استودیو Ghost Story Games زیر نظر 2K تاسیس شد/بازگشت خالقان BioShock

Jill-Valentine

By hiding you show your true nature coward
Loyal Member
Ghost-Story-Games-Founded.jpg

طبق اعلام Take-Two، استودیوی جدیدی متشکل از توسعه دهنده گان Irrational Games به نام Ghost Story Games تاسیس شد.در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.

طبق اطلاعات منتشر شده، 12 نفر از سازندگانی که در استودیو تعطیل شده Irrational Games مشغول به کار بودند، به این استودیو اضافه شده اند. کل افرادی که در این استودیو حضور دارند عبارتند از:

Ken Levine, President, Creative Director
Don Roy, Executive Director: Production
Jesse Kearns, Director: Business and Marketing
Shawn Robertson, Art Director
Andres Gonzalez, Lead Game Designer
Erik Irland, Lead Programmer
Mike Snight, Lead Level Builder
Jeremy Carson, Technical Lead
Kyle Williams, Lead Narrative Scripter
Drew Mitchell, Associate Narrative Designer
Chad King, Lead Modeler
Jennie Morse, Associate Producer I
Ryan Sitchel, IT Manager
Shannon Connolly, Office Coordinator
Jerry Berlongieri, Audio Director
Jason Shafiee, Brand and Community Manager
Giovanni Pasteris, Sr. AI Programmer
Guy Walshe, UI Artist
Phil Fogerite, Systems Designer
Mark Carbonneau, QA Manager
Emma Clarkson, Associate Producer
Seth Kendall, Senior Animator
Oleg Brodskiy, QA Tester
Tim Hagberg, Sr. Tools and Automation Programmer
Tom Brown, QA Tester

تمرکز این استودیو بر روی عناوین داستان محور می باشد.

لینک منبع

سطح کیفی خبرهای گیم روند نزولی داشت که با این خبر پس از مدتها یک کار مثبت غیر خطی از استودیوها رو مشاهده کردیم . منم خیلی خوشحال شدم . مگه چند تا استودیوی خیلی خوب صاحب سبک تو دنیا داریم . اینم یکی از اون خیلی خوباست .

هیچ گیفی توی اینترنت وجود نداره که شادی منو نشون بده الان:D
تو رو نمیدونم ولی این گیف شادی منو تقریبا منتقل میکنه:
ky9xa6l.gif
:D
جدا از اسپم، این
Shawn Robertson, Art Director
هم خیلی خوبه که هست، چون واقعا طراحی هنری یونیک سری بایوشاک هم به همون اندازه‌ی مفاهیم عمیق داستانیش و گیم پلیش جزو نقاط قوتش بوده. ویدیوهای ساخت بایوشاک اینفنت رو ببینید این بشر هم به اندازه خود کن لوین توضیح میده و حرف میزنه :D

من هنوزم نفهمیدم t2 در یکی از بهترین استودیو های تاریخ رو تخته کرد .... اصلا نمیفهمم

ولی باز خدا رو شکر این خبر اومد .. دوباره قراره مبهوت شاهکار های اینا بشیم

خیلی خیلی خبر خوبی بود، یکی از بهترین خبرهای این چند وقت گذشته. چرا آدمی مثل levine باید بازی های triple A رو رها میکرد واقعا؟ کسی که هر عنوانش موفق تر از قبلی بود توی بیان مفاهیم و آرت.
امیدوارم زودتر کلید ساخت پروژه جدیدشون رو بزنن.
شخصا امیدوارم یه روز دوباره جان کارمک هم به خونه اصلیش برگرده، دست بکشه از این OR و این حرفا :D.

تیمشون خیلی کوچیکه احتمال این که رو عناوین AAA کار کنن به نظر من نزدیک به صفره خود لوین هم دیگه علاقه ای نداره ولی میتونن عناوین ایندی خوبی بدن

تیمشون خیلی کوچیکه احتمال این که رو عناوین AAA کار کنن به نظر من نزدیک به صفره خود لوین هم دیگه علاقه ای نداره ولی میتونن عناوین ایندی خوبی بدن
به نظرت t2 ایندی میده بیرون ؟ تیمشون معلوم نیست چند نفره .. ولی تیمشون این تعداد که نام برده نیست .. اینا اضافه شدن به این استودیو .

12 نفر از سازندگانی که در استودیو تعطیل شده Irrational Games مشغول به کار بودند، به این استودیو اضافه شده اند.

• Like
Reactions: WCW
Levine بعد هر بازیش میره سراغ کاری کوچیک independent بعد دوباره برمیگرده :D . فکر کنم T2 میخواسته دست به ‌BS بزنه لوین از ترس خراب شدن اسم بازی دوباره اومده :D .

امیدوارم AAA نسازه فعلا بسازه دوباره میره ۵ سال دیگه بر میگرده :D .

Ghost Story's official FAQ describes the project as a "new immersive sci-fi game with RPG elements" which is still in the "early stages of production".

• Like
Reactions: The Listener

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or