به عنوان ساپورت. اگه کوجیما نمیتونه اوپن ورلد درست و حساب بسازه خب نسازه. بچسبه به همون خطی و همه ازش لذت میبریم. البته بگم قضاوت هنوز زوده و فقط بازخورد تریلر رو میگم . ممکنه نتیجه نهایی شاهکار باشه.
4 Spiderman من از سوپرهیرو ها خوشم نمیاد ولی خب استثناعا با سه گانه بتمن زندگی کردم. اسپایدر من بنظر به گروه خونی من نمیخوره
5 نبودن نمایش بازی بعدی راک استدی نیاز به توضیح نداره
6 Tomb Raider تکرار تکرار تکرار
7 Assassin Creed تکرار تکرار تکرار کاش حداقل یه اسپین اف فنتزی بود
8 Kingdom Heart هیچ وقت با این سری نتونستم ارتباط بگیرم. فقط کلیدش منو یاد یه شخصیت معروف میندازه.

بهترین نمایش برای من ghost of tsushima و the last of us 2 بودن که شدیدا به سلیقه خودم میخورن وی خیلی منتظرشونم
والبتع metro هم نمیشه نادیده گرفت و قطعا موفق میشه

IGN با توجه به نمایشی که پشت درهای بسته دیدن Cyberpunk 2077 رو بعنوان بهترین عنوان E3 2018 انتخاب کرده .

با توجه به نمایش TLOU2 و بازی های دیگه حالا ببینید اون چی بوده که بهترین عنوان انتخاب شده@-)@-)

با توجه به نمایش TLOU2 و بازی های دیگه حالا ببینید اون چی بوده که بهترین عنوان انتخاب شده@-)@-)
دقیقا موضوع همینه.
تو تاپیک سایبرپانک هم دوستان بازخورد کسانی که نمایش خصوصی رو دیدن رو میذارن و همه فکشون اویزونه.
با توجه به اینکه اتفاقا E3 امسال از لحاظ کیفیت گیمهایی که نمایش دادن خیلی غنی بود و عنوان خوب کم نبود (مثلا من خودم هنوز در کف گرافیک هنری گوست او سوشیما هستم) واقعا من موندم سایبرپانک چیه که از همه جلوتره.

شما نگاه کن یـ بازی داری که دنیا سازیش و مکانیک هاش رو از رو Deus Ex برداشته مقایس و بزرگیش و توجه به جزئیاتش اندازه GTA سیستم کوئستش رو از رو ویچر 3 خوب باید حق بدید همه قاط بزنن حیف که عمومی نمایش گیم پلی نداشت وگرنه کم کم الان داشت پا به پای TLOU 2 تو نظرات کابرا پیش میومد ولی خو همین که منتقدا به قولی rage کردن خودش نشون میده CDPR جلو پاش رو نمیبیه فقط به خیلی خیلی جلو تر از این حرفا داره فک میکنه خیلی جلوتر ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or