بزرگترین مشکل همین فیفاس !درود
Game : فیفا
IP : 159.153.234.54
IP : easo.ea.com
از 2 ای پی براتون تستش رو گذاشتم چون خوده EA برای تست Latency این 2 دورو پیشنهاد کرده
همینطور که میبینید پینگ تایم فاجعه در بازی FIFA هستش که الان یکی از بیشترین بازیکنان رو تو ایران داره و این همه تورنمنت براش برگزار میشه که مشخصا تورنمنت های انلاین با توجه به پینگ تایم بالا و تایم اوت زیاد امکان شرکت درش وجود نداره .
Fifa هم جزو دسته از بازی هایی هستش که حتی شما اگر 1 ثانیه تایم اوت داشته باشین disconnect مشین و باخت 3-0 ثبت میشه براتون
درود
Game : فیفا
IP : 159.153.234.54
IP : easo.ea.com
از 2 ای پی براتون تستش رو گذاشتم چون خوده EA برای تست Latency این 2 دورو پیشنهاد کرده
همینطور که میبینید پینگ تایم فاجعه در بازی FIFA هستش که الان یکی از بیشترین بازیکنان رو تو ایران داره و این همه تورنمنت براش برگزار میشه که مشخصا تورنمنت های انلاین با توجه به پینگ تایم بالا و تایم اوت زیاد امکان شرکت درش وجود نداره .
Fifa هم جزو دسته از بازی هایی هستش که حتی شما اگر 1 ثانیه تایم اوت داشته باشین disconnect مشین و باخت 3-0 ثبت میشه براتون
سلام،بازیهای ps4 به خصوص بازیهایی مثل rainbow six پینگ تایم به شدت بالاست و بین 180 تا 270 هه
کلا یه فکری به حال پینگ psn بکنن
برای Fifa لازم نیست از Orgin سرویس بگیرید؟
از اسکرین شاتی که فرستادید معلومه که بدون ف... شکن اتصال داشتید.
ولی با توجه به صحبتی که چند نفر دیگه کرده بودن فکر میکردم حتماً باید برای بازیهای EA از origin کانکشن بگیرید و لذا حتماً باید از ف... شکن استفاده کنید.
اگه من اشتباه برداشت کردم، لطفاً راهنمایی کنید.
ممنونم از فیدبک و مطلبی که گفتید، اما با توجه به اینکه شناخت ما از این بازیها و ساختار توزیع و ارائه شون کمه و هر اسمی که شما میگید ما باید بریم تاریخچه و مدل کارکرد و سرورهاشو شناسایی کنیم، ممنون میشم اگه با هر سرویسی که مشکل دارید آدرس سرور/سرورهاشو پیدا کنید و تصویر Ping و traceroute اش رو برامون ارسال کنید.
راهکاری که ما در پیش خواهیم گرفت عمدتاً یکی از دو روش زیر خواهد بود:
1. اصلاح مسیرهای بین الملل برای تبادل ترافیک سریعتر به مقصدی که شما مشخص میکنید.
2. در صورت امکان مذاکره برای انتقال/ ایجاد سرور در داخل کشور
خوده EA تو فرومش رسما اعلام کرده چند کشور خدماتش رو بسته به خاطر تحریم ها هنوزم هم برای اتصال به اوریجین باید از VPN یا پروکسی استفاده البته راه کاره دیگه داره زمانی که شما اوریجین رو همراه با VPN یا پروکسی بالا میارین بعدش اگه قطعش کنید مشکلی پیش نمیاد در کل عذاب دهنده هستش که اگه رفع بشه که عالی میشه
مشکل اصلی پینگ تایم بالا هستش
داخل پی سی برای ورود به اوریجین باید تغییر آیپی بدی اما برای ورود به بازیهاش نیازی نیست دیگه.مرسی از توضیحتون ولی من بازم متوجه نشدم که الزاماً برای اینکه بخواید fifa رو آنلاین بازی کنید باید به Origin وصل بشید؟ یا راه دیگه ای هم داره؟
یعنی میخوام ببینم همه دوستانی که با fifa اعلام کردن مشکل دارن، سعی میکنن از طریق Origin آنلاین بازی کنن یا هر کسی راه خودش رو میره؟
برای اجرای بازی حتما باید اول اوریجین متصل باشید راه دیگه نیست و این مشکل فقط روی PC هستش چون روی کنسول مستقیم به خوده بازی یا بهتر بگم سرور های EA متصل میشید دیگه واسطه ای نیستمرسی از توضیحتون ولی من بازم متوجه نشدم که الزاماً برای اینکه بخواید fifa رو آنلاین بازی کنید باید به Origin وصل بشید؟ یا راه دیگه ای هم داره؟
یعنی میخوام ببینم همه دوستانی که با fifa اعلام کردن مشکل دارن، سعی میکنن از طریق Origin آنلاین بازی کنن یا هر کسی راه خودش رو میره؟
برای Fifa لازم نیست از Orgin سرویس بگیرید؟
از اسکرین شاتی که فرستادید معلومه که بدون ف... شکن اتصال داشتید.
ولی با توجه به صحبتی که چند نفر دیگه کرده بودن فکر میکردم حتماً باید برای بازیهای EA از origin کانکشن بگیرید و لذا حتماً باید از ف... شکن استفاده کنید.
اگه من اشتباه برداشت کردم، لطفاً راهنمایی کنید.