عنوان God of War در نمایشگاه E3 2017 حضور داشت و شاهد یک تریلر بسیار زیبا از ان در کنفرانس سونی بودیم.عنوانی که یک ریبوت برای سری به حساب می اید و تغییرات فراوانی کرده است.
Corey Barlog در مصاحبه با وبسایت یوروگیمر اشاره کرد که دوربین سینمایی عناوین پیشین به دوربین روی شانه تغییر کرده است.علاوه بر این صحنه های QTE هم از بازی حذف شده است.چون برای بازیبازان به امری خسته کننده تبدیل شده است.این تغییرات ممکن است برای تعدادی از طرفدران قدیمی سری ناامید کننده باشد.بر اساس صحبت های کوری بارلاگ میتوان دریافت مهم ترین تغییر ، تغییر دوربین بازی است.
کوری بارلاگ در ادامه از داستان بازی گفت:
وقتی که من برای این پروژه بازگشتم ، ارزو داشتم یک داستان شخصی تر از کریتوس بگویم.عنوان God of War با دوربین و صحنه های سینمایی خود معروف است اما من تلاش میکنم تا بیشتر در رابطه با شخصیت ها بدانم و متوجه شدم اگر با دیدی نزدیک به ان نگاه کنم بسیار جالب خواهد بود.
او زبان فیلم را قطع صحنه می داند و این چگونگی ارتباط فیلم با مخاطب است.اما بازی ها متفاوت هستند و ما نیازی به انجام چنین کاری نداریم ، ولی این کار را انجم میدهیم ، چون با ان اشنا هستیم.به تازگی متوجه این موضوع شده ام که این همان چالشی است که میخواستم ان را انجام بدهم.من به دنبال یک پروژه بودم که میتوانستم این کار را انجام بدهم و عنوان God of War همان پروژه است.هر چند مخالفانی نیز داشتم اما من با یکی از بهترین تیم های بازیسازی کار میکنم و ان ها نیز دوست داشتند تا با این چالش دیوانه وار روبرو شوند.داستان بازی در مورد کریتوس و پسرش است.این به این معنی نخواهد بود که همیشه کریتوس بر روی صفحه نمایش است.چیزهایی وجود دارند که انگیزه توجه کردن به ان ها وجود دارد اما ما همیشه تلاش میکنیم تا کریتوس محور داستان باشد تا همه چیز را که به دنبال ان هستیم ببینید.
در ادمه کوری بارلاگ به نیاز به تغییر در بازی ها و اینکه چرا عنوان God of War تغییر کرده است ، اشاره کرد و گفت:
بازی ها تغییر میکنند.نه تنها بازی ها تغییر میکنند بلکه نیاز به تغییر دارند.هنگامی که نخستین عنوان از سری God of War منتشر شد بازی های رایانه ای خشونت امیز بود اما در حال حاضر با وجود عناوینی مانند The Last of Us و دیگر عناوین متمرکز بر روایت داستان ،بازی ها تمایل بیشتری به توسعه ی شخصیت های عمیق تر دارند.
عنوان God of War در تاریخ نامشخص در سال 2018 عرضه میشود
آخرین ویرایش: